Buitenaards

Sirius toont uitslag DNA-onderzoek naar ‘buitenaardse’ Ata

Help mee door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Veel mensen keken reikhalzend uit naar de documentaire Sirius, waarin de gemummificeerde resten van een vermeend buitenaards wezentje zouden worden getoond.

Volgens filmmakers zou de documentaire onthullen dat het DNA van het wezen met een vreemd gevormd hoofd niet menselijk zou zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

In de film, die op maandag in Hollywood in première ging, komt echter een wetenschapper aan het woord die concludeert dat de resten van het humanoïde wezen menselijk zijn.

Alternatieve energie

“Ik kan met zekerheid zeggen dat het geen aap is,” zei Garry Nolan van de Stanford-universiteit in Californië. “Het is menselijk en stierf op zes- tot achtjarige leeftijd. Het ademde, het at, het metaboliseerde. Je kunt je afvragen hoe groot het was op het moment dat het werd geboren.”

“Het DNA vertelt het verhaal en wij hebben de technieken in huis om te bepalen of de resten menselijk zijn,” legt Nolan uit in de film.

In Sirius wordt de nadruk gelegd op de resten van een klein humanoïde wezen, genaamd Ata, dat 10 jaar geleden in de Atacama in Chili is gevonden.

De film probeert de Amerikaanse overheid daarnaast zo ver te krijgen om alle informatie over UFO’s, buitenaardsen en alternatieve energie naar buiten te brengen. Drijvende kracht achter Sirius is Steven Greer, oprichter van CSETI (Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence) en The Disclosure Project.

Inheemse indiaan

Aan het begin van de documentaire omschrijft Greer Ata als een buitenaards wezen dat in de woestijn werd gevonden. De mensen achter Sirius schiepen hoge verwachtingen, maar het DNA-onderzoek in de film toont aan dat Ata menselijk was.

Sommigen dachten nog dat Ata mogelijk een ongeboren foetus was, maar zelfs dat bleek onjuist. “De sequentie van het mitochondriaal DNA vertelt ons dat de moeder van Ata een inheemse indiaan uit Chili was,” zei Nolan. “Ata is mannelijk en kwam waarschijnlijk in de vorige eeuw te overlijden.”

In Sirius komen verder diverse getuigen uit overheidskringen en de militaire wereld aan het woord. Ze spreken over buitenaards bezoek op aarde en geavanceerde alternatieve energiebronnen.

“Er worden al 60 jaar pogingen ondernomen om deze informatie naar buiten te brengen. We verbranden nog steeds olie, gas en kolen, terwijl we over de technologie en informatie beschikken om een compleet nieuwe beschaving vorm te geven,” zei Greer.

Onethisch

Wereldwijd zijn er genoeg wetenschappers die ervan overtuigd zijn dat buitenaardse wezens bestaan. Ook wetenschappers in ons land. “Er is, alles bij elkaar, zo veel bewijs dat je er niet omheen kunt dat er buitenaards leven bestaat,” zei docent lucht- en ruimtevaarttechniek van de TU Delft Coen Vermeeren. Hij schreef onlangs een boek over UFO’s.

Vermeeren zegt heel veel piloten te hebben gesproken die ‘iets’ hebben gezien. “Ik kan niet anders dan die mensen serieus nemen,” zei hij.

Ook ruimtevaartdeskundige Piet Smolders is ervan overtuigd dat er meer is. Dat de buitenaardse wezens zich nog niet aan ons hebben laten zien, is in ons eigen belang. “Als ze dat wel zouden doen, zou dat de wereld zo ver op z’n kop zetten dat alles anders wordt,” legde hij uit. “Onze samenleving zou ontwricht worden door het besef dat er meer is.”

Smolders denkt dat buitenaardsen ons wel in de gaten houden. “Het zou onethisch zijn als ze zich met ons zouden bemoeien. Dat weten ze.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

122 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
11 jaren geleden

Sirius toont uitslag DNA-onderzoek naar ‘buitenaardse’ Ata

En ja hoor… wat we zien hier is een trailer. als je de hele film wilt bekijken, dan moet je betalen. Dus dat betekend dat mensen die geen cent meer in hun beurs hebben, verstoten zijn van de z.g. waarheid ?

AJ
AJ
11 jaren geleden

Die Steven Greer is een party pooper!
Eerst je lekker maken met ‘we hebben een alien’ maar het is hetzelfde als eerder in disclosure is verteld. Geen harde bewijzen maar getuigenissen. Kan hier niets mee, greer zal met iets beters aan moeten komen dan geld inzamelen voor verder onderzoek.

S0M30N3
S0M30N3
11 jaren geleden

“Open Source Everything” waar zeitgeist het ook al over had en dit wil ik wel zien.. Lijkt me interessant..

NIKOLA TESLA YEAH!

S0M30N3
S0M30N3
11 jaren geleden

[quote name=”Peter II”]Sirius toont uitslag DNA-onderzoek naar ‘buitenaardse’ Ata

En ja hoor… wat we zien hier is een trailer. als je de hele film wilt bekijken, dan moet je betalen. Dus dat betekend dat mensen die geen cent meer in hun beurs hebben, verstoten zijn van de z.g. waarheid ?[/quote]

wil het wel zien, maar waarom betalen. Je kunt het downloaden 🙂 google de naam en torrent erachter hoppa en trouwens hier de hele film, zag het net toevallig staan: http://www.youtube.com/watch?v=Hb7KHVHmoHo

Back to top button
122
0
We lezen graag je reactie!x