Homepagina » Buitenaards » Het meest opzienbarende nieuws over UFO’s en buitenaardsen van 2013
Het meest opzienbarende nieuws over UFO's en buitenaardsen van 2013

Het meest opzienbarende nieuws over UFO’s en buitenaardsen van 2013

Huffington Post-journalist Lee Speigel noemt de meest opzienbarende nieuwsfeiten over UFO’s en buitenaards contact van het afgelopen jaar.

Tussen 29 april en 3 mei luisterden zes Amerikaanse oud-congresleden in de National Press Club in Washington D.C. naar experts uit de militaire wereld en overheidskringen.

De Citizen Hearing on Disclosure (CHD) stond in het teken van bewijs voor een buitenaardse aanwezigheid op aarde. De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer haalde het wereldnieuws toen hij tijdens de hoorzitting zei dat er buitenaardsen op onze planeet zijn. Hij stelt dat verschillende buitenaardse wezens op dit ogenblik op aarde leven en hun geavanceerde technologieën delen met de Amerikaanse overheid.

Project Blue Book

Toen luitenant-kolonel Richard French in de jaren vijftig deel uitmaakte van Project Blue Book deed hij onderzoek naar valse UFO-meldingen. French had er nooit van durven dromen dat hij op een dag twee buitenaardse wezens zou zien die onder water reparaties uitvoerden aan een cirkelvormig toestel.

French vertelde aan de Huffington Post dat de twee wezens die hij zag ongeveer een meter groot waren, een grijze kleur en dunne lange armen met twee of drie vingers hadden. Terwijl de luitenant-kolonel toekeek steeg één van de schepen op uit het water.

Sirius

Op 22 april van dit jaar ging de film Sirius in première. De documentaire over UFO’s, buitenaardsen en schone energie toont dat de overheid weet hoe UFO’s zich voortbewegen en dat geavanceerde technologieën worden weggehouden bij het volk. Daarnaast wordt in de film aandacht besteed aan de ontdekking van de vermeende resten van een humanoïde wezen.

Het wezen is gevonden in de Atacama, een 970 kilometer lange, zeer droge woestijn in het noorden van Chili. Het DNA van de resten is geanalyseerd door een vakkundig medisch team bestaande uit diverse wetenschappers.

FBI Vault

Een 63 jaar oud document bleek dit jaar het populairste bestand in de FBI Vault. In twee jaar tijd is het stuk bijna een miljoen keer bekeken. Het gaat om een memo die dateert van 22 maart 1950 en is geschreven door Guy Hottel, de toenmalige regiochef van de FBI in Washington D.C.

De memo gaat over een verhaal dat aan een FBI-agent was verteld over een onderzoeker van de Amerikaanse luchtmacht die spreekt van drie ‘vliegende schotels’ die in New Mexico waren gevonden.

In de memo staat te lezen: Ze [de schotels] werden omschreven als cirkelvormig met een verhoogd centrum. Ze hadden een doorsnee van circa 15 meter. In elk van de schotels werden drie lichamen gevonden met een menselijke vorm maar slechts 90 centimeter lang, gekleed in een metaalachtig doek met een zeer fijne textuur. Ieder lichaam was ingezwachteld op een manier die wordt gebruikt bij de pakken van piloten die op hoge snelheid vliegen en testpiloten.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )

  0 likes
 2. [quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geld in ruimte wapens word gestoken.Dat kapitaal kunnen ze beter besteden aan de vele armoede die er heerst en met de dag erger word.

  0 likes
 3. [quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geld in ruimte wapens word gestoken.Dat kapitaal kunnen ze beter besteden aan de vele armoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  En toch komt er veel informatie vrij hoor.
  Op deze site zijn ontzettend veel voorbeelden http://www.sciencedaily.com/

  Dat veel wetenschappers restricties hebben met betrekking van hun onderzoek lijkt mij logisch. (patenten onderandere) Maar ik ben het met je eens dat een NASA zich meer bezig moet houden met het ontdekken en begrijpen van het heelal inplaats van space wapens en spionage satelieten. (onderschat ook niet de invloed van Boeing op de NASA)
  De wetenschappers weten waarvoor ze werken en als er ontdekkingen met betrekking van leven in het heelal is gevonden dan lijkt mij dit toch echt niet mogelijk om geheim te houden. er werken echt te veel mensen bij NASA/ESA en sub groepen. (Dan komt er echt wel een soort Edward Snowden van de Nasa met echt bewijs! data!!!!)

  Probeer breed te blijven kijken Magda, niet alles kun je op 1 grote bende wegzetten. hoewel het soms erg makkelijk is als je alleen maar op bepaalde sites komt.

  0 likes
 4. [quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geld in ruimte wapens word gestoken.Dat kapitaal kunnen ze beter besteden aan de vele armoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  Dan zou ik toch eens weten wie die vele wetenschappers zijn die onnatuurlijk aan hun einde gekomen zijn. Dit is het eerste dat ik er van hoor. Graag meer uitleg

  0 likes
 5. [quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]

  Ach wat haalt het uit?
  Men heeft nog geen respect of een goed zicht op en voor het leven hier, wat gaat men dan nog extra leven zoeken?

  Men zoekt naar kennis. Maar de kennis die we al hebben, die wordt niet eens oordeelkundig toegepast.
  er wordt nog steeds veel meer energie en kennis gespendeerd in het stukmaken van levens en dingen, dan aan het omgekeerde.

  We sturen -met het geld dat de massa bijeenharkt, zoals de mieren in een kolonie- robots naar mars, terwijl er hier, op onze eigen bol, kindjes sterven door honger of geweld.
  En wij zoeken naar leven in het universum?
  Ik denk dat àls er leven is in het universum en het is iets of wat intelligent dat het zich dan heel goed voor ons verstopt.
  Dat is wat ik in elk geval zou doen.

  0 likes
 6. [quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geldarmoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  magda, kun je een lijst van vermoorde
  astronomen.virologen en wetenschappers geven? hartelijk dank daarvoor.

  0 likes
 7. [quote name=”nora”][quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geldarmoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  magda, kun je een lijst van vermoorde
  astronomen.virologen en wetenschappers geven? hartelijk dank daarvoor.[/quote]
  Dat was een link via secureteam 10 Hun hebben ook steeds contact met E.Norton. een grote klokkenluider van Nasa.

  0 likes
 8. [quote name=”magda”][quote name=”nora”][quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze
  omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geldarmoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  magda, kun je een lijst van vermoorde
  astronomen.virologen en wetenschappers geven? hartelijk dank daarvoor.[/quote]
  Dat was een link via secureteam 10 Hun hebben ook steeds contact met E.Norton. een grote klokkenluider van Nasa.[/quote]

  En wat maakt het dan zo betrouwbaar dat jij dit als feiten weergeeft?

  0 likes
 9. [quote name=”Polleke”][quote name=”magda”][quote name=”nora”][quote name=”magda”][quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]
  Alleen jammer dat deze mensen niet de waarheid mogen vertellen en mochten ze toch enerlei aanstalten doen dan worden ze
  omgelegd.Afgelopen 3 jaar zijn heel veel astronomen,virologen en wetenschappers aan hun einde gekomen en niet op een natuurlijke manier.Dus wat schiet de mensheid ,de gewone burger hiermee op niets omdat het geldarmoede die er heerst en met de dag erger word.[/quote]

  magda, kun je een lijst van vermoorde
  astronomen.virologen en wetenschappers geven? hartelijk dank daarvoor.[/quote]
  Dat was een link via secureteam 10 Hun hebben ook steeds contact met E.Norton. een grote klokkenluider van Nasa.[/quote]

  En wat maakt het dan zo betrouwbaar dat jij dit als feiten weergeeft?[/quote]

  precies,zo denk ik er ook over.

  0 likes
 10. denken jullie nou echt dat mensen net zo slim zijn als aliens !laat mij niet lachen zeg !!!!van dat geld,waar de nasa onderzoek naar doet,kan je heel afrika te eten van geven!!tip!!ga in de leer bij de indianen!voor het eten van een plantje zit je tussen de sterren..[quote name=”Zoë”]Ik vind ook wel even dat de wetenschappers en onderzoekers een pluim verdienen omdat ze naar leven zoeken in het universum. De mensheid begint door hun steeds eer zicht te krijgen op andere planeten. (ondanks het geklaag naar NASA en ESA )[/quote]

  0 likes
 11. We weten het niet meer precies…we worden overstelpt door informatie , heel veel info , waarheden en leugens door elkaar. Geruchten en doofpotaffairen. Uiteindelijk moeten wij het doen met ons eigen gezond verstand.. Wat is waarheid wat niet..Om te beginnen , welk super intelligent , geavanceerd ras zou technologieen willen delen met de oorlogzuchtige (in hun ogen) primitieve Amerikanen ??? Alsof wij naar de zoo zouden gaan en de wilde apen tonen hoe ze codes en sloten kunnen doorbreken.

  0 likes
 12. Daarom heeft dat super intelligente geavanceerde ras wel contact met de Russen denk ik. In Rusland werken ze nl. al met vrije energie en in pyramides wordt het beste voedsel verbouwd. Ook hebben de Russen volgens mij geavanceerder wapens dan de U.S. en in Syrie hebben ze in korte tijd veel meer bereikt dan het de U.S. lief is. Die willen alleen maar oorlog, wat heb je er aan?
  Niets.
  Putin heb je veel meer aan. Die is ook van mijn generatie.
  Het oude Rusland was het oude Rusland en nu is het de Nieuwe Tijd.
  Met een nieuwe leider en dat is geen domme jongen, vergis je niet. Er gaan verhalen dat hij die tien dagen dat hij pleite was in een UFO doorgebracht heeft. Het zou zomaar kunnen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

soros

Soros schepte in januari op: ‘Ontwrichting economie betekent einde van Trump’

De Amerikaans-Hongaarse miljardair George Soros kondigde in ...

italianen

Woedende Italianen doen mondkapje af: ‘Coronapandemie is zwendel’

Honderden Italianen verzamelden zich dinsdag op het ...