Propaganda

FBI waarschuwt voor ‘soevereine mensen’

Help door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een wanhoopspoging om te voorkomen dat mensen uit het systeem stappen heeft de FBI gewaarschuwd voor de toenemende dreiging van extremisten die zichzelf ‘soeverein burger’ noemen en die geen enkele vorm van overheidsgezag tolereren.

De FBI wil meer aandacht schenken aan de zogeheten ‘soevereine-burger-beweging’ die vanaf 2009 in kaart wordt gebracht en sinds die tijd ook als zodanig is erkend.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vroeger vielen leden van de beweging onder bijvoorbeeld gewapende burgerwachten die vooral op het platteland voorkomen. De Amerikaanse politiedienst beschouwt deze mensen als extremisten die gewelddadig kunnen zijn tegenover veiligheidsfunctionarissen.

Medewerkers van de federale recherche zeiden tijdens een persconferentie in de hoofdstad Washington dat ontmoetingen met belastinginspecteurs, politieagenten en andere ambtenaren gemakkelijk kunnen uitlopen op geweldsincidenten. ‘Soevereine burgers’ worden door de Amerikaanse media in hetzelfde hoekje gestopt als de mensen die meedoen aan de Occupy-beweging.

Overheidsgezag

De FBI schat dat 100.000 Amerikanen zich op dit moment onttrekken aan elke vorm van overheidsgezag. Ze betalen geen belasting en weigeren zich te houden aan wetten die hen niet bevallen.

Tientallen ‘soevereine burgers’ zijn in de afgelopen jaren veroordeeld voor geweld tegen ambtenaren, belastingontduiking en het vervalsen van documenten.

Burgers worden veroordeeld wegens belastingontduiking. Alleen de grote corporaties mogen belasting ontduiken. Zo hoeven veel grote corporaties geen belasting te betalen of kunnen ze met de fiscus afspreken hoeveel ze betalen. Sommige grote bedrijven krijgen zelfs geld terug van de belastingdienst.

Burgers die meedoen aan de Occupy-beweging worden afgeschilderd als dakloze schobbejakken door dezelfde mensen die gul geven aan de politiediensten om het volk in het gareel te houden.

Burgers komen in de gevangenis voor het kweken van hun eigen wiet, maar Coca-Cola mag als enige corporatie cocabladeren importeren om de cocaïne te gebruiken voor ‘medicinale doeleinden’.

Burgers worden vastgezet voor het handelen in drugs, maar ondertussen is een groot gedeelte van de bevolking verslaafd aan de drugs die de grote farmaceuten verhandelen. De farmaceutische bedrijven investeren meer in marketingcampagnes en het spekken van de bankrekening van artsen dan onderzoek naar en de ontwikkeling van echte geneesmiddelen.

Burgers worden veroordeeld wegens het witwassen van geld, maar de grote banken mogen ongehinderd geld witwassen van Mexicaanse drugsbarons nadat deze door het Amerikaanse ministerie van Justitie zijn voorzien van de nodige wapens.

Burgers moeten opdraaien voor de fouten van grote banken die zich hebben vergist in het gokspel op de beurzen en zijn de dupe van ingrijpende bezuinigingsmaatregelen. Alleen in IJsland zijn arrestatiebevelen uitgevaardigd tegen bestuursleden van banken, maar in de rest van de westerse wereld houden zij landen nog altijd in een wurggreep.

De vraag is nu: wie zijn de extremisten?

Brontekst: Telegraaf.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x