Homepagina » Het Complot » FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd
FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd

FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd

Uit vrijgegeven FBI-stukken blijkt dat de Amerikaanse overheid op de hoogte is van het feit dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd en tot ver na de oorlog in de Andes heeft gewoond.

De documenten suggereren niet alleen dat Hitler en zijn vrouw Eva Braun hun zelfmoord in scène hebben gezet, maar ook dat het beruchte stel werd geholpen door Allen Dulles, directeur van het OSS, de voorloper van de CIA.

De FBI wist van het bestaan van een onderzeeër die nazi-kopstukken naar Argentinië bracht. In een brief aan de FBI gaat een anonieme informant akkoord met een overeenkomst waarbij hij informatie geeft in ruil voor politiek asiel.

De informant wist te vertellen dat Hitler in Argentinië verbleef en gaf een gedetailleerde beschrijving van de route die de Führer had afgelegd. De regering van het land was verheugd over komst van de voormalige Duitse dictator en regelde een schuilplaats voor hem. De FBI besloot echter om verder geen onderzoek te doen.

In 1945 zeiden Amerikaanse mariniers dat ‘er een grote kans was dat Hitler en Eva Braun in Argentinië waren aangekomen’. In kranten werd gesproken over een typisch Duits landhuis aan de voet van de Andes. Het nieuwe onderkomen van Hitler zou zijn ontworpen door architect Alejandro Bustillo.

De Sovjets brachten de vermeende resten van Adolf Hitler na de Tweede Wereldoorlog mee terug naar hun eigen land. Toen archeoloog Nicholas Bellatoni in 2009 toestemming kreeg om DNA-onderzoek te doen kwam hij tot de ontdekking dat de monsters afkomstig waren van een onbekende vrouw.

[MSN]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koekje
koekje
6 jaren geleden

Arme Dolfje was tegen het einde van de oorlog een lichamelijk en geestelijk wrak.
Zijn hoge leeftijd lijkt mij een nog groter raadsel.

Wim
Wim
6 jaren geleden

Hij heeft de dans ontsprongen.

Hendrik
Hendrik
6 jaren geleden

Op de foto vlnr: Hitler, Hans Pfeiffer, Fritz Darges, Eva Braun , Margarete Speer, Claus von Below en Albert speer [zomer 1943]
De overblijfselen die de Russen hebben zijn de onderkaak van Hitler, en de schedel [van de onbekende vrouw] is die van Eva Braun, zei had kort voor haar zelfmoord op maandag 30 april 1945 aan Otto Günsche gevraagd om, voor dat zij met benzine werd overgoten en in brand werd gestoken, een schot door het hoofd te krijgen om er zeker van te zijn dat zij dood was. Iedereen die iets van Hitlers karakter kent weet dat hij er nooit alleen met zijn vrouw zonder zijn getrouwen als een laffe hond vandoor zou zijn ge gaan, en al zeker niet zonder de familie Goebbels die na zijn dood uit wanhoop hun 6 kinderen doden en zichzelf het leven namen.

Ferry
Ferry
6 jaren geleden

ik geloof er geen bal van.

x

Check Also

rath

Dr. Matthias Rath roept in brandbrief op te stoppen met coronavaccins: ‘Potentieel verwoestende bijwerkingen’

Arts Matthias Rath roept overheden in Europa ...

van houwelingen

Pepijn van Houwelingen spuwt vuur: ‘Met welke periode mogen we uw misdaden dan wel vergelijken?’

Politici hebben vaak de mond vol over ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x