Homepagina » Spiritueel » Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie
Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie

Er bestaat niet zoiets als dood. Expert legt op Britse tv uit hoe het zit met reïncarnatie

Een vrouw vertelde in het Britse ontbijtprogramma This Morning dat ze gelooft dat haar moeder is gereïncarneerd als roodborstje en telepathisch met haar communiceert.

Ze kreeg bijval van reïncarnatie-expert Nicolas Aujula, die zei dat hij zich op 17-jarige leeftijd verschillende reïncarnaties kon herinneren.

Hij was naar eigen zeggen in eerdere levens een man, een vrouw, een transgender, een valk en zelfs een alien.

Geest

Meer dan de helft van de wereldbevolking gelooft in reïncarnatie. Uit onderzoek van uitvaartverzekeraar Nuvema bleek onlangs dat ruim een kwart van de Nederlanders gelooft dat ze na hun dood terugkomen als een nieuw wezen.

Aujula legde uit dat Wendy’s moeder daadwerkelijk gereïncarneerd is of dat haar geest met het roodborstje communiceert.

Aliens

“Er bestaat niet zoiets als dood,” zei hij. “Ik geloof dat we terug kunnen komen in menselijke vorm, dierlijke vorm of zelfs als aliens in andere delen van het heelal.”

Hij voegde toe: “We zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring hebben.”

Bekijk het fragment hieronder:

[ITV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • mike schreef:

  Erg belangrijk om te onthouden dat je na de dood niet naar het licht moet gaan. Dit is een plek waar je geheugen aan dit leven wordt gewist, zodat je in een oneindige cyclus van reincarnatie en slavernij op deze planeet kan worden vastgehouden en elk leven weer opnieuw begint bij ‘nul’.

  In plaats daarvan kun je je beter voornemen om af te buigen van dit licht en terugkeren naar “de bron” of terugkeren naar een nieuw lichaam op deze planeet, met het voordeel dat je niet alles opnieuw hoeft te leren.

  Talenten die je in dit leven hebt ontwikkeld kun je dan verder ontwikkelen. Neem als bijvoorbeeld de kinderen die op jonge leeftijd enorm goed viool kunnen spelen of bijzonder goed kunnen zingen. Kans is erg groot dat zij dit in vorige levens ook goed konden.

  In het volgende leven ga je ongeveer vanaf je vijfde verder met de kennis die je in het huidige leven hebt opgedaan.

  2018 09 09 Connecting Consciousness – Simon Parkes
  https://youtu.be/8YpFFclHbZ8?t=3364

  10 likes
  • salvar schreef:

   @mike

   zeer goed gezegt dat je niet naar het licht moet gaan en dat is ook mijn idee.
   terug gaan naar dat licht waar de hielen bijters staan te wachten om je weer in het rad van reincarnatie te duwen.
   wil je toch naar dat licht staan er meestal vrienden of familie leden op je te wachten maar,vraag altijd wie ben je en dan kan je voor een verrassing komen te staan.

   7 likes
   • mike schreef:

    Ik weet in alle eerlijkheid ook niet zeker hoe het daar straks in z’n werk gaat, maar ik geloof dat we ongeveer net zo vasthoudend moeten zijn als deze vrouw. Als dat lukt kan het alleen maar meevallen.

    Janeway vs Archon – Star Trek Voyager
    https://youtu.be/v79lVNKthCw

    3 likes
    • Mikaël schreef:

     Mike , als je wil weten wat de werjkelijkheid is na de dood en er met je geest gebeurt na dit leven lees dan eens een serieus boek ipv fictie , lees eens het boekje van Hans Stolp ‘ Wat geberut er als je doodgaat ‘
     En over die talentengesproken van je vorige leven ,die komen NOOIT in hetzelfde terug ,wel onder andere vormen , een groot wiskundige kan wel een groot comlponist of musicus worden , dat wel !

     1 likes
     • mike schreef:

      Dank je wel, zal er eens naar kijken.

      Daarnaast: ik lees alleen maar serieuze boeken. Al vele jaren. Geen fictie. Om eerlijk te zijn heb ik niet zo’n hoge pet op van hetgeen ‘wetenschap’ genoemd wordt in onze wereld.

      Technologisch zijn we dan wel heel ver ontwikkeld, maar de main stream wetenschap gaat wat mij betreft veel te veel voorbij aan onze werkelijke geschiedenis, spiritualiteit, de grotere realiteit van buitenaards leven, de invloed van demonen, de hulp van engelen, dierlijke gidsen, ons hogere bewustzijnsveld en ook de vele raadselachtige gebeurtenissen / complotten die we in de wereld zien.

      Heb dit fragment toegevoegd ter illustratie. Er zijn veel mensen die beweren dat we hier gehouden worden om eerder genoemde reden. Dat jij het niet aan kan om die mogelijkheid in overweging te nemen, wil niet zeggen dat het fictie is.

      Realiseer je wel dat veel fictie is gebaseerd op de werkelijkheid. Het wordt vaak op die manier aan ons gepresenteerd, om ons te ruimte te geven langzaam aan deze realiteit te wennen.

      4 likes
   • Geert schreef:

    Dat mijn vrouw weer wel zien en dat ze op mijn wagt

    1 likes
    • elizabeth schreef:

     Lieve Geert,jou vrouw zal zeer zeker op jou wachten, na haar aardse leerschool verlaten te hebben,kreeg ze toen ze stierf een uittreding van haar geestelijk lichaam,wat ze nodig heeft om de eeuwigheid binnen te komen,dat krachtige nieuwe lichaam is aangepast aan het universum,dus vol van kracht, ze hoort en ziet en voelt alles nu, dat is het grote geschenk van God aan de mens, als je daar eenmaal bent, wil je echt niet meer terug naar die duistere aarde,vol van leed en ziekte.de Heilige Geest is de kracht,je bent vol van de adem op je vlucht ,dus vrees niet.niets gaat verloren.bij de Schepper God.

     2 likes
  • zevenenergie schreef:

   @mike
   Het is heel accuraat dat je in het licht oplost.
   Maar is dat niet wat je wilt?
   Je lost namelijk elke nacht op als je slaapt en kijk eens hoe verkwikkend dat is.

   En als je dat niet gelooft, hoe weet je dan dat je lekker geslapen hebt?
   Je was puur bewustzijn, verder niets. Mike was helemaal opgelost.

   3 likes
   • mike schreef:

    Zou kunnen dat er misschien twee soorten van dat ‘licht’ zijn.

    Eén waar je wordt opgevangen om weer terug gestuurd te worden naar de aarde, zodat je een energetische voedingsbron blijft in het systeem van de ‘enkelbijters’.

    En één waar je weer helemaal samensmelt met de bron en op die manier weer één wordt met alles dat is, was en altijd is geweest. Daar zijn we nu ook een onderdeel van, maar hebben dat niet door vanwege de ‘sluier’ die is gecreëerd door de enkelbijters. Deze sluier is er de oorzaak van dat wij ons afgezonderd voelen van de bron.

    Of ik helemaal opgelost was, weet ik helaas niet.

    1 likes
    • flora schreef:

     licht is de bron van alle leven … zonder licht geen leven op deze planeet !
     vanuit licht ontstaat alles , worden we geboren en hebben we nodig om te leven ,net als onze planten en dieren … alles wil groeien … waarom ? waarheen ?…. zo maar …? bestaat niet …..

     2 likes
     • berend willem hietbrink schreef:

      flora…. Vergeet Fauna niet en voor al het water boven het licht dat slechts ontwaakt en verwekt… In elke druppel de puppul krioelt het van pak cellen/bacellen… In ijs klontert sperma en zaad zooi dat door licht bestast groeit op gevreten en uitgescheten niets is afval rijp rot tot rijp tot rot en zelfs is levend aas. Dood overleeft materie leeft dood bestaat nergens dan leven verwekt leven buiten aards zijn wij binnen aards en buiten aards tegelijk… Je denkt toch niet al die ontelbare zonnen toch
      Voor niets branden dat zou eindeloos verspilling zijn.

      2 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   KLOPT!!!
   JE MAG NIET NAAR HET LICHT GAAN als je sterft!
   doe je dat wel zit je in de val van reïncarneren en begint je miserie terug!
   Heb daar veel over gelezen gezien hoe iedereen op aarde over dat wit licht sprak tijdens dood/ ufo ontvoeringen… Remember maria bijbel, ook een wit licht om zwanger te geraken
   Is verdorie illuminati misleiding!
   Maar enkelingen begrijpen dit, de rest denkt met god te maken te hebben en trapt in dat wit licht

   6 likes
   • elizabeth schreef:

    Je zal belanden in de pure duisternis,waar niets zal zijn, koude en eenzaamheid, duivelse sferen,Het Licht is de tunnel waar je door heen gaat,de eeuwigheid in,waar je al je dierbaren en kinderen terug zal zien, je kan nog beter op het laagste gebied aankomen,dan de duisternis,waar het kwaad zal heersen.Reincarnatie zal in deze tijden zwaar zijn,met abortus en de pil, je wordt dood gestoken in de buik, dus leef nu,Ga met de stroom mee,en laat het verleden achter je.

    1 likes
  • Marijke Schelleman schreef:

   GEWELDIG – Martijn van Staveren legt op 16 december in Haarlem (in Sociëteit Haarlem) uit wat je beter wél kan doen – in plaats van naar het licht gaan dat je ‘lokt”. Je blijft dan in de matrix. Doe je dat niet kan je zelf een keuze maken wat je volgende ervaring zal zijn, Martijn herinnert zich waar hij vandaan komt.

   0 likes
 • krikke schreef:

  t is maar net hoe goed de handel van je lokale drugsdealer is

  9 likes
  • Rene schreef:

   Er zijn voldoende wetenschappers die zich er echt in verdiepen en niet geloven en die komen met een wetenshsppelijkere verklaring verdiept u zich dasr eens in. En wat heeft het met drugs te maken ? totaal onzinnige uitspraak waarvan u geen bewijs hebt maar her wel denkt te claimen is ook ern onzinnig geloof

   9 likes
   • zevenenergie schreef:

    @ Rene

    Hebben verklaren en geloven niet iets overeenkomstig? Immers je moet namelijk in beide gevallen eerst iets aannemen.

    Als het over dit soort zaken gaat is een wetenschapper net zo blind als u en ik.
    Dit soort zaken vallen niet te be wijzen.
    Want waar moet je naar wijzen als het over reïncarnatie gaat?

    De uitleg die mensen aan reïncarnatie geven, is meestal wat kinderlijk.
    Zo van, in een een vorig leven was ik die en die.

    Wie bijvoorbeeld iets weet over de kwantum theorieën, kan zich voorstellen dat het verhaal wat ingewikkelder in elkaar zit.

    Drugs zoals lsd, cannabis, paddo,s, hebben de eigenschap dat ze u een glimp kunnen laten zien, van iets dat groter is dan ons.
    Mensen die zo,n glimp gezien hebben, spreken vaak over het onbeschrijfelijke of van een immense intelligentie. Maar hoe het ongemanifesteerde manifest wordt, zal altijd een mysterie blijven. Tot nu toe hebben ze allen het higgs deeltje gevonden, maar niet hoe materie ontstaat.

    Laten we welzijn, reïncarnatie kunnen we betwijfelen.
    Maar het blijft intrigerend.
    Immers u heeft een lichaam. (zoals u waarschijnlijk al gemerkt heeft)
    Maar of men dit lichaam volledig gaat bewonen (incarnatie) en zo van dit leven een reïncarnatie maakt. Is maar zeer de vraag.

    Het is mooi dat u spreekt over verdiepen en over geloven dat is inderdaad een heel verschil.
    Hij die afdaalt in zijn lichaam weet. Hij die gelooft heeft het er alleen maar over.
    En dan is het maar net wie je tegen komt, of je bent het eens of oneens en beide hebben geen waarde.

    1 likes
 • Schaap schreef:

  Lang geleden van Krisna´s een boekje gekocht `Heengaan en terugkomen`, waarin ergens stond:
  Dit is jouw pen. Ben jij die pen ? en dat ging verder met: Dit is jouw lichaam. Ben jij dat lichaam ?

  Een vraag waar ik toen goed over moest nadenken, maar na diverse uittredingen en een BDE weet ik dat ik meer ben dan het lichaam alleen.

  16 likes
 • flora schreef:

  Ons lichaam is een voertuig , een huis voor onze geest/ziel…. dàt wat we écht zijn diep vanbinnen … Wat zitten we hier te doen , als er geen voor- en na bestaan is ? Dit leven heeft geen enkele zin op zichzelf !? Dat ‘ voelt ‘ anders ,als je ‘ een fijn leven ‘ hebt NU , maar voor de meeste mensen is het rot!
  De levensspiraal in ‘de natuur’ is een van geboren worden , afsterven ,en herbeginnen met wat meer wijsheid , kracht , inzicht ,inhoud … en ‘ ervaring’ en ‘groeien ‘ zijn het grote woord …om zo , de energie waaruit dit alles gestuwd wordt telkens weer groter te laten worden door onze individuele ervaringen er aan toe te voegen , waaruit weer betere wezens kunnen geboren worden . Heet dat niet ‘ ont-wikkeling ‘ evolutie ..’ ?
  zodoende kunnen we niet in een ‘ dier’ re-incarneren … we kunnen hoogstens op ons laatste niveau terugkeren als we er geen werk van gemaakt hebben voordien .
  IS dit nu echt zo ?.. voor mij is het een metafoor om er kunnen naar te kijken , want ik ‘ geloof’ dit niet , maar ‘ wéét ‘ dit , niemand kan dat afnemen , alleen kan mij verder inzicht gegeven worden …

  15 likes
 • michel de la rie schreef:

  Tja, voor mij is dit onderwerp wel een beetje dubbel. Aan de ene kant ben ik als verpleegkundige rationeel ingesteld zodat dood dood is. Dus geen leven na de dood. Aan de andere kant door een eigen BDE vraag ik mij af of er toch niet meer is na de dood. Ik ben nog nooit iets of iemand tegengekomen die tegen mij zei; ik ken jou, ben jij niet …. , maar achteraf overleden bleek te zijn. Cardioloog Pim van Lommel heeft hier onderzoek naar gedaan, maar het onderzoek kan niet bewijzen dat de geest voortleeft nadat het lichaam is gestorven. Zolang er nog geen duidelijke bewijzen zijn dat reïncarnatie daad werkelijk bestaat, blijft maar van horen zeggen en moeilijk te geloven.

  3 likes
  • Rijst schreef:

   Wat is ‘bewijs’ voor jou? Wat mij betreft is er heel veel bewijs in de vorm van getuigenissen. Bijvoorbeeld BDE.
   De boeken van regressie therapeut Michael Newton overtuigden mij er 100% van dat wij als ziel reïncarneren.

   3 likes
  • flora schreef:

   er zijn bewijzen … maar die nemen we dan niet aan , omdat het ONS niet bevalt.

   Wetenschap noemt men bewijs ! Het is vaak ook maar ‘iemand’ die zegt dat het zo is …en anderen nemen dat gewoon over …om dan jaren later vast te stellen dat het vast NIET zo was ….!!!
   het lichaam is écht dood , levenloos , het leven zit niet IN het Lichaam , Leven is totaal wat anders …en ja , dàt kan men nog niet vatten …. dus gaan we weer bij NUL zitten wachten en beweren ….

   3 likes
 • Berend schreef:

  Wat een geklets hier. Reïncarnatie bestaat niet. Mensen zouden het willen, maar helaas.
  Waarom zou iemand reïncarneren?

  2 likes
  • Schaap schreef:

   We zijn op deze aarde geboren, en zullen er niet vanaf gaan tenzij we een hoger wezen zijn geworden. Lees, hogerere spirituele dimensie.

   4 likes
  • flora schreef:

   ik vrees datje geen keuze zal hebben ! Kwestie van ‘evolutie’ ‘ groeien’ ‘ bewustzijn creëren ‘ je mag eeuwen wachten … maat jou energie lost niet op ,energie gaat nooit verloren !

   1 likes
 • Johan Alphons schreef:

  Een wetenschapper die “geloofd”

  Ik ben het volledig met hem eens, althans dat wij naar andere universums gaan en dimensies gaan verkennen, maar de meerwaarde wetenschapper die geloofd is er niet.

  3 likes
 • Coldshot schreef:

  Op het moment dat reïncarnatie bewezen wordt.. heeft het leven geen zin meer.. En als God (of goden) bewezen wordt/worden is het leven geen echte test meer.. (dan zijn we allemaal plotseling wel super braaf en sociaal). Dit is ook de reden dat de wetenschap maar tot zover kan gaan en NIET verder!! Het is gewoonweg NIET de bedoeling dat we bepaalde antwoorden krijgen.. en voor een erg goede reden..

  2 likes
 • Jaya schreef:

  Je kan ook uit het rad van wedergeboorte stappen en niet langer aan de aardse evolutie deelnemen, je hoeft dan niet meer gereincarneerd te worden.

  1 likes
  • Marie schreef:

   Hoe dan, Jaya? Hoe stap je uit het rad van wedergeboorte?

   Het lijkt mij verder veilig om , zoals sommigen adviseren, je in te stellen op terugkeer naar je ware bron, in plaats van naar ´het licht´. Daar zit geen gevaar in wat bij een ´afkeer van het licht´misschien wel zo is. En inderdaad niet meteen afgaan op het uiterlijk van alle wezens die je ziet maar vragen ´wie ben je´.

   1 likes
 • lichtwezen schreef:

  Een mens blijft een mens! Een dier blijft een dier! De plantenwereld blijft de plantenwereld!
  Allen keren terug naar het Al, terug naar God.
  Er zijn nog vele vele reïncarnaties voor nodig om terug te keren.
  Lees de boeken van Jozef Rulof en je weet precies hoe het met reïncarnatie zit. http://www.rulof.org

  2 likes
 • Ridder96 schreef:

  Als we allemaal reïncarneren vraag ik mij af waar die 7 miljard vandaan komen. Een paar honderd jaar geleden waren nog maar met 1 miljard. Waar komen die 6 miljard nieuwen dan vandaan?

  0 likes
  • lichtwezen schreef:

   We zijn niet allemaal gelijktijdig aan onze evolutie begonnen, maar in groepen, achterelkaar. Toen de eerste zielen, onder andere de Christus het AL reeds bereikt hadden, waren er nog wezens op de eerste kosmische graad, de maan genaamd, aan het evolueren.
   Als we sterven op aarde en onze aardse evolutie is nog niet afgerond gaan we als ziel en geest terug naar de wereld van het onbewuste, daar wachten we op een nieuw lichaam. De mens die in harmonie is gaat voor op de mens die dat niet is. Sommige wachten dan ook duizenden jaren op een nieuw lichaam… (www.rulof.org)

   1 likes
  • Anita schreef:

   Wij zijn hier allen al veel te lang op aarde en hadden allen al aan Gene Zijde kunnen zijn als wij gedurende al onze voorgaande levens in harmonie gebleven waren. Vandaar die overbevolking op aarde. Een moord, ook abortus, houdt je bijvoorbeeld aan de Aarde gebonden. Je moet dan terug naar de Aarde om die moord goed te maken totdat je de Kringloop van de Ziel voor de Aarde volbracht hebt.

   Na de Tweede Wereldoorlog zie je bijvoorbeeld dan ook dat er meer jongens dan meisjes geboren worden, omdat er gedurende die oorlog zoveel mannen zijn omgekomen. Dat herstel heeft moeder Aarde in handen.
   Lees de boeken van Jozef Rulof, metapysicus, 1898-1952, http://www.rulof.org Het zijn pareltjes vol geestelijke wijsheid.

   1 likes
  • berend willem hietbrink schreef:

   Ridder… Wij waren er al… Alles zit in alles vergaan is verdergaan …. Te veel verminderd wederom en te weinig vermeerderd de zaad pakketjes alles lust elkaar.
   Slechts geest is gist maar nimmer vergist blijft doorzichtig
   Bestaan. Heb ik zelf ondervonden.

   0 likes
 • salvar schreef:

  misschien zij we in den beginnen begonnen als dier?
  ben je eenmaal als mens opgeklommen tot wat we nu zijn zal nooit meer anders worden,we zullen alleen maar verder stijgen naar ……..
  dat er leven is na de dood geloof ik wel.

  1 likes
 • only you schreef:

  Vrouwen komen van Venus en mannen van Mars?
  Hetzelfde als krom of rechtlijnig?

  0 likes
 • Coeus schreef:

  “reïncarnatie-expert”…

  0 likes
 • Richard van Bemmelen schreef:

  Als je echt wil weten hoe het zit, lees dan Dolores Cannon of de Course in miracles. Wat een onzin trouwens over dat niet naar het licht gaan. Dat is waar je thuis hoort, je kunt daar echter niet blijven door de onbewuste schuld. Je kunt niet oplossen of verloren gaan, want, zoals de course zegt: “Nothing is ever lost to you in all the universe”…

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  Hongaarse wetenschappers ontdekken 'mysterieuze vijfde natuurkracht'. Dit kan een gamechanger zijn

  Hongaarse wetenschappers ontdekken ‘mysterieuze vijfde natuurkracht’. Dit kan een gamechanger zijn

  Wetenschappers hebben naar eigen zeggen een vijfde ...

  >