Buitenland

NAVO zuigt Russische dreiging uit duim. De schaamteloze redenen daarvoor worden haarfijn uitgelegd door deze Franse inlichtingenbaas

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De NAVO werd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie overbodig en schildert Rusland nu doelbewust af als dreiging om zijn eigen bestaan te kunnen rechtvaardigen. Dat stelt Yves Bonnet, oud-hoofd van de Franse contra-inlichtingendienst DST, die in 2008 is opgeheven.

“De Russen zijn niet langer de slechteriken, het Sovjetgevaar is geweken, vooral omdat de Sovjet-Unie niet meer bestaat,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Claims die worden gedaan over het agressieve gedrag van Moskou zijn ‘overdreven’, voegde hij toe.

Niet meer gelooft

“De NAVO voedt doelbewust de perceptie van Rusland als bedreiging, omdat de alliantie net als iedere andere organisatie wil blijven voortbestaan,” zei Bonnet.

Het afschilderen van Rusland als internationaal gevaar werkt niet meer, aldus de oud-inlichtingenbaas. “Ik kan je verzekeren dat het Franse volk dit gelukkig niet meer gelooft.”

Hij zei het erg te betreuren dat Frankrijk weer lid is geworden van de NAVO. Frankrijk maakte tussen 1966 en 1996 geen deel uit van het bondgenootschap. Sinds 2009 is het land weer volledig lid.

Gevaarlijke organisatie

De NAVO is volgens Bonnet een gevaarlijke organisatie die in zijn geheel moet worden opgedoekt.

“Ik heb gezien wat de NAVO in 1999 in Joegoslavië heeft gedaan,” zei hij. “Vervolgens viel de NAVO Afghanistan binnen, terwijl dat land zich niet in het Noord-Atlantisch gebied bevindt.”

Bonnet zei verder dat Rusland niet heeft geprobeerd de Franse presidentsverkiezingen te beïnvloeden.

Jammer

Volgens hem heeft Israël dat wel gedaan. Dat land steunde de campagne van Emmanuel Macron.

Hij vindt het jammer dat Parijs om politieke redenen niet samenwerkt met de inlichtingendiensten van Rusland, Syrië en andere landen die wel strijden tegen het terrorisme.

[RT]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Oorlog en uitroeien geeft veel werk laat het aan de USA over………..en de satanisten willen satan eren met al die miljoenen slachtoffers.
De mensheid wordt steeds achterlijker in plaats van slimmer.

Gezinusk
Gezinusk
6 jaren geleden

Het is een grote schande dat de NATO door een stel internationale westerse plutocraten word misbruikt voor eigen winstbejag. Het is ook pijnlijk om te moeten constateren dat de grote Nederlandse politieke partijen tot aan Brussel, deze duistere koers voortstuwen terwijl ze het tegenovergesteld beweren. Stront aan de knikker dus.

Net zoals de voorman van D66, Alexander Pechtold, de ChristenUnie niet ziet zitten omdat deze partij volgens hem een onstabiele factor is, ‘onbetrouwbaar’, maar noemt dan de PvdA als oplossing terwijl deze met de gemeenteraads- en landelijke verkiezingen, door de Nederlandse bevolking compleet afgeschoten is op zijn onbetrouwbare karakter. Wie heeft er dan gelijk? Ene meneer Pechtold? Of de 12 miljoen stemgerechtigden?

Zie hier een van de verraders in ons midden. Ik wens Pechtold komende maand weer veel poker plezier met zijn corrupte Bilderberg vrienden. Als hij per direct ophoepelt kan er voortaan een extra Bevrijdingsdag ingeroosterd worden op de jaarkalender. 19 Mei lijkt me een uitstekende datum.

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

De mythe is dat de NAVO is opgericht voor onze bescherming,
de waarheid dat de NAVO als taak heeft de agenda van de globalisten, de VN, uit te voeren – het leger van de wereldregering, olv. de oligarchen.

De NAVO s.g. krijgt zijn opdrachten van de (nazi-) Bilderberg Groep – ‘Stragegy of Tension’ de doctrine:
“deploying ground-based nuclear missiles in Europe an expression of a strategy of all-out war, is taking place.
This is confirmed by the participation of the NATO Secretary General Jens Stoltenberg in the secret meeting of the Bilderberg group [2] the strategy of tension.” [3]
http://www.voltairenet.org/article187924.html

Vanuit Russisch perspectief (objectief) komen de Wilden altijd uit het Westen.
Ze stuurden Napoleon, het Russische leger ging niet in de verdediging, maar trok terug. Ijdelheid, hebzucht, het waanzinnige project waren voldoende om de Wilden uit het Westen in hun eigen mes te laten vallen.
Ze vermoordden de Tsaar,
Ze stuurden buitenlandse agenten, de Bolsjewieken, en maakten het een slavenkolonie, de USSR
Ze stuurden de nazi’s nog.
Daarna o.a. Jeltsin, Soros, en zijn zwik subversieve ngo’s, Navalny, Nemtsov.

De NAVO is hard bezig met land na land te annexeren. Georgië, Oekraïne, Moldavië, etc. alwaar IS-trainingskampen opereren.

Daarnaast is het zo dat het overvaren van 60 miljoen niet-blanken, meest moslims, voor 2050 de NAVO als geo-politieke taakstelling op zich heeft genomen!
‘ Het Plan Merkel’.

http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279
NATO Is Turning Into A Global Army To Protect The Oligarchs!”
https://www.youtube.com/watch?v=H_wkSB6Jd4I

70 jaar NAVO heeft geleerd, dat het een garantie is op permanent oorlog,
gericht op alsmaar verdere expansie.

Leugens om bestwil, vette leugens om obscene winsten – u betaalt toch wel
Hoe groter de angstpsychose, hoe gemakkelijker het geld uit uw zakken wordt geklopt:
onbemand wapentuig, militainment, hybride wapens, energie wapens, EMP-wapens, Biowapens:
https://sputniknews.com/europe/201610211046572196-baltics-arms-buildup/

War on Error
War on Error
6 jaren geleden

inhakend, is een zijsprongetje. Toch wel relevant. Weten de meesten niet. Geheim gehouden, voortborduren op de angstpsychose is het business model van de oorlogsindustrie.

N-Korea is in de (illegale) Korea-oorlog bestookt met ‘carpet-bombing’, moedwillige genocide. Hereniging tussen N. en Zuid door de VS verijdeld. Vrede past niet in het business model van de VS.
http://www.boublog.nl/2017/04/15/noord-korea-wat-is-dat-voor-land/#comment-48321

Al sinds de VOC zijn zaken en militaire operaties verstrengeld.
Tegenwoordig voeren we eigenlijk alleen maar oorlogen om drogreden. ‘Democratie brengen’, ‘LGBT-promotie’. Ook om seculiere landen uiteen te scheuren in elkaar naar het leven staande vazalstaten.

Wij, de belastingbetalers in de lidstaten, hebben er al bijna niks meer over te zeggen.
De Rusland-massa psychose is bedacht, en wordt geëxploiteerd, om de buitenlandse agenten in de top van de EU onze legers onder EU-commando te laten stellen:
http://www.europereloaded.com/merkels-eu-army-poses-greatest-threat-world-peace-2017/

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x