Homepagina » Universum » Leven op Mars? ‘Ruimtevaarder’ voert reparaties uit aan Curiosity
Leven op Mars? 'Ruimtevaarder' voert reparaties uit aan Curiosity

Leven op Mars? ‘Ruimtevaarder’ voert reparaties uit aan Curiosity

UFO-experts beweren dat op bovenstaande foto is te zien hoe een ingenieur aan Marswagen Curiosity sleutelt. Volgens hen kan het bewijs zijn voor leven op de rode planeet. Dat meldt de Britse krant Metro.

Onderzoekers menen dat op de foto een schaduw van een mensachtig wezen in een ruimtepak is te zien. Hij zou geen helm dragen en ook zouden zijn zuurstoffles en korte haar te zien zijn. Op andere foto’s die rond hetzelfde tijdstip zijn gemaakt, is de figuur niet te zien.

Complotdenkers hebben eerder al gezegd dat volgens hen op Mars ‘niet-aardse officieren’ van het Pentagon zijn gestationeerd. Dat zou onder meer blijken uit geheime documenten die zijn opgedoken door de Schotse UFO-hacker Gary McKinnon. Hij wordt beschuldigd van de grootste militaire computerkraak in de Amerikaanse geschiedenis.

Leven op Mars? 'Ruimtevaarder' gespot bij Curiosity

‘Ruimtevaarder’ bij Marsjeep Curiosity (NASA)

Tegenover Wired Magazine verklaarde McKinnon dat hem documenten onder ogen waren gekomen waarin werd gesproken over het bestaan van 30 ‘niet-aardse officieren’. “Ik kreeg toegang tot Excel-bestanden. Eén daarvan was getiteld ‘Niet-Aardse Officieren’. Er stonden namen en rangen in van luchtmachtmedewerkers die nergens anders waren te vinden,” zei hij.

Schrijver Nigel Watson zei dat de nieuwe foto’s aansluiten op het verhaal van ‘Jackie’, een voormalige NASA-medewerker die in de jaren zeventig naar eigen zeggen mannen in ruimtepakken heeft gezien bij de Viking Explorer op Mars.

“Complotdenkers zullen zeggen dat Mars veel geschikter is voor menselijk leven dan wetenschappers doen vermoeden en dat het een cover-up is om ons in het duister te houden over bases op Mars en elders in het zonnestelsel,” zei hij. “Ik denk dat men in dit geval ziet wat men wil zien.”

[Metro]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Kalki schreef:

  Ik wil naar Mars, daar kan het nooit zo corrupt zijn dan als op de Aarde.

  21 likes
 • Jan Willem schreef:

  40!!! jaar na de laatste maanlanding hebben we alleen maar een ruimte station weten te bemannen? Een satelietje geschikt voor mensen?
  Terwijl alle technieken en uitvindingen erop wijzen dat we zoveel vooruitgang hebben bereikt wat in verhouding niet klopt met de ruimtevaart.
  Goed, wat men onderzoekt in het ISS is voor het algemeen nut op aarde. Maar mij maak je niet wijs dat ze in die 40 jaar niet een scheepje hebben weten te vervaardigen dat ruimtestraling kan weerstaan. Dat scheepje is gebouwd in de ruimte om de zwaartekracht explosie te vermijden.
  1 klein scheepje voor 2 piloten bv. in 40 jaar tijd? Zou dat echt niet kunnen met de wetten van de natuur?
  Wel zijn er op aarde de grootste gebouwen, cruiseschepen, onderzeeërs, tankers en andere projecten van de grond gekomen.

  Het is niet eens meer kansberekenen dat het mogelijk moet zijn. Ze zitten daar al. De testen met de afstandsbestuurbare wagentjes is voor communicatie doeleinden.

  16 likes
  • VRobbesom schreef:

   Los van de straling en de risico’s is er gewoon nog niet aangetoont dat er iets te halen valt.
   Zoals alles hier worden zaken pas mogelijkj als ze economisch aantrekkelijk zijn.
   Oorlog is een goede geld (en kennis) generator en een nieuwe auto willen de meesten van ons wel.
   Een beetje ronddabberen in een onvriendelijke, droge omgeving is economisch gewoon nog niet aantrekkelijk.

   Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat we gewoon uit principe en nieuwschierigheid daar al zouden moeten zijn.. maar principes brengen geen geld in het laatje van de vermogenden.

   0 likes
   • Jan Willem schreef:

    Hoi VRobbesom,

    Ik ben het helemaal met je eens. Daarom zijn ze niet meer naar de maan geweest en is rondraaien in het ISS een dure bedoening dat elk jaar op springen staat als de begrotingen worden herzien. Maar op Mars zijn er naar alle waarschijnlijkheid sporen van nieuwe brandstoffen die het wel lucratief maken. Plus alle privé investeringen die de missie mogelijk hebben gemaakt. Zo’n Richard Branson zou heel makkelijk zijn ruimte project kunnen laten schaduwdraaien naast een 2 man´s missie voor een retourtje Mars. Maar je hebt gelijk, er moet wat te halen zijn.

    0 likes
 • Chris schreef:

  Je moet wel heel veel fantasie hebben om in die schaduw een mensachtig wezen te zien…

  12 likes
 • lynx schreef:

  Dan zou de foto zou net zo goed kunnen bewijzen, dat hij op aarde genomen is.

  11 likes
 • pietje schreef:

  Jongens en meisjes We zitten toch al heellang op mars en ook op de maan ! Ze vertellen het ons niet maar diep in ons binnenste weten we het toch !!!! Zw willen ons niet op die planeten omdat we zoooooo vreselijk gewelddagig zijn ! Dat wisten we al van de eersrte maanlanding die 4 astronauten werden gbeweigerd daar te komen ! OOK Amstrong ! Ze zijn gewoon weggestuurd als kinderen want……ze moesten nog zoveel leren ! Ja dat is waar !!!

  6 likes
 • redice schreef:

  lies, nothing but lies. niemand weet nog wat waar is en wat fake..zelfs het nieuws lijkt tegenwoordig een slechte soapserie te zijn..allemaal in het belang van de heersende elite, hou het gepeupel dom..triestig eigenlijk

  5 likes
 • Emile schreef:

  Onderzoekers menen iets te hebben gezien, tja, als je het bij de foto zet dat er een astronaut te zien is zeg ik ja, dat haal ik er best uit en deze astronaut heeft dan toevallig geen glad koppie wat kan duiden op een helm en het lijkt wellicht op haar.
  De eerste gedachte die ik heb bij al de foto’s van Mars die wij “mogen” zien is dat ze never nooit de echt duidelijke foto’s zullen laten zien, evenmin gebeurde dat bij de maan foto’s , er zijn miljoenen foto’s gemaakt van de maan maar die gingen volgens de klokkenluiders van Nasa altijd langs de foto shop afdeling, dus waarom zouden ze dat met foto’s die ook maar enig zins iets laten zien van Mars niet doen ????
  Dus de zogenaamde lijkenkist van laatst en een lampie in de lucht op een bepaalde foto etc.. etc..
  Ik hoor niemand meer over weg mucken van objecten in plaatjes, alsof wij LIVE die beelden krijgen te zien, tja, dacht het niet.

  Maar goed, zo mogen we met z’n allen blijven gissen , dat houd het spannend 😉

  4 likes
  • Martin schreef:

   Echt gissen hoeft niet. De link van Henk1 is in dit geval wel voldoende. De arm dus. In de reakties aldaar wordt nog een foto geplaatst vanuit een andere hoek voor extra duidelijkheid.

   0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Hier vind je meer info:

  http://www.ufosightingsdaily.com/

  2 likes
 • rop schreef:

  Wat is waarheid ? dat is wat elk mens ziet vanuit zijn eigen beeld en belevenis, als dat beeld ook nog eens een foto is gaat het speculeren, zijn beeld zn gedachte met een ander gedachte beeld en daar komen allerlei fantasie gedachte beelden uit voort waar of niet maakt niet uit het is spannend en men speculeert en speelt graag met fantasieën. Wat is waarheid?, dat is Wat men graag met fantasieën speculeert, deze fantasieën wilt men ook nog weleens verwijzen naar ander onderbouwde fantasieën, de mens is wat hij gelooft zelfs dat geloof is fantasie…

  2 likes
 • THiZ-iZ-MaDNeSS schreef:

  Dan heeft ie wel een kort armpje als t een persoon is.

  1 likes
 • Hawks schreef:

  Tsja, wat wil je zien?

  1 likes
 • flardinga schreef:

  Ik kan alle reageerders aan bevelen om via youtube eens interviews te beluisteren van James Carman, hij maakte de docu genaamd The Hidden Hand, geen sensatie en interessant!

  0 likes
 • x

  Check Also

  nasa

  NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

  NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

  universiteit leiden

  Universiteit Leiden, hou toch op met dat ‘factchecken’

  De site Nieuwscheckers van de Universiteit Leiden ...

  >