Homepagina » Spiritueel » Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie
Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie

Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie

Een vrouw vertelde in het Britse ontbijtprogramma This Morning dat ze gelooft dat haar moeder is gereïncarneerd als roodborstje en telepathisch met haar communiceert.

Ze kreeg bijval van reïncarnatie-expert Nicolas Aujula, die zei dat hij zich op 17-jarige leeftijd verschillende reïncarnaties kon herinneren.

Hij was naar eigen zeggen in eerdere levens een man, een vrouw, een transgender, een valk en zelfs een alien.

Geest

Meer dan de helft van de wereldbevolking gelooft in reïncarnatie. Uit onderzoek van uitvaartverzekeraar Nuvema bleek onlangs dat ruim een kwart van de Nederlanders gelooft dat ze na hun dood terugkomen als een nieuw wezen.

Aujula legde uit dat Wendy’s moeder daadwerkelijk gereïncarneerd is of dat haar geest met het roodborstje communiceert.

Aliens

“Er bestaat niet zoiets als dood,” zei hij. “Ik geloof dat we terug kunnen komen in menselijke vorm, dierlijke vorm of zelfs als aliens in andere delen van het heelal.”

Hij voegde toe: “We zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben.”

Bekijk het fragment hieronder:

[ITV]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
michel de la rie
michel de la rie
3 jaren geleden

Tja, voor mij is dit onderwerp wel een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik als verpleegkundige rationeel ingesteld zodat dood dood is. Dus geen leven na de dood. Aan de andere kant door een eigen BDE vraag ik mij af of er toch niet meer is na de dood. Ik ben nog nooit iets of iemand tegengekomen die tegen mij zei; ik ken jou, ben jij niet …. , maar achteraf overleden bleek te zijn. Cardioloog Pim van Lommel heeft hier onderzoek naar gedaan, maar het onderzoek kan niet bewijzen dat de geest voortleeft nadat het lichaam is gestorven. Zolang er nog geen duidelijke bewijzen zijn dat reïncarnatie daad werkelijk bestaat, blijft maar van horen zeggen en moeilijk te geloven.

Johan Alphons
Johan Alphons
3 jaren geleden

Een wetenschapper die “geloofd”

Ik ben het volledig met hem eens, althans dat wij naar andere universums gaan en dimensies gaan verkennen, maar de meerwaarde wetenschapper die geloofd is er niet.

flora
flora
3 jaren geleden

Ons lichaam is een voertuig , een huis voor onze geest/ziel…. dàt wat we écht zijn diep vanbinnen … Wat zitten we hier te doen , als er geen voor- en na bestaan is ? Dit leven heeft geen enkele zin op zichzelf !? Dat ‘ voelt ‘ anders ,als je ‘ een fijn leven ‘ hebt NU , maar voor de meeste mensen is het rot!
De levensspiraal in ‘de natuur’ is een van geboren worden , afsterven ,en herbeginnen met wat meer wijsheid , kracht , inzicht ,inhoud … en ‘ ervaring’ en ‘groeien ‘ zijn het grote woord …om zo , de energie waaruit dit alles gestuwd wordt telkens weer groter te laten worden door onze individuele ervaringen er aan toe te voegen , waaruit weer betere wezens kunnen geboren worden . Heet dat niet ‘ ont-wikkeling ‘ evolutie ..’ ?
zodoende kunnen we niet in een ‘ dier’ re-incarneren … we kunnen hoogstens op ons laatste niveau terugkeren als we er geen werk van gemaakt hebben voordien .
IS dit nu echt zo ?.. voor mij is het een metafoor om er kunnen naar te kijken , want ik ‘ geloof’ dit niet , maar ‘ wéét ‘ dit , niemand kan dat afnemen , alleen kan mij verder inzicht gegeven worden …

krikke
krikke
3 jaren geleden

t is maar net hoe goed de handel van je lokale drugsdealer is

x

Check Also

ESP

ESP – 4 Ongelooflijke voordelen van buitenzintuiglijk waarnemen

ESP is de afkorting voor Extra Sensory ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

40
0
We lezen graag je reactie!x