Gezondheid

Feiten over vaccins die velen nog niet weten. Robert F. Kennedy jr. doet tijdens dit interview een boekje open

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Robert F. Kennedy jr. was onlangs te gast bij Fox News om te praten over vaccins. Artsen en overheden zeggen dat ze veilig zijn, maar daar is lang niet iedereen het mee eens.

Kennedy legde tijdens het programma van Tucker Carlson uit dat dit slechts de tweede keer in 10 jaar tijd was dat hij op tv mocht praten over de gevaren van vaccins.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het is geen geheim meer dat televisienetwerken flink worden gesponsord door farmaceutische bedrijven. En het is dan ook niet vreemd dat je op tv nauwelijks kritische geluiden hoort over vaccins.

Immuniteit

Tijdens de uitzending merkte Kennedy op dat het Amerikaanse Congres, dat zwemt in geld van Big Pharma, eind jaren tachtig iets deed wat ze nog nooit voor een andere industrie heeft gedaan.

Het Congres verleende alle farmaceutische bedrijven immuniteit, wat erop neerkomt dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade door vaccins.

Vanaf dat moment werden vaccins opeens erg winstgevend, aldus Kennedy, die toevoegde dat kinderen prikken krijgen die ze in zijn ogen helemaal niet nodig hebben.

Kwik

Hij vertelde dat in Amerika in het griepvaccin en in vaccins over de hele wereld nog steeds kwik zit. “Dit is de meest krachtige neurotoxine op aarde die niet-radioactief is.”

“Hoe kun je zoiets injecteren in een kind?” vroeg Kennedy zich af.

Hij verwees tijdens het gesprek ook naar een recente studie die in Guinee-Bassau is gedaan door Deense onderzoekers.

10 keer vaker

Uit de studie, die is gefinancierd door de Deense overheid, bleek dat baby’s die de DTP-prik hadden gekregen, 10 keer vaker stierven dan kinderen die niet waren gevaccineerd.

De onderzoekers concludeerden dan het DTP-vaccin meer mensen doodde dan difterie, tetanus en polio tezamen.

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
flardinga
flardinga
7 jaren geleden

Bizar verhaal maar ik sluit het met de macht van die farmaceuten niet voor nep nieuws, een tijdje geleden liepen in Nederland bijna alle jongeren met een beugel en later kwam naar boven door diverse proeven dat de specialisten er dik aan verdienden maar dat 3/4 van de kinderen helemaal geen beugel nodig hadden,wat denkt u dat dit onze samenleving allemaal gekost heeft totaal, of kankerspecialisten uit een ziekenhuis in Nijmegen hadden een verlopen patent van een medicijn overgenomen en eerst werd dat verkocht en gemaakt door een farmaceut voor 100.000 euro maar door hun kennis en werk maakten zij het voor een paar duizend euro precies na en kon de prijs dalen met maar liefst 90%, als we dit massaal zouden gaan veranderen in ons landje dan houden we geld over voor de zorg, hoe zo is het allemaal onbetaalbaar, leugens dus, tijd voor eerlijkere personen in de zorg en minder commercie en vriendjespolitiek.

trackback
Eindtijdsignalen en andere opvallende berichten, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
exegese
exegese
7 jaren geleden

Quote : Het Congres verleende alle farmaceutische bedrijven immuniteit, wat erop neerkomt dat ze niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade door vaccins.
Vanaf dat moment werden vaccins opeens erg winstgevend, aldus Kennedy, die toevoegde dat kinderen prikken krijgen die ze in zijn ogen helemaal niet nodig hebben.

Quote2 : De onderzoekers concludeerden dan het DTP-vaccin meer mensen doodde dan difterie, tetanus en polio tezamen.

Een logisch gevolg van regelgeving volledig ten bate van de pharmmaffia, volledig ten nadele van het (alles betalende) volk. Dat is hoe één van de meest gevaarlijke en dodelijke criminaliteit ons volstrekt legaal door de strot geduwd wordt. Hoe lang geven wij overheden die hier medeplichtig aan zijn door hun instemming met de regelgeving nog mandaat en bestaansrecht door onze politieke stem vrijwillig in hun schoot te werpen. Uit bovenstaand artikel blijkt dat ze willens en wetens meewerken aan poging tot doodslag, zoals dat in juridische termen heet.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x