Homepagina » Het Complot » FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd
FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd

FBI-stukken: Adolf Hitler en zijn vrouw hebben de oorlog overleefd

Uit vrijgegeven FBI-stukken blijkt dat de Amerikaanse overheid op de hoogte is van het feit dat Adolf Hitler de Tweede Wereldoorlog heeft overleefd en tot ver na de oorlog in de Andes heeft gewoond.

De documenten suggereren niet alleen dat Hitler en zijn vrouw Eva Braun hun zelfmoord in scène hebben gezet, maar ook dat het beruchte stel werd geholpen door Allen Dulles, directeur van het OSS, de voorloper van de CIA.

De FBI wist van het bestaan van een onderzeeër die nazi-kopstukken naar Argentinië bracht. In een brief aan de FBI gaat een anonieme informant akkoord met een overeenkomst waarbij hij informatie geeft in ruil voor politiek asiel.

De informant wist te vertellen dat Hitler in Argentinië verbleef en gaf een gedetailleerde beschrijving van de route die de Führer had afgelegd. De regering van het land was verheugd over komst van de voormalige Duitse dictator en regelde een schuilplaats voor hem. De FBI besloot echter om verder geen onderzoek te doen.

In 1945 zeiden Amerikaanse mariniers dat ‘er een grote kans was dat Hitler en Eva Braun in Argentinië waren aangekomen’. In kranten werd gesproken over een typisch Duits landhuis aan de voet van de Andes. Het nieuwe onderkomen van Hitler zou zijn ontworpen door architect Alejandro Bustillo.

De Sovjets brachten de vermeende resten van Adolf Hitler na de Tweede Wereldoorlog mee terug naar hun eigen land. Toen archeoloog Nicholas Bellatoni in 2009 toestemming kreeg om DNA-onderzoek te doen kwam hij tot de ontdekking dat de monsters afkomstig waren van een onbekende vrouw.

[MSN]


Vond je deze info waardevol? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Dit is mij al jaren bekend maar als je ermee komt was je een gekkie. Jullie moeten meer naar Symboliek gaan kijken en gaan inzien dat het Vaticaan verantwoordelijk is voor alle oorlogen omdat zij ons daarin hebben gemanipuleerd. Het leger bestaat vanaf de Kapitein uit mensen van de geheime genootschappen dus Jezuïeten en Vrijmetselaars en meerdere uit die genootschappen. Hitler was gewoon een Vrijmetselaar die zijn rol deed en opgelegd kreeg van zijn baas uit het Vaticaan. De manipulatie is vandaag de dag nog enorm en het bewustzijn van de mens is groeiende dus er gaat zeker een einde aan hun zelfgemaakte wereld komen die uit geheime groepjes ontstaat.

  Hier een mooie uitleg.

  Vatican Assassins – Eric Phelps on the Jesuits: http://youtu.be/7uU3Ddp6u0o via @YouTube

  1 likes
  • Pascal, sorry jongen, maar je l*lt uit je nekharen. Hitler was geen vrijmetselaar en liet alle vrijmetselaars gevangen zetten, omdat hij geen geheime organisaties naast zich duldde. Daarnaast haatte hij de katholieke kerk en was van plan, als hij de oorlog eenmaal gewonnen had, direct een oorlog te beginnen tegen de katholieke kerk. Je beweert dat het vaticaan verantwoordelijk is voor alle oorlogen. BULLSH*T! Van de geschiedenis heb je weinig kaas gegeten, merk ik.

   4 likes
   • @Westbound
    27 januari 2015 11:19 at 11:19

    Beste Westbound ik kan met harde woorden zeggen dat jij er geheel niets van begrijpt. Laat ik maar beginnen met de bekende Hitlergroet wat officieel de groet is naar de Paus. De mannen in de zwarte pakken de SS dus was een Jezuïeten groep. Het heldhaftige zwarte kruis is het illuminatie symbool en staat ook op de jurk van de witte paus en als je nu zelf eens verder gaat zien dan de gemanipuleerde boekjes waar jij nog geheel in zit ga je meer zien. Het valt mij nu heel goed op dat iedereen meer bewustzijn krijgt maar jij staat ergens achter in de rij omdat je nog steeds in die voorgeschreven wereld denkt en handelt.

    Veel succes en denk eens aan je eigen wereld die waarschijnlijk te stek is voor andere begrippen!!!

    6 likes
    • Pascal, je laat me lachen.
     De SS een Jezuïetengroep? HAHAHA! De SS was weliswaar qua structuur opgebouwd volgens de Jezuïetenleer (eerst de ‘oude mens’ mentaal afbreken, om hem daarna opnieuw op te bouwen), maar de SS-ers waren absoluut geen Jezuïeten!
     En de Hitlergroet hadden de nazi’s gewoon afgepikt van de antieke Romeinen en de Italiaanse fascisten. Plagiaat dus! De échte Hitlergroet is totaal anders: een slap handje die men over diens schouder gooit.

     3 likes
     • @Westbound
      27 januari 2015 16:21 at 16:21

      Als je maar kan blijven lachen maar jou eigen wereld is te dik en te groot om open minded te kunnen zijn. Veel sterkte met je plagiaat en het slappe handje van Hitler. Och och och.

      3 likes
  • heb je ‘m weer met z’n youtroep. als dat de bron is waaraan jij de waarheid wenst te hangen dan is het nog erger met je gesteld als dat ik dacht.
   maar ik zal je proberen te helpen. ik zal elvis en michael jackson van de week ff vragen of hij toevallig niet in hetzelfde buurtje woont als hun.

   5 likes
 2. Die persona non grata

  Leef met de dag, leef met de illusie… Zelfde grapje als de duivel heeft uitgehaald.. Wanneer jij gelooft dat er niet meer is, is het er niet meer.. Sterker nog, het systeem dat in 1774 a 1775 is creëerd is ook door dhr hilter en aanhang geperfectioneerd. Wanneer het geen gezicht en naam meer heeft kan het alle vormen aannemen. Brilliant en eng tegelijkertijd. Zie NASA fenomeen. Hoeveel goudstukken is er over voor de waarheid 😉 grt

  3 likes
  • Welk ssteem werd door Hitler geperfectioneerd? Zelf heb ik het idee dat Hitler de veramerikanisering tegen wilde houden. Tuurlijk was hij aan de dope en de alcohol maar ik denk dat hij vooral fulmineerde over de zionisten in de U.S. Die hij Joden noemde. Toen had die groepering de naam Zionist waarschijnlijk nog niet. Dus dat werd verkeerd begrepen, denk ik. Na ’45 dachten we er los van te zijn en de ’60 leek even op en paradijs te lijken. En toen kwam in de ’70ies Tatcher aan de macht en gingen we alsnog langzaam veramerikaniseren. Murdoch werd ingekocht en ingevlogen en we werden dommer en dommer. Alleen wat totaal onbelangrijk was in die boulevard bladen en dat werd dan ook nog eens gehyped, en uiteraard blote tieten, als we maar niet wisten wat er werkelijk speelde. In de ’80ies kwamen wij in de greep van de amerikaanse commercieële televisie, blote tieten, hebzucht, angst en de rest is history. Nu ziten we met de brokken. Dit is zoals ik het zie.

   17 likes
 3. CTIAAT:
  “Blijkens een in mei 2001 vrijgegeven CIA-rapport heeft de voormalige Waffen-SS’er Philip Citroen – die indertijd in Zuid-Amerika voor de KNSM werkte – in 1954 eens per maand contact gehad met Adolf Hitler, die toen onder de naam ‘Adolf Schüttelmayor’ in Tunja (Colombia) woonde.

  Hitler werd daar beschermd door tientallen gevluchte SS’ers, die hem de Hitlergroet brachten en hem ‘mein Führer’ noemden. Volgens het CIA-rapport zou Hitler in januari 1955 naar Argentinië zijn vertrokken.

  Philip Citroen heeft in september 1955 de ontmoetingen met Hitler in vertrouwen aan een Amerikaanse vriend verteld, die echter voor de CIA werkte. Deze CIA-agent heeft ook een paar foto’s weten te bemachtigen.”

  Bron, met foto’s: http://gerard45.bloggertje.nl/note/20095/ciarapport-nederlandse-ss%27er-heeft-in-1954.html

  14 likes
 4. Tja; zonder bewijs van hun dood blijft een ontsnapping wel een mogelijkheid natuurlijk.

  16 likes
 5. ik geloof er geen bal van.

  3 likes
  • Geloof er geen bal van,waarom denk je dat er een Europ is,om de mensen optelichten en leeg te trekken en om alles te controleren,precies hoe Hitler het wilde is nu aan het gebeuren.
   Ik ben er heilig van overtuigd dat hij daar niet is gestorven en dat meneer nog een heel moi leven heeft gehad,plus veel invloed op wat er nu gebeurd.
   En die schooiers vinden het fijn dat er nog zoveel mensen geloven(slapen)net zoals u 🙂 🙂 🙂

   4 likes
   • O ja en voor jou nog even dit,Osama Binladen is en terorist en heeft vliegtuigen in the Twin Towers laten vliegen,en hebben van de daders hun pasporten gevonden,in bijna nieuwe staat,super toch.

    3 likes
 6. Weer een mooie aanleiding om diverse boeken te schrijven en films te maken (en dus GELD mee te verdienen) over Hitlers vlucht naar Argentinië!
  Toch zal het moment komen dat Hitler in de vergetelheid raakt en dat moment is zeer nabij.
  Binnen afzienbare tijd hebben we namelijk de 3e wereldoorlog, waarbij het aantal doden misschien honderdmaal groter zal zijn dan tijdens de 2e wereldoorlog.

  8 likes
 7. Arme Dolfje was tegen het einde van de oorlog een lichamelijk en geestelijk wrak.
  Zijn hoge leeftijd lijkt mij een nog groter raadsel.

  9 likes
 8. Op de foto vlnr: Hitler, Hans Pfeiffer, Fritz Darges, Eva Braun , Margarete Speer, Claus von Below en Albert speer [zomer 1943]
  De overblijfselen die de Russen hebben zijn de onderkaak van Hitler, en de schedel [van de onbekende vrouw] is die van Eva Braun, zei had kort voor haar zelfmoord op maandag 30 april 1945 aan Otto Günsche gevraagd om, voor dat zij met benzine werd overgoten en in brand werd gestoken, een schot door het hoofd te krijgen om er zeker van te zijn dat zij dood was. Iedereen die iets van Hitlers karakter kent weet dat hij er nooit alleen met zijn vrouw zonder zijn getrouwen als een laffe hond vandoor zou zijn ge gaan, en al zeker niet zonder de familie Goebbels die na zijn dood uit wanhoop hun 6 kinderen doden en zichzelf het leven namen.

  7 likes
 9. Hij heeft de dans ontsprongen.

  4 likes
 10. @Hawks hier heb je er een paar, maar ik ben niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen hé. 🙂

  http://vault.fbi.gov/adolf-hitle

  http://tst.greyfalcon.us/bizarre.htm

  2 likes
 11. @Pascal, @Westbound, De SS was een veel omvattende en diverse organisatie waarvan de Leibstandarte AH de absolute elite was en de Algemeine [waffen] SS een ratjetoe van div. volken en culturen waar vrijwel iedereen lid van kon worden en kon meevechten. Met name bij de Leibstandarte kwam het er op aan, van de 100 aangemelde vielen meer dan 90 af, men moest een bepaalde lengte hebben en de hele familie geschiedenis en afkomst werd nageplozen en hun opleiding was lang en zwaar, zei leverden ook de lijfwachten en adjudanten van Hitler zoals op de foto Hans Pfeiffer en Friz Darges maar vochten ook vooraan mee aan het front en waren berucht om hun inzet, hardheid en brutaliteit. Het is een fabel om te veronderstellen dat deze organisatie ook maar iets met de paus of het roomse geloof te maken had, al droeg deze kerk het N.S regime wel een warm hart toe, evenals het een fabel is dat Hitler met dat geloof wilde afrekenen. Deze retoriek kwam uit de koker van Bormann of Goebbels maar had bij Hitler en Himmler die het aan het hoofd stond van de SS geen draagvlak. Aan het eind van de oorlog was de SS uitgegroeid tot een staat in de staat met eigen wapenfabrieken en duizenden slavenarbeiders waar zelfs Hitler geen grip meer op had. Pikant detail was dat uitgerekend de commandant der Leibstandarte Sepp Dietrich klein van stuk was en een zeer gelovige katholiek die per gelegenheid naar de kerk ging en hij werd door zijn manschappen op handen gedragen.

  2 likes
  • Geachte Henrik, Hitler wilde het katholicisme vervangen door het ‘Deutsch Christentum’. Hij haatte het katholicisme, omdat deze kerkstroming leert dat je iedereen lief moet hebben, dus ook je vijanden en de joden. Niet alleen Joseph (Sepp) Dietrich was klein van stuk, maar ook Heinrich Himmler, 1.72 m, was niet één van de langsten.

   0 likes
 12. Ja ik denk dat jullie het allemaal ernaast zitten .

  Natuurlijk is hij met zn vliegende schotel ,

  naar Mars gevlogen en leefde daar nog lang en gelukkig ,

  met zn vriendjes Elvis , Bruce Lee , Theo v Gogh , M Jackson , Kennedy , Diana , en nog vele vele meer,

  grapje lol .

  Groetjes André

  2 likes
 13. Dit verhaal sluit deels aan op het boek van Robin de Ruiter, goed boek.

  1 likes
 14. Ik geloof er geen r… van, volgens mij hebben Russische soldaten het dode lichaam van Adolf Hitler gezien en ik heb daar wel een fote van gezien, volgens mij is het lichaam zelfs verbrand, ik hoop het wel in ieder geval, ik geloof wel in sommige complotten maar deze niet.

  0 likes
 15. Ik zou graag een link willen naar die vermeende FBI stukken.

  Help?

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

poetin

Poetin geeft geschiedenisles: Hoe het Westen een oorlog met Hitler uitlokte

Het is onze taak om de herinneringen ...

concentratiekampen

Het onvertelde verhaal over de concentratiekampen uit de Tweede Wereldoorlog

De genocide op de Joden wordt gezien ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.