Binnenland

FDF-voorman roept op: ‘Prepare for battle!’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Minister Adema van Landbouw wil nog voor Hemelvaart het langverwachte Landbouwakkoord af hebben. Volgens de minister zit er voor iedereen zuur in dit akkoord.

“Ik denk dat het vooral zuur is voor de landbouwsector,” zegt Mark van den Oever, voorman van Farmers Defence Force, in een vlog. “We hebben al gehoord van degenen die het concept gezien hebben dat het verschrikkelijk is. Het is desastreus voor de landbouw.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dan drukt de regering het zelf door

Als er geen handtekening onder het Landbouwakkoord komt, dan drukt de regering het zelf door, aldus Van den Oever, die daar graag een kanttekening bij wil maken.

“Wij, de strijders, hebben al meer tegengehouden. We hebben de voermaatregel tegengehouden, we hebben het kaartje van Van der Wal tegengehouden en we gaan dit Landbouwakkoord ook tegenhouden,” benadrukt hij.

Bereid je voor

“Wij gaan niet accepteren dat wij uitgekocht worden, belast worden en de nek omgedraaid worden. En Adema, tot nu toe heb je nog altijd in de luwte gestaan. Eén ding zal ik je beloven: als jij denkt dit door te gaan drukken, zul je in de wind komen. Niet in een zacht briesje, maar in een keiharde zuidooster,” waarschuwt Van den Oever. “Als je dat maar weet.”

Tegen zijn achterban zegt hij: “Bereid je voor. Ik denk dat we binnenkort weer aan de gang moeten met z’n allen. Het is niet te hopen, maar het heeft er wel alle schijn van. Prepare for battle.”

4.9 253 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Leon
Leon
11 maanden geleden

Iedereen heeft er last van, want als ze ons langzaam gaan vergiftigen en vermoorden met synthetisch eten.

We moeten voeding eten die groeit in de zon, niet uit een laboratorium.

Wil
Wil
11 maanden geleden

Nog even over André Manuel, zei in zijn show rade kinderen van W en M op varkens lijken.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Mooi zo, Mark van den Oever. Dat klinkt tenminste weer strijdvaardig. Dat klinkt als een regelrechte oorlogsverklaring aan de minister van Landbouw.

Ik dacht al, dat de boeren, sinds het aantreden van Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, definitief in slaap gevallen waren.

Maar, als ik Mark zo hoor, was het maar een tijdelijk gebeuren.

Wat mij betreft, vind ik dat helemaal prima. Dan kunnen tenminste eindelijk de grote rode boerenzakdoeken weer tevoorschijn komen. Wat de omgekeerde vlaggen betreft: DIE zijn tot nu toe nooit weer omgedraaid.

Natuurlijk wisten wij al, dat dit zou komen. Daar hoef je alleen maar de plannen van het WEF voor te lezen, om te weten wat er allemaal aan komt.

Vanaf vorig jaar 10 juli staat er al een groepje van ons op het viaduct boven de A7. En dat met geen enkele onderbreking. Dus zelfs gedurende de natte en koude wintermaanden waren er altijd de diehards die daar stonden.

In eerste instantie was het ook opgezet als ondersteuning voor de boeren. Wij gingen en gaan er nog altijd vanuit, dat de boeren onontbeerlijk zijn voor GEZOND VOEDSEL.

Zonder boer, geen voer. Dat is ons credo. Je moet toch wel absoluut geen hersencel meer over hebben, als je accepteert dat je niets anders meer kunt eten dan genetisch gemanipuleerd nepvlees en, niet te vergeten, walgelijke insecten. Ze zullen er vast wel wat fijne smaakmakers bij toevoegen, maar GEZOND zal het allerminst zijn.

DAAROM moeten de boeren blijven.

EN….. als de boeren weer opnieuw de strijd aangaan, dan zullen zij gesteund worden door ONZE groepen.

Als de BOEREN niet opgeven, dan geven WIJ ook niet op!

Yvonne
Yvonne
11 maanden geleden

Mooi maar FDF dan wel doorpakken jongen ook alles wat dit WEFKARTEL wil GEWOON NET ZO LANG DOORGAAN TOT ZE ALLEMAAL VERTREKKEN OPROTTEN MET HET WEF POWER 2 THE PEOPLE REVOLUTIE BLOKKEER MAAR HET HELE LAND TOT ZE OPGEPLEURD ZIJN💪💪💪💪💪💪💪💪

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x