Buitenland

‘Niet deltavariant, maar vaccin verantwoordelijk voor ziekenhuisopnames en sterfte’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel experts waarschuwden er al voor: vaccinfalen. Enkele dagen geleden meldde NBC Chicago dat in Chicago 169 mensen waren overleden met corona en dat 644 coronapatiënten in het ziekenhuis waren opgenomen. Al deze mensen waren volledig gevaccineerd. De prik biedt geen immuniteit, zei dr. Jane Ruby in de Stew Peters Show. “Het is oplichterij.”

Ook Israël kampt met een groot aantal ziekenhuisopnames en mensen die overlijden. Van de mensen die in het ziekenhuis belanden, is ongeveer 80 tot 90 procent ingeënt. “Het gebeurt overal ter wereld.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Leugen

Dit is volgens dr. Ruby het gevolg van antilichaam-gemedieerde versterking van infectie, waarbij de prik zorgt voor een ernstiger ziektebeloop. Afgelopen jaar verscheen er een artikel in Nature Microbiology waarin hier al voor werd gewaarschuwd.

“Er is overweldigend bewijs dat de overgrote meerderheid van de mensen die in het ziekenhuis belanden en sterven met corona, gevaccineerd is,” benadrukte Ruby. “Het is een leugen dat de ongevaccineerden in het ziekenhuis belanden en een bedreiging vormen voor anderen.”

Deltavariant is een hoax

Ze zei ook dat de deltavariant een hoax is. “Er bestaat voor zover ik weet geen test die onderscheid kan maken tussen de deltavariant en andere soorten influenzavirussen.”

4.9 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

97 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
The Age
The Age
2 jaren geleden

Gifprikje in deltaspier = Deltavariant

Celia
Celia
2 jaren geleden

Het wordt steeds duidelijker dat de vaccins niet doen wat ze zouden moeten doen en dat ze juist gevaarlijk zijn. Steeds meer mensen die gevaccineerd zijn zullen ziek worden en in het ziekenhuis belanden. Dan kunnen ze er niet meer omheen. Mensen worden wakker en zullen ze de overheid niet meer vertrouwen. Onvoorstelbaar dat dit al zo lang gaande is!!

Arie N
Arie N
2 jaren geleden

Vertel dat even aan mijn zuster, haar vriend en mijn oomzegger. Die keek lelijk lelijk op mij aan dat ik me niet heb laten vaccineren. En dat ik niet zo veel naar die rare sites toe moet gaan omdat het onzin is volgens hun. In mijn lijf komt geen vaccin al heb ik hier al een tweede uitnodiging voor die zooi gehad. Zij zei met nadruk dat hun er al twee gehad hebben. En dat zijn dan van die hoog opgeleiden die nog steeds lopen te slapen en alles geloven wat Rutte de Jonge en de NOS ze voorspiegelen. Waarschijnlijk hebben vele van de reageerders ook zulke kennissen en familieleden die zo hoog opgeleid zijn en alles uit kranten en van tv voor waarheid aannemen.

Linda
Linda
2 jaren geleden

Happy to be unvaccinated ??

Back to top button
97
0
We lezen graag je reactie!x