Buitenland

Schokkende video toont brute arrestatie van Duitse onthullingsjournalist

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!

In de alternatieve mediawereld is met grote schok gereageerd op de brute arrestatie van de Duitse onthullingsjournalist Oliver Janich op de Filipijnen.

De operatie werd gecoördineerd door de Duitse ambassade en uitgevoerd door de Filipijnse veiligheidsdiensten. Janich, die zo’n 150.000 volgers heeft op Telegram, zou op social media hebben opgeroepen tot geweld tegen politici. Zelf zegt hij dat hij niets verkeerds heeft gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De journalist werd hardhandig opgepakt in het bijzijn van zijn zwangere verloofde. Zijn huis werd bestormd door een tot de tanden bewapende eenheid. Opmerkelijk: Janich stond op het punt te worden geïnterviewd door AUF1 over vrijmetselaarsnetwerken in Duitsland, weet internetkrant Wochenblick.

Showproces

Stefan Magnet, hoofdredacteur van AUF1, zegt in een verklaring dat Janich door de autoriteiten ontvoerd is en naar Duitsland wordt gebracht voor een showproces. Zijn volgers noemen de journalist een ‘politiek gevangene’.

Volgens zijn collega Oliver Flesch zit een wraakzuchtige ex van zijn verloofde achter de operatie.

Verbannen

Janich werd al enkele jaren in de gaten gehouden door de inlichtingendiensten in de Duitse deelstaat Beieren en in oktober 2020 verbannen van YouTube, waar hij 160.000 abonnees had.

Eerder arresteerde de Duitse politie Michael Ballweg, oprichter van de protestbeweging Querdenken, die aan de basis stond van grote coronaprotesten.


4.9 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

Tja, maar als het in andere landen gebeurt, zogenaamde bananenrepublieken, dan hebben overheden vaak geen goed woord over voor het aanpakken van dissidenten door de gedachtepolitie. Maar onderwijl doen ze het zelf ook.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Deutschland heeft net als de rest van Das Viertes Euro-Reich Economische Zelfmoord gepleegd…Volksopstanden zullen spoedig uitbreken als de Hersendode Kudde Überschapen erachter komt dat ze werkelijk waar ALLES zijn kwijtgeraakt…Hun huizen uitgezet worden omdat ze de hypotheek niet meer kunnen betalen, het Gas wordt met de dag duurder, het eten onbetaalbaar, Gevaccineerden vallen bij bosjes hartstikke dood neer….Dit is pas het begin…het ergste moet nog komen…

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Ja, zo werkt het tegenwoordig.
Kosten nog moeite worden gespaard om mensen de mond te snoeren.
En Rutte zegt, dat er geen geld meer is om mensen te compenseren voor de exorbitant gestegen kosten.
Hebben de Overheden zelf in elkaar gespijkerd.
Maar de afrekening komt en heel binnenkort.

ludo
ludo
1 jaar geleden

burgeroorlog……. onvermijdelijk, dat is wat ze ook verwachten, dat wij ons zelf afslachten, de politie tegen de burger!!!

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x