Archeologie

Is dit een 300 miljoen jaar oude schroef?

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een stuk rots met daarin een voorwerp dat op een schroef lijkt, houdt mensen al sinds de jaren negentig bezig. Russische onderzoekers denken dat het ongewone voorwerp 300 miljoen jaar oud is. Volgens sommigen is het mogelijk bewijs voor een hoogontwikkelde beschaving. Anderen zeggen dat het door aliens is gemaakt.

Experts zijn van mening dat de ‘schroef’ een gefossiliseerd zeedier is. De ‘schroef’ werd ontdekt toen in het gebied rond de Russische stad Kaloega onderzoek werd verricht na de inslag van een asteroïde, meldt Ancient Code.

Is dit een 300 miljoen jaar oude schroef?
‘Schroef’ in een stuk steen

De ‘schroef’ is enkele centimeters lang en werd gevonden door de Kosmopoisk Groep, een paranormaal onderzoeksteam. Zij beweren na het maken van röntgenfoto’s dat de steen tussen de 300 en 320 miljoen jaar oud is en dat er nog een tweede verborgen ‘schroef’ in de steen zit.

De Kosmopoisk Groep heeft verder geen gedetailleerde informatie over het voorwerp gegeven, zoals bijvoorbeeld waaruit de ‘schroef’ bestaat. De groep organiseert expedities naar plekken waarvan wordt beweerd dat er buitenaardse activiteit is waargenomen.

Experts die foto’s van de steen hebben bestudeerd, zeggen dat de ‘schroef’ bestaat uit de resten van een zeelelie (foto boven), een stekelhuidig dier dat in de zee leeft. Tot het einde van de 19e eeuw werden ze nog beschouwd als uitgestorven groep. Tijdens de Challenger-expeditie (1873-76) werden de eerste levende zeelelies uit de diepte opgedregd.

Zeelelies komen al bijna 500 miljoen jaar voor en worden wel beschouwd als levend fossiel. Er zijn in totaal zo’n 5000 uitgestorven soorten benoemd. Vandaag de dag zijn er nog 600 soorten in leven.

Volgens sommige theorieën is de ‘schroef’ een restant van een oude technologie, wat erop zou wijzen dat aliens miljoenen jaren geleden op aarde leefden en dat onze voorouders veel verder ontwikkeld waren dan we denken.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
One
One
7 jaren geleden

Het kan ook zijn dat de mensheid die schroeven heeft gemaakt en daarna is alles weggevaagd door iets. En nu zijn we weer waar we eens waren.

Dimmer
Dimmer
7 jaren geleden

Hadden ze in die tijd al schroeven joh.

Marcel
Marcel
7 jaren geleden

Een schroef is taps dus dat lijkt het me niet te zijn. En omdat iets ouder is dan zoveel miljoen jaar hoeven het niet gelijk aliens te zijn. Zo zie je hoe lineair er nog steeds gedacht wordt, dat we vanuit de grotten komen en alles daarvoor een vaag onbekend gebied is waarbij cultuur van buitenaf moet zijn gekomen.

We zijn het gewoon zelf geweest, in een van de vele cycli waarin we dit verhaal van leren en vergeten op dezelfde manier hebben doorlopen als nu, volgens het ritme van de yuga’s.

trackback
BOINNK!!! | Nieuwsfeiten gerelateerd aan de eindtijd, verzameld door: Arie Goedhart
7 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x