Homepagina » Paranormaal » Meisje met zeldzame aandoening slaapt 64 dagen achtereen
Meisje met zeldzame aandoening slaapt 64 dagen achtereen

Meisje met zeldzame aandoening slaapt 64 dagen achtereen

Een tiener uit Pennsylvania sliep ooit 64 dagen achtereen. Ze viel op Thanksgiving in slaap en werd in januari weer wakker.

De 17-jarige Nicole Delien heeft last van het Kleine-Levin-syndroom, een zeldzame neurologische aandoening die abnormaal veel slapen als belangrijkste kenmerk heeft.

Soms wordt ze tijdens haar terugkerende episodes van hypersomnia wakker om iets te eten of naar de badkamer te gaan, om vervolgens weer in slaap te vallen.

Slaapwandelen

De moeder van Nicole, Vicki, zei dat haar dochter in dergelijke periodes 18 tot 19 uur per dag slaapt en de rest van de tijd lijkt te slaapwandelen, waar ze zich achteraf niets van herinnert.

Vicki Delien vertelde verslaggevers dat het erg frustrerend was om een diagnose te laten stellen. Ze reisde stad en land af met haar dochter om erachter te komen wat ze heeft.

Periodes van hypersomnia kunnen worden afgewisseld met periodes van normale slaap zonder enige symptomen die soms maanden tot jaren kunnen duren. De episodes van hypersomnia lijken te stoppen wanneer men de 30 nadert, boven die leeftijd komt KLS zeer zelden voor.

Nicole miste naast Thanksgiving al eens kerstmis, verjaardagen en gezinsuitjes naar Disney World. Haar laatste periode van hypersomnia dateert van afgelopen maart. Het maakt haar bang omdat ze niet weet wanneer het weer zal gebeuren.

Bron: Cbslocal.com Foto: KDKA

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter
Peter
9 jaren geleden

Wauw, ik ben al blij als ik 5 a 6 uur per dag kan slapen maar meestal is het minder en dat al sinds mijn baby tijd. Geen wonder dan o0ok dat ik nu gesloopt ben.

silversurfer
silversurfer
9 jaren geleden

Haar moeder compenseert het door extreem wakker te zijn.

Of andersom: Als mijn moeder zo wakker was, zou ik ook zo veel mogelijk slapen.

vegaatje
vegaatje
9 jaren geleden

oooh wat heerlijk… winterslaapje.. zou ik dan doen.. van novemeber tot maart..

Cain
Cain
9 jaren geleden

In januari 2013 slaap ik van de ene dag nog in 2013 helemaal terug in de tijd naar 17 feb 2012. Best bizarre werkelijkheid dan. Meer dan 300 dagen terug in de tijd.

x

Check Also

ambulance

Ambulancehulpverlener: ‘Wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb meegemaakt slaat alles!’

“Wat ik de afgelopen coronaperiode heb meegemaakt ...

patholoog

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

11
0
We lezen graag je reactie!x