Homepagina » Buitenland » NAVO zuigt Russische dreiging uit duim. De schaamteloze redenen daarvoor worden haarfijn uitgelegd door deze Franse inlichtingenbaas
NAVO zuigt Russische dreiging uit duim. De schaamteloze redenen daarvoor worden haarfijn uitgelegd door deze Franse inlichtingenbaas

NAVO zuigt Russische dreiging uit duim. De schaamteloze redenen daarvoor worden haarfijn uitgelegd door deze Franse inlichtingenbaas

De NAVO werd na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie overbodig en schildert Rusland nu doelbewust af als dreiging om zijn eigen bestaan te kunnen rechtvaardigen. Dat stelt Yves Bonnet, oud-hoofd van de Franse contra-inlichtingendienst DST, die in 2008 is opgeheven.

“De Russen zijn niet langer de slechteriken, het Sovjetgevaar is geweken, vooral omdat de Sovjet-Unie niet meer bestaat,” zei hij.

Claims die worden gedaan over het agressieve gedrag van Moskou zijn ‘overdreven’, voegde hij toe.

Niet meer gelooft

“De NAVO voedt doelbewust de perceptie van Rusland als bedreiging, omdat de alliantie net als iedere andere organisatie wil blijven voortbestaan,” zei Bonnet.

Het afschilderen van Rusland als internationaal gevaar werkt niet meer, aldus de oud-inlichtingenbaas. “Ik kan je verzekeren dat het Franse volk dit gelukkig niet meer gelooft.”

Hij zei het erg te betreuren dat Frankrijk weer lid is geworden van de NAVO. Frankrijk maakte tussen 1966 en 1996 geen deel uit van het bondgenootschap. Sinds 2009 is het land weer volledig lid.

Gevaarlijke organisatie

De NAVO is volgens Bonnet een gevaarlijke organisatie die in zijn geheel moet worden opgedoekt.

“Ik heb gezien wat de NAVO in 1999 in Joegoslavië heeft gedaan,” zei hij. “Vervolgens viel de NAVO Afghanistan binnen, terwijl dat land zich niet in het Noord-Atlantisch gebied bevindt.”

Bonnet zei verder dat Rusland niet heeft geprobeerd de Franse presidentsverkiezingen te beïnvloeden.

Jammer

Volgens hem heeft Israël dat wel gedaan. Dat land steunde de campagne van Emmanuel Macron.

Hij vindt het jammer dat Parijs om politieke redenen niet samenwerkt met de inlichtingendiensten van Rusland, Syrië en andere landen die wel strijden tegen het terrorisme.

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Oorlog en uitroeien geeft veel werk laat het aan de USA over………..en de satanisten willen satan eren met al die miljoenen slachtoffers.
  De mensheid wordt steeds achterlijker in plaats van slimmer.

  26 likes
  • Ik heb nog liever 1000 zware kernexplosies in Europa, dan 20 verplichtte vaccinaties per persoon. Leve de individuele vrijheid. Huis, tuin, moestuin en alleen de zon komt voor niets op.

   10 likes
   • “Ik heb nog liever 1000 zware kernexplosies in Europa, dan 20 verplichtte vaccinaties per persoon.”

    En dit krijgt nog likes ook, rare mensen heb je toch op de wereld….
    Maar wees gerust, als je die 1000 zware kernexplosies in Europa krijgt, hoef je je ook niet meer druk te maken om die 20 verplichtte vaccinaties….

    10 likes
    • niet moeilijk he, als je alles geloofd wat word gezegd over kernexplosies ??? dat bewijst dat onze media zijn leugenwerk goed heeft gedaan ! !

     0 likes
     • Dus jij wil beweren dat kernexplosies relatief onschuldig zijn? Enkel de beelden van Hiroshima en Nagasaki bewijzen het tegendeel. En dát waren slechts klappertjes en speelgoed vergeleken met de Tsar bom (daadwerkelijk getest in 1961, 50Mt, meer dan alle explosieven uit de 2e wereldoorlog bij elkaar) welke later ook in ‘actieve dienst’ is geweest. 2 jaar daarna waren er al geruchten over een 100Mt bom. (gooi je die ergens in het groene hart, dan liggen zowel Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht volledig plat)
      Inmiddels zijn we bijna 60 jaar verder… Schijnt dat er nu ‘klapjes’ bestaan die een gebied ter grootte van Frankrijk in 1x van de kaart vegen. Geen idee of het waar is, maar ik neig sterk dat dit dichter bij de waarheid ligt dan hetgeen jij beweert.

      2 likes
     • dus jij hebt bewijzen dat dit wel zo is, zonder bewijzen van onze zogenaamde wetenschappers ??? ik denk dat dit zinloos is, aangezien jij onze media en leiders geloofd zal wat ik ook aanbreng geen zin hebben, trouwens het zou mij uren kosten het terug te vinden, maar ik geloof de media en het westen niet, ze liegen te veel,

      1 likes
    • dus je ziet dat ik niet alleen ben die de liegende overheden en media niet meer geloofd, vandaar dat ik ook niet in de holocaust geloof die ons word wijsgemaakt toch niet deze van de joden, maar deze van de russen wel en wat de Duitsers hebben meegemaakt met onze leugenaars

     1 likes
    • ik merk wel op, dat jij zeer zwaar bent beinvloed door onze media bonzen, ik niet, ik heb bewijzen gezien van een hoog persoon die toonde dat hij met uranium in zijn tas zat, en de bestraling was blijkbaar zeer groot, en hij had deze iranium al zeer lang bij hem, en het deed hem niks en zeide dat dit geen schade kon brengen, dat onze liegende poliitiers de mensen bang maken, waarom zal wel een reden hebben,

     0 likes
     • Laat die bewijzen dan maar eens zien Patrick, ben ik wel heel benieuwd naar… En dan is er nog verschil tussen verarmd en verrijkt uranium.

      Maar ik vind het wel een leuk experiment, aangezien jij denkt dat het niets met je doet ben jij de aangewezen persoon om een paar jaartjes met verrijkt uranium om je nek rond te lopen..

      0 likes
     • “trouwens het zou mij uren kosten het terug te vinden”

      Blijkbaar erg betrouwbare bewijzen :))))

      0 likes
 2. Het is een grote schande dat de NATO door een stel internationale westerse plutocraten word misbruikt voor eigen winstbejag. Het is ook pijnlijk om te moeten constateren dat de grote Nederlandse politieke partijen tot aan Brussel, deze duistere koers voortstuwen terwijl ze het tegenovergesteld beweren. Stront aan de knikker dus.

  Net zoals de voorman van D66, Alexander Pechtold, de ChristenUnie niet ziet zitten omdat deze partij volgens hem een onstabiele factor is, ‘onbetrouwbaar’, maar noemt dan de PvdA als oplossing terwijl deze met de gemeenteraads- en landelijke verkiezingen, door de Nederlandse bevolking compleet afgeschoten is op zijn onbetrouwbare karakter. Wie heeft er dan gelijk? Ene meneer Pechtold? Of de 12 miljoen stemgerechtigden?

  Zie hier een van de verraders in ons midden. Ik wens Pechtold komende maand weer veel poker plezier met zijn corrupte Bilderberg vrienden. Als hij per direct ophoepelt kan er voortaan een extra Bevrijdingsdag ingeroosterd worden op de jaarkalender. 19 Mei lijkt me een uitstekende datum.

  27 likes
 3. De mythe is dat de NAVO is opgericht voor onze bescherming,
  de waarheid dat de NAVO als taak heeft de agenda van de globalisten, de VN, uit te voeren – het leger van de wereldregering, olv. de oligarchen.

  De NAVO s.g. krijgt zijn opdrachten van de (nazi-) Bilderberg Groep – ‘Stragegy of Tension’ de doctrine:
  “deploying ground-based nuclear missiles in Europe an expression of a strategy of all-out war, is taking place.
  This is confirmed by the participation of the NATO Secretary General Jens Stoltenberg in the secret meeting of the Bilderberg group [2] the strategy of tension.” [3]
  http://www.voltairenet.org/article187924.html

  Vanuit Russisch perspectief (objectief) komen de Wilden altijd uit het Westen.
  Ze stuurden Napoleon, het Russische leger ging niet in de verdediging, maar trok terug. Ijdelheid, hebzucht, het waanzinnige project waren voldoende om de Wilden uit het Westen in hun eigen mes te laten vallen.
  Ze vermoordden de Tsaar,
  Ze stuurden buitenlandse agenten, de Bolsjewieken, en maakten het een slavenkolonie, de USSR
  Ze stuurden de nazi’s nog.
  Daarna o.a. Jeltsin, Soros, en zijn zwik subversieve ngo’s, Navalny, Nemtsov.

  De NAVO is hard bezig met land na land te annexeren. Georgië, Oekraïne, Moldavië, etc. alwaar IS-trainingskampen opereren.

  Daarnaast is het zo dat het overvaren van 60 miljoen niet-blanken, meest moslims, voor 2050 de NAVO als geo-politieke taakstelling op zich heeft genomen!
  ‘ Het Plan Merkel’.

  http://www.globalresearch.ca/refugee-crisis-threatens-european-social-fabric-how-nato-linked-think-tanks-control-eu-refugee-policy/5522279
  NATO Is Turning Into A Global Army To Protect The Oligarchs!”
  https://www.youtube.com/watch?v=H_wkSB6Jd4I

  70 jaar NAVO heeft geleerd, dat het een garantie is op permanent oorlog,
  gericht op alsmaar verdere expansie.

  Leugens om bestwil, vette leugens om obscene winsten – u betaalt toch wel
  Hoe groter de angstpsychose, hoe gemakkelijker het geld uit uw zakken wordt geklopt:
  onbemand wapentuig, militainment, hybride wapens, energie wapens, EMP-wapens, Biowapens:
  https://sputniknews.com/europe/201610211046572196-baltics-arms-buildup/

  14 likes
  • @WarOnError
   Ik ben het met een flink aantal punten met je eens, behalve wat betreft Lenin en Stalin.
   ZIJ zijn het die door Rothschild in het zadel zijn geholpen; niet alleen om een ellenlange vete met de Romanovs te beslechten, maar eveneens om ervoor te zorgen dat het Communisme over héél Europa zou worden verspreid. In eerste instantie probeerde men in het Westen via het Comintern revoluties te ontketenen om zodoende Europa onder communistische vlag te krijgen. De opkomst van het Fascisme en Nationaal Socialisme waren een ANTWOORD van de Christlijke bevolkong van Europa. Men was in die tijd als de dood voor de Bolsjewieken (En daar had men alle recht toe gezien de boeken van Alexander Solzhenitsyn)
   Mussolini (Rode Revolutie Italië 1921-1922) , Franco (Spaanse burgeroorlog 1935-1938) en Hitler (Verschillende pogingen in de jaren ’20 in Duitsland) staken daar echter een stokje voor, met als dieptepunt (of eigenlijk hoogtepunt: Operatie Barbarossa.) Deze preventieve aanval heeft juist voorkomen dat héél Europa communistisch is geworden en dat Stalin na W.O.II “slechts” de helft in handen kreeg.

   Twee weken later en het Rode leger was het Westen binnengemarcheerd onder de naam Operatie Groza (Donderstorn) die gepland stond voor 6 juli 1941, en waarbij 13.000 vliegtuigen, 60.000 stuks geschut, 17.000 tanks en een paar miljoen manschappen het westen volledig zou overrompelen.
   Na het Molotov-Von Ribbentrob pact heeft Stalin als een gek het Rode leger opgebouwd. Rusland was klaar voor een oorlog met Nationaal Socialistish Duitsland. Een áánvalsoorlog wel te verstaan, géén verdedigingsoorlog!

   Ik heb me altijd afgevraagd wáárom iemand een twee fronten oorlog zou beginnen. Er is maar één logisch antwoord mogelijk: Omdat iemand geen andere keuze heeft! Elk alternatief is slechter. Dit is dan ook meteen de voornaamste reden waarom Duitsland in de eerste weken/ maanden van operatie Barbarossa zo’n enorme terreinwinst wist te boeken. Het rode leger was VOL-LE-DIG overrompeld en alleen het geluk van de extreem vroeg invallende winster (oktober 1941 i.p.v. november 1941) wist de Duitse opmars op nog geen 30 km. van Moskou te stoppen. En toen kwam Pearl Harbour…

   Lees over operatie Groza….

   https://en.wikipedia.org/wiki/Igor_Bunich
   http://www.heretical.com/miscella/14days.html
   https://johndenugent.com/english/hitler-forced-to-invade-the-ussr/

   Na W.O.II zijn de V.N., de NATO en het Warschau Pact opgericht in het kader van de “Balance of Power” politiek. FEITELIJK is de V.N. de politieke tak van de Rotschilds en de NATO de militaire tak (na de val van de Sovjet-Unie de enig overgeblevene) die er op moeten toezien dat alle natuurlijke bronnen in handen van de Rupsjes Nooitgenoeg terecht komen.
   Het handvest van de V.N. is VOOR HET OVERGROTE DEEL HETZELFDE ALS DAT VAN DE SOVJET-UNIE!, Het is het laatste punt wat deze volslagen psychopathen nog niet hebben bereikt:
   Een wereld regering, die alle andere overbodig maakt…

   http://www.communismbythebackdoor.tv

   0 likes
  • De Russen gaan echt niet nog 1000 jaar deze onzin verduren.
   Komt een genadeklap aan voor Londen, Parijs en Brussel.
   Doen ze het nooit meer.

   0 likes
 4. inhakend, is een zijsprongetje. Toch wel relevant. Weten de meesten niet. Geheim gehouden, voortborduren op de angstpsychose is het business model van de oorlogsindustrie.

  N-Korea is in de (illegale) Korea-oorlog bestookt met ‘carpet-bombing’, moedwillige genocide. Hereniging tussen N. en Zuid door de VS verijdeld. Vrede past niet in het business model van de VS.
  http://www.boublog.nl/2017/04/15/noord-korea-wat-is-dat-voor-land/#comment-48321

  Al sinds de VOC zijn zaken en militaire operaties verstrengeld.
  Tegenwoordig voeren we eigenlijk alleen maar oorlogen om drogreden. ‘Democratie brengen’, ‘LGBT-promotie’. Ook om seculiere landen uiteen te scheuren in elkaar naar het leven staande vazalstaten.

  Wij, de belastingbetalers in de lidstaten, hebben er al bijna niks meer over te zeggen.
  De Rusland-massa psychose is bedacht, en wordt geëxploiteerd, om de buitenlandse agenten in de top van de EU onze legers onder EU-commando te laten stellen:
  http://www.europereloaded.com/merkels-eu-army-poses-greatest-threat-world-peace-2017/

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mh17-proces

‘MH17-proces laat zien: Nederlandse justitie is totaal corrupt’

Op vrijdag 3 juli zei Hendrik Steenhuis, ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...