Het Complot

“Saoedische koninklijke familie gelinkt aan 9/11”

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekssite Broward Bulldog heeft een Wob-verzoek ingediend om geheime documenten over de aanslagen op 11 september 2001 boven water te krijgen. De FBI zou in het geheim onderzoek hebben gedaan naar connecties tussen 9/11 en het Huis van Saoed, de Saoedische koninklijke familie. Een federale rechter heeft nu bepaald dat de geheime dienst alle 27 dozen met documenten over het onderzoek moet overdragen.

Het verzoek heeft betrekking op het onderzoek van de FBI naar een Saoedische familie die banden heeft met de koninklijke familie en de kapers van 9/11. Het onderzoek werd ingesteld nadat buren in de hekwerkwijk Prestancia in Sarasota, Florida de politie hadden gebeld toen Abulaziz al-Hijji en zijn vrouw Anoud twee weken voor 9/11 hun huis hadden verlaten. De auto’s stonden nog in de garage en de koelkast was nog gevuld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ingewijden hebben gezegd dat agenten later uit foto’s en telefoongegevens hebben opgemaakt dat de kapers het huis van al-Hijji hebben bezocht. In augustus 2001 vluchtten al-Hijji en zijn vrouw naar Saoedi-Arabië. Ze lieten drie auto’s achter, waarvan één net nieuw, een koelkast vol voedsel, meubels en kleding. Zelfs het water in het zwembad circuleerde nog.

In 2012 zei al-Hijji, die werkzaam was voor de Europese tak van het Saoedische staatsoliebedrijf Saudi Aramco, nog dat hij de aanslagen veroordeelde en dat hij er niets mee te maken had. De FBI zei toen dat er geen bewijs was gevonden voor een connectie tussen de familie van al-Hijji en 9/11.

In maart 2013 gaf de overheid plotseling tientallen documenten vrij waaruit blijkt dat de Saoedi’s ‘veel connecties’ hebben met ‘individuen die worden geassocieerd met de terroristische aanslagen op 11 september 2001’.

[The Blaze]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Er zijn mensen die geloven dat 9/11 een ‘insidejob’ was; hoe valt dat dan met al-Hijji en zijn vrouw te rijmen?

jasper
jasper
9 jaren geleden

Het FBI oderzoek naar 911.. is ongeveer hetzelfde als Demmink onderzoek laten doen naar kindermisbruik.

Ras
Ras
9 jaren geleden

Het enigste wat ik kan zeggen over deze onderwerp is dat ze weer de schapen proberen te misleiden.

9/11 is uitgevoerd door de Mossad en niet een arabier met een scheermesje.
Deze personen zijn bezig om ons te laten denken dat het arabieren zijn geweest en niet een paar duivelse zionisten of zou ik zeggen joden want dat zijn de enige die hebben geprofiteerd van 9/11.

Voor verder informatie over 9/11 en de echte feiten.

http://www.911missinglinks.com/ ik zou zeggen veel kijk en lees plezier.

Angela
Angela
9 jaren geleden

Mensen die hier aan mee hebben gewerkt zijn niets anders dan menselijke demonen die in opdracht van de duivel doen, voor roem, geld, macht, eigenbelang. De plan van de duivel is uitroeiing van het hele menselijke ras. Duivels hebben technologie nodig om de aarde te veroveren en de mensen te mis leiden
voor het stelen van hun zielen. Mensen vergeten dat hun gezinnen hun kinderen of kleinkinderen vroeg of laat ook slachtoffers zullen worden van de duivel zelf. De duivel zal alles in het werk stellen om zijn plannen te verwezenlijken en zo mooi te laten lijken als het is. mensen die hierin mee gaan worden komen bedrogen uit in de toekomst.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x