Het Complot

FEMA-medewerker die op Ground Zero was: “Bewijs dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11”

Help ons door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kort nadat twee vliegtuigen in de torens van het World Trade Center waren gevlogen kreeg fotograaf Kurt Sonnenfeld onbeperkt toegang tot Ground Zero. Wat hij daar zag heeft zijn leven voor altijd veranderd.

De 54-jarige Sonnenfeld werkte ten tijde van de aanslagen van 11 september 2001 voor FEMA, het Amerikaanse federale bureau voor rampenbestrijding. Hij werd die dag naar de Twin Towers gestuurd om de verwoesting in beeld te brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De man zit inmiddels ondergedoken in Argentinië omdat hij op de vlucht is voor de Amerikaanse autoriteiten. Die willen hem vervolgen wegens de ‘moord op zijn echtgenote’, maar zelf gelooft Sonnenfeld dat hij wordt gezocht vanwege de dingen die hij heeft gezien op Ground Zero.

‘Kabinet van president Bush was zelf betrokken bij aanslagen’

Op nieuwjaarsdag 2002 werd zijn vrouw Nancy met een schotwond aan de achterzijde van haar hoofd gevonden in een stoel in het huis van het stel in Denver. Op het pistool zaten vingerafdrukken van de vrouw, maar toch werd Sonnenfeld door de politie meegenomen.

Hij werd beschuldigd van moord op zijn vrouw, maar vlak voordat het proces begon werd de aanklacht plotseling ingetrokken. “Ik zweer op mijn kinderen dat ik Nancy niet vermoord heb,” zegt Sonnenfeld.

FEMA-medewerker die op Ground Zero was: "Amerikaanse overheid was zelf betrokken bij 9/11"
Kurt met zijn tweede vrouw Paula en hun twee kinderen (Facebook)

Op dat moment besloot Sonnenfeld het land te ontvluchten. In Argentinië deelt hij zijn verhaal met een verslaggever van het mannenblad GQ. “Ze willen me het zwijgen opleggen voor wat ik onder WTC6 heb gezien,” zegt hij. “Ik zag er bewijzen dat het kabinet van president Bush zelf betrokken was bij de aanslagen.”

‘Ze verleenden er hun medewerking aan’

Onder WTC6 trof Sonnenfeld een leeggemaakte kelder aan. Onder WTC4 lag circa 1000 ton goud en zilver achter een nog intacte deur, die iemand had geprobeerd open te maken. Hij begrijpt niet dat vliegtuigstoelen de crash overleefden, maar de zwarte dozen niet.

“WTC7 stortte in zes seconden in, terwijl het gebouw geen structurele schade had opgelopen als gevolg van de terreuraanslagen,” zegt hij. “Ik ben er zeker van dat de overheid wist dat er aanslagen zouden komen en dat ze die gewoon hebben laten gebeuren.”

“Sterker nog: ze verleenden er hun medewerking aan,” voegt hij toe. “Wat ik er allemaal heb gezien heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn vrijheid kwijt ben.”

[Nieuwsblad]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

9/11 was een ‘inside job’ om vrijbrieven te verkrijgen Irak en Afghanistan aan te vallen.

Pietje Bell
Pietje Bell
8 jaren geleden

FEMA en de OVERHEID is 1 groep of partij!!

reality check
reality check
8 jaren geleden

Het hele 9/11 gebeuren is de openingszet geweest tot het plan: Full-Spectrum Dominance.
Ter land, ter zee en in de lucht PLUS (cyber)space.

Eelke Piers
Eelke Piers
8 jaren geleden

In weze zegt hij dus niets.

Back to top button
43
0
We lezen graag je reactie!x