Mens en Dier

Verpleeghulp wordt enkele uren na Pfizer-vaccin dood gevonden in badkamer van patiënt

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een verpleeghulp uit de Amerikaanse staat Iowa is tijdens zijn dienst dood gevonden in de badkamer van een patiënt die hij op dat moment verzorgde. Enkele uren daarvoor had hij het coronavaccin van Pfizer gekregen.

Het incident deed zich op 3 maart voor in een ziekenhuis in Iowa en werd een dag later gemeld bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb.

Hoofdpijn en duizeligheid

Uit de melding, die je hier kunt vinden door op ‘VAERS ID’ 1071935 te zoeken, valt op te maken dat de verpleeghulp slechts 28 jaar oud was en geen levensbedreigende aandoeningen of geboorteafwijkingen had.

Enkele uren na de Pfizer-prik klaagde hij over onder andere hoofdpijn en duizeligheid. Toch ging hij weer aan het werk. Kort daarna zakte hij in de badkamer van de patiënt in elkaar en kreeg hij een hartstilstand.

Te laat

De collega die melding heeft gemaakt van het sterfgeval schrijft dat de verpleeghulp het Pfizer-vaccin om 11.00 uur kreeg toegediend. Hij meldde zich vervolgens ziek, maar veranderde van gedachten en verscheen toch op het werk.

Toen collega’s hem vonden, werd hij naar de afdeling spoedeisende hulp gebracht, maar het was al te laat. Hij is één van vele zorgmedewerkers die inmiddels zijn overleden na het coronavaccin en zal zeker niet de laatste zijn.

[The Daily Expose]

4.7 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Schijnt normaal te zijn om je op te offeren voor, voor wie eigenlijk?

Hoe dan ook, dit was voor 17 maart 2021 ruimschoots bekend, echter de massa heeft besloten om massaal op de totalitaire partijen te stemmen en vinden dit alles dus goed en normaal.

Kan er niets anders van maken.

Skywalker
Skywalker
1 jaar geleden

Wel apart vind ik, een verpleegkundige met overgewicht, hartproblemen, hoge bloeddruk, depressieve klachten en waarschijnlijk epilepsie.
Wil er niet mee zeggen dat het niet kan, maar het komt op mij over als een tandarts met een slecht gebit zeg maar.

Danny
Danny
1 jaar geleden

Goed bezig, lekker dat gif inspuiten.
Ik heb no merci meer met die schapen, ook niet met mijn familieleden die het laten inspuiten.

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

We raken zo langzamerhand de tel kwijt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

56
0
We lezen graag je reactie!x