Het Complot

“Financiële crisis van 2008 gepland door Bilderbergclub”

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Spaanse journalist en onderzoeker Cristina Martín Jiménez zei in een interview met een Portugese radiozender dat de Bilderbergclub gelinkt kan worden aan de financiële crisis in 2008. Volgens de expert wil de geheime groep een ‘wereldregering in private handen’ creëren. Ze voegde toe dat de club Portugal, Spanje en Griekenland aanstuurt middels de trojka (Europese Commissie, ECB en IMF).

Jiménez, auteur van het boek ‘De geheime plannen van de Bilderbergclub’, zei dat de groep in 1954 is opgezet als orgaan boven staten, democratieën en overheden om het toenemende Sovjet-expansionisme in te dammen’. De club bestaat vandaag de dag uit ‘elites’ die samenzweren en uitmaken wie welk land bestuurt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De onderzoeker vertelde aan radiozender TSF dat het Verdrag van Lissabon, dat vlak voor de crisis is getekend, is bedacht om ‘het geld van de belastingbetaler zoveel mogelijk door te sluizen naar supranationale instellingen en multinationals’.

Cristina Martín Jiménez, die beweert dat ze meerdere keren werd gedwarsboomd tijdens haar onderzoek naar de Bilderbergclub, zei dat de club ‘politici, royals, bankbestuurders en organisaties als de NAVO, het IMF, de Wereldbank en de Verenigde Naties bijeenbrengt om de planeet te besturen als een soort schaakbord’.

De schrijfster merkte op dat de ‘sluier van geheimzinnigheid’ waarmee de jaarlijkse bijeenkomsten van de groep worden omgeven, niet te vergelijken is met andere organisaties die in het geheim vergaderen.

[RT]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rik
rik
9 jaren geleden

Het mooie van zo’n complot theorie is dat je dat soort organisaties veel te veel eer geeft.

Verschillende clubs, waaronder Bilderberg, beinvloeden de maatschappij voor (ongehoord) Eigen Belang. Daarnaast zijn er andere soorten ideologische clubs die invloed uitoefenen op religieuze inslag etcetera…

En zo is het allegaartje ontstaan voor de crisis van 2008 en de crisis die binnenkort weer uitbreekt. Het is het collectief bewustzijn van de mensheid gezamenlijk die er zo een zooitje van maakt. En blijkbaar is dat nodig zodat we kunnen evolueren naar het “Gouden Tijdperk” van Aquarius.

Eerst moeten we doordrongen genoeg zijn van het feit dat het zo niet werkt en vervolgens moet een meerderheid van de mensheid concensus hebben over hoe het wel kan werken. Pas dan kan het zich gaan manifesteren en tot die tijd kunnen we de toenemende chaos aanschouwen.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

De Bilderbergclub dwarsboomt het werk van de Almachtige en zijn zij voor hem een doorn in ’t oog.

Dre
Dre
9 jaren geleden

Oud nieuws… Ik zat in die tijd bij een internationale makelaarsorganisatie en wist in 2006 al dat deze crisis eraan zat te komen……
Hengeltje uitgooien en een paar jaar later hengeltje binnenhalen…..

duitinzakje
duitinzakje
9 jaren geleden

@Rik: je zegt:

‘Het mooie van zo’n complot theorie is dat je dat soort organisaties veel te veel eer geeft.’

En toch is er sprake van een samenzwering of hoe je het wil noemen.

http://tomatobubble.com/nwo_jews.html

Let vooral op de datum waarop deze toezegging werd gedaan

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x