Universum

Leven op Mars? ‘Ruimtevaarder’ voert reparaties uit aan Curiosity

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

UFO-experts beweren dat op bovenstaande foto is te zien hoe een ingenieur aan Marswagen Curiosity sleutelt. Volgens hen kan het bewijs zijn voor leven op de rode planeet. Dat meldt de Britse krant Metro.

Onderzoekers menen dat op de foto een schaduw van een mensachtig wezen in een ruimtepak is te zien. Hij zou geen helm dragen en ook zouden zijn zuurstoffles en korte haar te zien zijn. Op andere foto’s die rond hetzelfde tijdstip zijn gemaakt, is de figuur niet te zien.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Complotdenkers hebben eerder al gezegd dat volgens hen op Mars ‘niet-aardse officieren’ van het Pentagon zijn gestationeerd. Dat zou onder meer blijken uit geheime documenten die zijn opgedoken door de Schotse UFO-hacker Gary McKinnon. Hij wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

Leven op Mars? 'Ruimtevaarder' gespot bij Curiosity
‘Ruimtevaarder’ bij Marsjeep Curiosity (NASA)

Tegenover Wired Magazine verklaarde McKinnon dat hem documenten onder ogen waren gekomen waarin werd gesproken over het bestaan van 30 ‘niet-aardse officieren’. “Ik kreeg toegang tot Excel-bestanden. Eén daarvan was getiteld ‘Niet-Aardse Officieren’. Er stonden namen en rangen in van luchtmachtmedewerkers die nergens anders waren te vinden,” zei hij.

Schrijver Nigel Watson zei dat de nieuwe foto’s aansluiten op het verhaal van ‘Jackie’, een voormalige NASA-medewerker die in de jaren zeventig naar eigen zeggen mannen in ruimtepakken heeft gezien bij de Viking Explorer op Mars.

“Complotdenkers zullen zeggen dat Mars veel geschikter is voor menselijk leven dan wetenschappers doen vermoeden en dat het een cover-up is om ons in het duister te houden over bases op Mars en elders in het zonnestelsel,” zei hij. “Ik denk dat men in dit geval ziet wat men wil zien.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Emile
Emile
9 jaren geleden

Onderzoekers menen iets te hebben gezien, tja, als je het bij de foto zet dat er een astronaut te zien is zeg ik ja, dat haal ik er best uit en deze astronaut heeft dan toevallig geen glad koppie wat kan duiden op een helm en het lijkt wellicht op haar.
De eerste gedachte die ik heb bij al de foto’s van Mars die wij “mogen” zien is dat ze never nooit de echt duidelijke foto’s zullen laten zien, evenmin gebeurde dat bij de maan foto’s , er zijn miljoenen foto’s gemaakt van de maan maar die gingen volgens de klokkenluiders van Nasa altijd langs de foto shop afdeling, dus waarom zouden ze dat met foto’s die ook maar enig zins iets laten zien van Mars niet doen ????
Dus de zogenaamde lijkenkist van laatst en een lampie in de lucht op een bepaalde foto etc.. etc..
Ik hoor niemand meer over weg mucken van objecten in plaatjes, alsof wij LIVE die beelden krijgen te zien, tja, dacht het niet.

Maar goed, zo mogen we met z’n allen blijven gissen , dat houd het spannend 😉

Henk001
Henk001
9 jaren geleden
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Ik wil naar Mars, daar kan het nooit zo corrupt zijn dan als op de Aarde.

Chris
Chris
9 jaren geleden

Je moet wel heel veel fantasie hebben om in die schaduw een mensachtig wezen te zien…

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x