Spiritueel

Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw vertelde in het Britse ontbijtprogramma This Morning dat ze gelooft dat haar moeder is gereïncarneerd als roodborstje en telepathisch met haar communiceert.

Ze kreeg bijval van reïncarnatie-expert Nicolas Aujula, die zei dat hij zich op 17-jarige leeftijd verschillende reïncarnaties kon herinneren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij was naar eigen zeggen in eerdere levens een man, een vrouw, een transgender, een valk en zelfs een alien.

Geest

Meer dan de helft van de wereldbevolking gelooft in reïncarnatie. Uit onderzoek van uitvaartverzekeraar Nuvema bleek onlangs dat ruim een kwart van de Nederlanders gelooft dat ze na hun dood terugkomen als een nieuw wezen.

Aujula legde uit dat Wendy’s moeder daadwerkelijk gereïncarneerd is of dat haar geest met het roodborstje communiceert.

Aliens

“Er bestaat niet zoiets als dood,” zei hij. “Ik geloof dat we terug kunnen komen in menselijke vorm, dierlijke vorm of zelfs als aliens in andere delen van het heelal.”

Hij voegde toe: “We zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben.”

Bekijk het fragment hieronder:

[ITV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
michel de la rie
michel de la rie
5 jaren geleden

Tja, voor mij is dit onderwerp wel een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik als verpleegkundige rationeel ingesteld zodat dood dood is. Dus geen leven na de dood. Aan de andere kant door een eigen BDE vraag ik mij af of er toch niet meer is na de dood. Ik ben nog nooit iets of iemand tegengekomen die tegen mij zei; ik ken jou, ben jij niet …. , maar achteraf overleden bleek te zijn. Cardioloog Pim van Lommel heeft hier onderzoek naar gedaan, maar het onderzoek kan niet bewijzen dat de geest voortleeft nadat het lichaam is gestorven. Zolang er nog geen duidelijke bewijzen zijn dat reïncarnatie daad werkelijk bestaat, blijft maar van horen zeggen en moeilijk te geloven.

Johan Alphons
Johan Alphons
5 jaren geleden

Een wetenschapper die “geloofd”

Ik ben het volledig met hem eens, althans dat wij naar andere universums gaan en dimensies gaan verkennen, maar de meerwaarde wetenschapper die geloofd is er niet.

flora
flora
5 jaren geleden

Ons lichaam is een voertuig , een huis voor onze geest/ziel…. dàt wat we écht zijn diep vanbinnen … Wat zitten we hier te doen , als er geen voor- en na bestaan is ? Dit leven heeft geen enkele zin op zichzelf !? Dat ‘ voelt ‘ anders ,als je ‘ een fijn leven ‘ hebt NU , maar voor de meeste mensen is het rot!
De levensspiraal in ‘de natuur’ is een van geboren worden , afsterven ,en herbeginnen met wat meer wijsheid , kracht , inzicht ,inhoud … en ‘ ervaring’ en ‘groeien ‘ zijn het grote woord …om zo , de energie waaruit dit alles gestuwd wordt telkens weer groter te laten worden door onze individuele ervaringen er aan toe te voegen , waaruit weer betere wezens kunnen geboren worden . Heet dat niet ‘ ont-wikkeling ‘ evolutie ..’ ?
zodoende kunnen we niet in een ‘ dier’ re-incarneren … we kunnen hoogstens op ons laatste niveau terugkeren als we er geen werk van gemaakt hebben voordien .
IS dit nu echt zo ?.. voor mij is het een metafoor om er kunnen naar te kijken , want ik ‘ geloof’ dit niet , maar ‘ wéét ‘ dit , niemand kan dat afnemen , alleen kan mij verder inzicht gegeven worden …

krikke
krikke
5 jaren geleden

t is maar net hoe goed de handel van je lokale drugsdealer is

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x