Homepagina » Het Complot » FEMA-medewerker die op Ground Zero was: “Bewijs dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11”
FEMA-medewerker die op Ground Zero was: "Bewijs dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11"

FEMA-medewerker die op Ground Zero was: “Bewijs dat Amerikaanse overheid betrokken was bij 9/11”

Kort nadat twee vliegtuigen in de torens van het World Trade Center waren gevlogen kreeg fotograaf Kurt Sonnenfeld onbeperkt toegang tot Ground Zero. Wat hij daar zag heeft zijn leven voor altijd veranderd.

De 54-jarige Sonnenfeld werkte ten tijde van de aanslagen van 11 september 2001 voor FEMA, het Amerikaanse federale bureau voor rampenbestrijding. Hij werd die dag naar de Twin Towers gestuurd om de verwoesting in beeld te brengen.

De man zit inmiddels ondergedoken in Argentinië omdat hij op de vlucht is voor de Amerikaanse autoriteiten. Die willen hem vervolgen wegens de ‘moord op zijn echtgenote’, maar zelf gelooft Sonnenfeld dat hij wordt gezocht vanwege de dingen die hij heeft gezien op Ground Zero.

‘Kabinet van president Bush was zelf betrokken bij aanslagen’

Op nieuwjaarsdag 2002 werd zijn vrouw Nancy met een schotwond aan de achterzijde van haar hoofd gevonden in een stoel in het huis van het stel in Denver. Op het pistool zaten vingerafdrukken van de vrouw, maar toch werd Sonnenfeld door de politie meegenomen.

Hij werd beschuldigd van moord op zijn vrouw, maar vlak voordat het proces begon werd de aanklacht plotseling ingetrokken. “Ik zweer op mijn kinderen dat ik Nancy niet vermoord heb,” zegt Sonnenfeld.

FEMA-medewerker die op Ground Zero was: "Amerikaanse overheid was zelf betrokken bij 9/11"

Kurt met zijn tweede vrouw Paula en hun twee kinderen (Facebook)

Op dat moment besloot Sonnenfeld het land te ontvluchten. In Argentinië deelt hij zijn verhaal met een verslaggever van het mannenblad GQ. “Ze willen me het zwijgen opleggen voor wat ik onder WTC6 heb gezien,” zegt hij. “Ik zag er bewijzen dat het kabinet van president Bush zelf betrokken was bij de aanslagen.”

‘Ze verleenden er hun medewerking aan’

Onder WTC6 trof Sonnenfeld een leeggemaakte kelder aan. Onder WTC4 lag circa 1000 ton goud en zilver achter een nog intacte deur, die iemand had geprobeerd open te maken. Hij begrijpt niet dat vliegtuigstoelen de crash overleefden, maar de zwarte dozen niet.

“WTC7 stortte in zes seconden in, terwijl het gebouw geen structurele schade had opgelopen als gevolg van de terreuraanslagen,” zegt hij. “Ik ben er zeker van dat de overheid wist dat er aanslagen zouden komen en dat ze die gewoon hebben laten gebeuren.”

“Sterker nog: ze verleenden er hun medewerking aan,” voegt hij toe. “Wat ik er allemaal heb gezien heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik mijn vrijheid kwijt ben.”

[Nieuwsblad]


Vind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

43 reacties

 1. 9/11 was een ‘inside job’ om vrijbrieven te verkrijgen Irak en Afghanistan aan te vallen.

  35 likes
  • Wat zou het belang geweest zijn om die beide landen aan te vallen en te bezetten, Kalki?
   Behalve dan de Rare Earth Elements……

   1 likes
   • Wat denk je van de olie? Dat is een grote reden waarom ze die landen hebben aangevallen. Daarnaast in het jaar 2000 waren er 7 nationale banken in de wereld die geen betrokkenheid hadden van de Rothschild, die landen waren Irak, Afghanistan, Iran, Noord-Korea, Sudan, Libie en Cuba. In het jaar 2011 zijn er nog maar 3 landen die geen betrokkenheid hebben van de Rothschild bij hun nationale banken, dat zijn Cuba Noord-Korea en Iran. Zou het toevallig zijn dat er in die andere landen oorlog is geweest of nog steeds is, ik denk van niet.

    19 likes
   • Demonische olie belangen en het bewust creeren van terrorisme.

    9 likes
   • Waarom Afghanistan? Daar heb ik me ook heel lang het hoofd over gebroken. Natuurlijk is er met de opiumteelt heel veel interessants voor deze manipulators te halen. Maar ook is dit interessant vanwege een belangrijke olieleiding die dwars door Afghanistan loopt. Laat je nooit wijsmaken dat ze ergens vanuit humanitaire redenen zouden invallen. Nog veel liever creëren ze ergens een humanitaire ramp, want al dat leed is verrukkelijk voor deze zieke geesten. Het klinkt te bizar voor woorden, maar deze figuren parasiteren op de laagste gevoelens van de mensheid, zoals angst, woede, razernij, enzovoort.

    3 likes
    • Ze horen in fema kampen thuis, inclusief hun dikbetaalde en daardoor trouwe handlangers die dit alles mogelijk maken.
     Wie een kuil graaft voor een ander…dat is een natuurwet.

     1 likes
   • Check,
    Het belang was een vluchtelingen stroom op gang te brengen. Daar zitten we nu middenin.
    Langetermijnplanning is hier de werkwijze.
    Ander belang was, de geschiedenis vernietigen. En een letterlijk platform voor IS tot stand te brengen.
    Ik vind dat we hier steeds herhalen wat we al jaren herhalen.
    Brexit is van groot wereldbelang mbt het wakker worden en genezing van de wereldleiders.
    Nexit, Poxit, Spaxit, Grexit. Wat gek toch dat de woorden niet als juist geschreven worden aangegeven, maar steeds die rode streep eronder!? Het zullen toch normale woorden worden dit en komend jaar.

    3 likes
   • Als je de route via de conflict gebieden doortrekt volgen die precies de heroïne routes richting Europa en Afrika.

    1 likes
 2. De VS heeft een lange geschiedenis van mensen over de hele wereld afslachten, en moord op eigen burgers, dissidenten. Indien gewenst vermoorden ze hun eigen presidenten (o.a. Garfield, Lincoln, JFK). Of hun eigen ambassadeurs (zoals Hillary liet doen met de Ambassadeur in Benghazi, Stevens.)
  Hoe ‘energiewapens’ werken, en al (volop) worden ingezet. En hoe onze commando’s worden geprogrammeerd en ‘remote’ hun commando’s ingefluisterd krijgen:
  https://www.youtube.com/watch?v=hcZHB9WCCB4

  “Here is a copy of an actual Psyops Training document from a good faction inside American Intel. This document is the real thing.
  Ultra high-tech MK-Ultra methodologies are now being deployed.
  Sleepers have been actually cerebrally chipped, some functionally chipped by inhaled nano-particles, The Israelis have mass conditioned thousands of mercenaries and Wahhabis who present as radicalized Islamics with these methods
  http://stopthecrime.net/COMM%2012%20BRIEFING001%20(1).pdf

  Heel welkom fataal ongeval in Serooskerke; expert die teveel wist: Danny Jowenko, Fatal Accident https://www.youtube.com/watch?v=Z5mwr4LYhV0

  Sowieso, rampen met vliegtuigen, en op vliegvelden zijn heel vaak werk van inlichtingendiensten. Dat was zo met Óperation Northwoods’, met Lockerbie, de onderbroek bommer, MH17, Zaventem,

  Ter vergelijk: alle navy seals die betrokken waren bij de flop met de stealth helikopter, en de nep overmeestering en in zee dumpen van een dummie – van hen leeft niet één meer.
  Bin Laden was al jaren eerder, overleden. Aan nierfalen. We zijn dik 10 jaar voor de gek gehouden, alle media zitten in het kartel van mediamagnaten. (begin 20 eeuw gevormd, zoals ook de FED – het bankierskartel, en het oliekartel).

  In Duitsland zijn de afgelopen jaren ook heel bijzondere ‘suicides’ uitgevoerd, op politici en activisten die onvoldoende coöperatief cq. corrupt waren. Zo gaan onze inlichtingendiensten om met klokkenluiders.

  Lees tips: voor de Boogeymen is geen misdaad te groot:
  http://abundanthope.net/pages/Political_Information_43/EgyptAir-MS-804-was-a-remote-control-hijacking.shtml
  http://911research.wtc7.net/mirrors/guardian2/pentagon/Bijlmer/bijlmer.htm
  Polish President’s Plane Crash Analysis April 10, 2010, Polish TU-154M Plane Crash Near Smolensk, Russia No Accident. Retired Central Intelligence Agency (CIA) Scientific Intelligence Officer Gene Poteat Speaks Out. http://doomedsoldiers.com/polish-tu-154-crash-russia.html
  Egypt Air 990: Two months later Egyptian Air flight 990, with 30 of the highest ranking members of the Egyptian military on board, crashed. Both pilots, Kennedy’s flight instructor and the Egyptian, were programmed, using hypnosis or other mind control, to act in exactly the same way. The CIA has settled lawsuits by victims of their mind control experiments, the MK Ultra program. One of the physicians, Dr. John Gittinger, Chief Psychologist of the CIA, tortured by his conscience, has come forward to expose the existence of these programs and their purpose: to create walking, pre-programmed human time bombs, set to go off on cue, taking out their intended victim. http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/bush_killed_jfkjr.htm

  Bruikbare idioten die nu nóg – tegen beter weten in – blijven volhouden dat 9/11 door moslims, uit naam van de islam, is uitgevoerd en daarbij de hele NAVO, NORAD, CIA, FBI, NSA, de Verkeersleiding en Traffic Control te slim af zijn geweest – > die kunnen we meteen verwijzen naar de psychiater, of het Pieter Baan.
  Die zijn een gevaar voor de samenleving.

  20 likes
  • @War on Error
   En wat met mensen die het allemaal toelaten?
   Wie zijn de slechte mensen? Mensen die ziek zijn in hun hersens of mensen die een geweten hebben en voldoenden IQ en EQ die weten dat deze mensen niet sporen en fout bezig zijn met de wereld te vernietigen en de mensen bezodemieteren ziek maken evt martelen en doden ect. Maar hen gewoon hun gang laten gaan?
   Wij zijn alle net zo rot!
   Naar hen wijzen is lekker makkelijk toch?
   Terwijl je weet dat wij met 99 procent meer mensen zijn dan hen.
   In Parijs, Spanje, Portugal, Griekenland, Italie, staan ze teminsten op, al zie je dat op de TV niks ervan. Vorige week in Parijs meer als een miljoen daar op de been de week daarvoor ook.

   Maar in NL???

   En dan wijzen naar de fouten mensen???
   Terwijl je het gewoon “goed” vind wat ze uitvreten. Temiinste je laat ze gewoon doen. En dan de vraag waarom?

   Laag zelfbeeld?
   Te laf?
   Vind het wel okee zolang het jou maar niet treft?
   Te lui om iets te ondernemen?
   1 uurtje op de malieveld huppelen is wel voldoende.Tis gewoon een kwestie van volhouden en doorzetten. Je niet aflaten schepen dus,,
   Of is je gezondheid niet alles meer,,, bij dat laatste kan ik me voorstellen dat men zegt helaas ik sta deze keer aan de zijkant en hopen dat,,,

   In Parijs zijn ze al vanaf 1 april aan het protesteren.
   Daar moet de president met de 1ste minster in een burker voortaan vergaderen.

   De Spanjaarde zijn al een paar jaar op de been en dat bijna iedere zaterdag, maar ze houden vol en jammer dat ze niet dag in dag uit op de been zijn dat weer wel.

   Dat zijn mensen met ballen!

   Mensen die slechte mensen hun gang laten gaan, deugen ook gewoon niet.
   We zijn alle net zo rot.

   6 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    Iedereen heeft z’n eigen karma. Mensen die narcistische trekken (en dat zijn er veel meer dan je denkt) hebben, kunnen elk moment van de dag tot inkeer komen. NLP figuren, managers, yuppen. Een tip voor deze mensen; 2016 is het jaar om je ego los te laten, en tot inkeer te komen. Hoe eerder je dit doet, hoe makkelijker je deze roerige tijd doorkomt.

    3 likes
 3. Onzinverhaal

  10 likes
  • Inderdaad, WTC7 had weldegelijk structurele schade. Die schade was echter aan de kant van WTC 1 en 2. Er zijn spaarzame beelden van, simpelweg omdat iedereen maakte dat hij wegkwam uit dat gebied. Logisch dat dan de “onbeschadigde” veelvuldig in beeld kwam, en wordt gezien als bewijs voor…

   7 likes
   • Beste Rob ter Horst,

    Ongeacht of er wel of geen schade was aan WTC7 de snelheid waarmee het instortte past niet bij de officiele lezing die is gegeven. Als zo’n gebouw instort door middel van een kantoorbrand(wat is gebeurt volgens de Amerikaanse overheid) dan kunnen de bovenste verdiepingen van het gebouw niet instorten met de snelheid van een vrije val, aangezien je het effect krijgt dat de bovenste verdieping valt op de verdieping daaronder wat voor vertraging zorgt bij het naar beneden vallen van zo’n verdieping.
    Maar wat blijkt nu door onderzoek van een groep architecten en ingenieurs(ongeveer 2500 personen) dat de bovenste verdiepingen vallen met de snelheid van een vrije val. Dat kan alleen als er geen weerstand is met naar beneden vallen. Hoe creeer je geen weerstand? Dat creeer je door explosieven te plaatsen, zoals ze doen met het professioneel slopen van gebouwen. Als je kijkt hoe het gebouw in elkaar stort dan lijkt het sprekend op hij professionals dat doen.
    Feitje:, wist je dat WTC7 het eerste gebouw ter wereld is die met deze staalstructuur door middel van een kantoorbrand in elkaar gestort is, beetje ongeloofwaardig in mijn ogen.

    Als je er meer van wilt weten heb ik hier wel een link voor je, deze groep architecten hebben een lezing gegeven over WTC7 op de TU Delft. Erg interessant vind ik zelf.
    https://www.youtube.com/watch?v=YwT34V3eGv8

    4 likes
    • Beste Emka,

     De info die ik gebruik komt gewoon van mensen die er voor geleerd hebben, ik heb deze info tot mij gekregen van de video waar ik een link van heb geplaatst. Die lezing is echt interessant, het gaat niet over wie er achter de aanslagen zitten bij 9-11 maar puur over het instorten van WTC7. Een groep van 2500 architecten en ingenieurs van over de hele wereld hebben gekeken aan de hand van de officiele lezing van de Amerikaanse overheid of het kan dat WTC7 op die manier kijkend naar de beelden in kan storten. En wat blijkt volgens hun onderzoek dat de officiele lezing niet klopt. Het kan gewoon niet volgens de natuurwetten.

     Dus ik praat alleen mensen na die er voor gestudeerd hebben, en probeer verder niet de wijsneus uit te hangen.

     0 likes
     • “Dus ik praat alleen mensen na die er voor gestudeerd hebben, en probeer verder niet de wijsneus uit te hangen. ”

      Je moet jezelf voor de gein eens verdiepen in de mensen achter AE911Truth en ook een kijken wie die 2500 mensen daadwerkelijk zijn. Het gros heeft geen verstand van hoogbouw. Men leest “2500 architecten en ingenieurs” en denkt, goh die zullen er wel verstand van hebben.

      Het is niet voor niets dat The American Institute of Architects (een organisatie met meer dan 88000 architecten/leden) niets met Richard Gage en zijn organisatie te maken wilt hebben..

      2 likes
     • Hun feiten (aannames eigenlijk) worden continu ontkracht.

      Nee ze proberen hun feiten te ontkrachten maar komen aan met aannames die totaal geen hout snijden. 1 daarvan gaat over termiet. Er zijn veel beelden te zien dat je metaal ziet smelten nadat de torens in elkaar zijn gestort. Metaal smelt pas bij een bepaalde temperatuur en dat kan onmogelijk komen door een gewone brand, dat is een feit. Eigenlijk kan in zo’n situatie alleen termiet ervoor zorgen dat metaal smelt. Nu geven de mensen aan die achter de officiele lezing staan dat het onmogelijk is om met termiet deze stalen constructie in deze omstandigheden en tijdbestek te laten instorten. Maar ze zeggen dat dat wel mogelijk is dmv een kantoorbrand die veel minder warmte creeert, dat is totaal tegenstrijdig.

      Hier een filmpje waar je het ineenstorten van WTC7 kan zien vanaf 23 verschillende kanten. Ik kan niet anders zeggen na die beelden dat hij toch echt zo goed als recht in elkaar stort.
      https://www.youtube.com/watch?v=JnLcUxV1dPo

      Hier een nog veel grotere brand in een wolkenkrabber, en deze stort ook niet in tijdens of na de brand.
      https://www.youtube.com/watch?v=6hSPFL2Zlpg

      Ik moet wel toegeven dat er nagenoeg geen beelden zijn van explosies die je normaal hoort bij gecontroleerd slopen. Echter betekend dat nog niet dat er geen explosies waren, maar het spreekt wel in jou voordeel. Anderzijds kunnen daar ook andere verklaringen voor zijn. Misschien hebben ze wel een andere techniek gebruikt waar wij geen kennis van hebben.
      Ik heb wel beelden gevonden van ooggetuigen die spreken over explosies en beelden van mannen die zeggen dat WTC7 gaat ontploffen. Dit zijn werklieden die weglopen bij WTC7 en mensen waarschuwen dat ze weg moeten gaan want WTC7 gaat ontpoffen zeggen ze. Hoe kunnen ze dat weten vraag ik mij dan af?
      https://www.youtube.com/watch?v=qReJQCsIpKw Vanaf 7:00 hoor je die werklui.

      Hier wat beelden van ooggetuigen die spreken over explosies niet van WCT7 maar van de andere torens.

      https://www.youtube.com/watch?v=PfxkcBmZfK0

      https://www.youtube.com/watch?v=2W1HlV9O65w

      https://www.youtube.com/watch?v=urNEAakzOYk

      Op youtube zijn er nog tientallen van dit soort filmpjes, natuurlijk deze mensen hebben net iets traumatisch meegemaakt dus ik weet dat ze als ooggetuigen niet echt betrouwbaar daar door zijn, Echter zie je wel veel overeenkomsten in hun verklaringen wat het voor mij weer aannemelijk maakt wat ze verklaren.

      Wat ik ook niet snap is dat alle staal van de torens nagenoeg meteen is verscheept naar het buitenland. Terwijl dat zeer belangrijk was voor forensisch onderzoek. En dat terwijl Amerika toch zo’n beetje de meeste kennis heeft op het gebied van forensisch onderzoek, maar het eerste wat ze doen is bewijsmateriaal weghalen van het plaats delict. Dat is toch erg amateuristisch, en ik kan me niet voorstellen dat dat per ongeluk is gebeurt. Heb jij daar een verklaring voor?

      1 likes
     • En dan nog een dingetje…

      Men ziet de “bevindingen” van AE911 en gaan er maar van uit dat deze mensen betrouwbaar zijn. Je kan het ook anders bekijken. Op het moment dat duidelijk wordt dat het geen Controlled Demolition was is Richard Cage zijn riante inkomen kwijt.

      Ik heb een stuk gelezen van Jefrey Orling (oud bestuurslid bij AE911). Elk voorstel voor een grondig, gedetaileerd onderzoek werd genegeerd door meneer Gage. Deze man is uit het bestuur gezet omdat hij weigerde zwart op wit te zetten dat hij alle “Pillars of Truth” van AE911 zou ondertekenen, ook al was hij het er niet mee eens. Hij heeft zijn eigen studie voortgezet op de 911 free forums.

      1 likes
     • Beste Roy,

      knap dat jij weet hoe ver ik de achtergronden check van hetgeen ik aandraag. Denk je dat ik alleen een iets lees en dan er maar van uit ga dat iets waar is. Ongeacht of het gros geen verstand heeft van hoogbouw de feiten die ze aandragen maken dat de officiele lezing van de Amerikaanse overheid ongeloofwaardig wordt. Als ze zo onzin uitkramen hoe komt het dan dat er niemand is die hun feiten ontkracht. Het enige wat ze doen is die mensen belachelijk maken, want anders kunnen ze niet.

      En is het raar dat The American Institute of Architects niet achter deze mensen staat, natuurlijk niet. Wie is de grootste opdrachtgever voor architecten in Amerika, precies de overheid.

      Maar als jij er zo van overtuigd ben dat ik onzin uitkraam, leg mij dan eens uit hoe het kan dat een gebouw met een stalen constructie dmv een kantoorbrand in een rechte lijn in elkaar kan storten? Dat is nog nooit eerder gebeurt in heel de wereld en er zijn zat grote branden geweest in wolkenkrabbers, maar nog nooit stortte er eentje in elkaar. Dus ik hoor graag van je, ik ben alleen op zoek naar de waarheid meer niet.

      0 likes
     • “Als ze zo onzin uitkramen hoe komt het dan dat er niemand is die hun feiten ontkracht.”

      Hun feiten (aannames eigenlijk) worden continu ontkracht.

      “En is het raar dat The American Institute of Architects niet achter deze mensen staat, natuurlijk niet. Wie is de grootste opdrachtgever voor architecten in Amerika, precies de overheid.”

      Of ze hebben gewoon een andere mening.

      Een gevalletje Ockhams scheermes.
      Bij 2 verschillende beweringen die hetzelfde fenomeen proberen te verklaren, is de simpelste bewering, met de minste aannames erin, de beste.

      ” leg mij dan eens uit hoe het kan dat een gebouw met een stalen constructie dmv een kantoorbrand in een rechte lijn in elkaar kan storten? ”

      In deze bewering kloppen twee dingen niet..

      1. Hij is niet alleen ingestort door enkel een kantoorbrand, maar ook door de schade van het puin van de torens. Laat jij maar eens een andere kantoorbrand zien waar de situatie hetzelfde was als bij de WTC7.

      Het was ook niet een klein vuurtje trouwens.
      http://images.lmgtfy.com/?q=WTC7+smoke

      2. Hij is niet in een rechte lijn in elkaar gestort. Het stortte vooral in richting de noord en zuidkant en daar zijn dan ook meerdere gebouwen beschadigd geraakt door de instorting van WTC7. (zie link helemaal onderaan)

      Dan heb ik ook nog een vraag aan jou. Ik hoop dat je hem beantwoord, aangezien ik deze vraag meerdere keren heb gesteld en niemand heeft deze beantwoord.

      Waar waren de explosies van de Controlled Demolition?

      Zo klinkt een Controlled Demolition.

      Beirut Hilton hotel implosion
      https://www.youtube.com/watch?v=vdJTDuYB_h8

      Ocean Tower building Texas
      https://www.youtube.com/watch?v=_anYswmGMeM

      “Ik ben alleen op zoek naar de waarheid meer niet.”

      De link hieronder worden de meeste, dan niet alle “feiten” van AE911 weerlegt.

      https://www.metabunk.org/debunked-ae911truths-wtc7-explosive-demolition-hypothesis.t1727/

      0 likes
     • “Nee ze proberen hun feiten te ontkrachten maar komen aan met aannames die totaal geen hout snijden.”

      Alles wat ze zeggen bij de laatste link die ik had gepost ontkracht alle aannames van AE911 wat betreft WTC7 op een erg duidelijke manier. Als men dat niet ziet is men waarschijnlijk te geïndoctrineerd door de artikelen/filmpjes die ze via de alternatieve media tot zich hebben genomen.

      “Er zijn veel beelden te zien dat je metaal ziet smelten nadat de torens in elkaar zijn gestort. Metaal smelt pas bij een bepaalde temperatuur en dat kan onmogelijk komen door een gewone brand, dat is een feit. ”

      Aluminium (waar de vliegtuigen en meerdere kantooraccesoires van gebouwd zijn bijv) is een metaal en dat heeft een smeltpunt van +- 660 graden, dat metaal niet zou kunnen smelten bij een brand is dus geen feit, verre van zelfs.

      Het smeltpunt van staal daarentegen ligt een stuk hoger en er is ook niets dat aantoont dat dit gesmolten is “tijdens” de instorting en het branden van de torens. Mocht er al staal gesmolten zijn is het waarschijnlijker dat dit naderhand is gebeurt tijdens de ondergrondse branden welke een stuk heter zijn dan de branden in de torens.

      “Hier een nog veel grotere brand in een wolkenkrabber, en deze stort ook niet in tijdens of na de brand.”

      Is de situatie verder vergelijknaar met WTC7 dan, buiten dat het een hoog gebouw is?

      “Ik kan niet anders zeggen na die beelden dat hij toch echt zo goed als recht in elkaar stort.”

      Het is in ieder geval al “zo goed als recht” geworden. Oftewel niet recht naar beneden in zijn eigen footprint, zoals bij een controlled demolition, wat ook duidelijk is te zien aan de schade aan de omringende gebouwen.

      Dit is een controlled demolition van een hoog gebouw welke ook tussen andere gebouwen staat. Het ziet er anders uit en het klinkt anders. De enige overeenkomst is dat ze beide instorten.

      https://www.youtube.com/watch?v=8U4erFzhC-U

      Bij de WTC zie je ook dat de instorting begint bij het Penthouse links op het dak. Perfect te zien in het filmpje dat je zelf postte van de diverse beelden van de instorting van WTC7 op 1m30s.
      Daar zie je ook dat er verder geen overeenkomsten zijn met de echte controlled demolition in het filmpje hier boven. Er is geen enkele explosie te zien of te horen voordat het pand instort.

      “Anderzijds kunnen daar ook andere verklaringen voor zijn. Misschien hebben ze wel een andere techniek gebruikt waar wij geen kennis van hebben.”

      AE911 kon alles toch bewijzen op basis van feiten? Dit klinkt meer als een aanname, hoewel het me toch een van de belangrijkere punten lijkt.

      “Hier wat beelden van ooggetuigen die spreken over explosies niet van WCT7 maar van de andere torens.”

      Er zullen vast wat knallen geweest zijn, maar explosies van een controlled demolition zouden niet alleen door enkele getuigen gehoord zijn, sterker nog, deze zouden ook hoorbaar zijn op de beelden die er zijn.

      “Dit zijn werklieden die weglopen bij WTC7 en mensen waarschuwen dat ze weg moeten gaan want WTC7 gaat ontpoffen zeggen ze. Hoe kunnen ze dat weten vraag ik mij dan af?”

      Wie zal het zeggen, misschien hebben ze het van brandweerlieden daar gehoord dat hij zou instorten., Die hebben over het algemeen wat meer ervaring hebben met het feit of een gebouw blijft staan of niet. Wat ik me dan afvraag waarom men speculeert op basis van een 10 seconden filmpje waarvan je totaal niet weet wat er de momenten daarvoor tegen deze mensen gezegd is. Dat zijn dan weer die aannames. Waarom zoekt men deze mensen niet op en vraagt het ze, vraag ik me dan af.

      “Wat ik ook niet snap is dat alle staal van de torens nagenoeg meteen is verscheept naar het buitenland. Terwijl dat zeer belangrijk was voor forensisch onderzoek.”

      Pas in Mei 2002 was al het staal verwijderd, dat vind ik niet echt “nagenoeg meteen” daar is bijna een jaar overheen gegaan en dan is er nog dit.

      “There has been some concern expressed by others that the work of the team has been hampered because debris was removed from the site and has subsequently been processed for recycling. This is not the case. The team has had full access to the scrap yards and to the site and has been able to obtain numerous samples. At this point there is no indication that having access to each piece of steel from the World Trade Center would make a significant difference to understanding the performance of the structures”

      Maar ja, het is duidelijk dat we er beide anders over denken en dat dit wss ook wel zo zou blijven.

      0 likes
    • https://en.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center

     http://www.911myths.com/html/wtc7_damage.html

     Wikipedia geeft een beetje de officiële lezing, maar kan je lezen dat er ook structurele schade was.

     911myths laat die overduidelijke schade zien.
     De schade die hoofdzakelijk vanaf WTC1 en 2 te zien was geweest, ware het niet dat iedereen natuurlijk weg moest uit die buurt, dus ver voorbij WTC7 en verder.
     De kant die wel te zien was laat alleen de sporen van een “brand” zien, en weinig schade. De andere kant was wel degelijk zwaar beschadigd, en stond op instorten, gezien de “bult” die uiteindelijk kort voor het instorten werd waargenomen door brandweerlieden. Houdt er ook rekening dat het zicht op WTC7 deels werd weggenomen door andere torens. Men ziet dus maar een deel van het plaatje, maar het verborgen deel laat het begin van het instorten zien, in fases en niet in 1 keer…

     2 likes
     • Als blijkt dat 1 kant ernstig was beschadigt dan zou de toren niet recht in elkaar moeten instorten, maar dan valt die gedeeltelijk de kant op waar de meeste schade is, want daar begint de instorting.

      1 likes
     • Beetje verkeerde beroep gekozen mensen!
      Jullie hadden beter “bouwkundige” of “rampdeskundige” kunnen worden.

      0 likes
 4. FEMA en de OVERHEID is 1 groep of partij!!

  15 likes
 5. Het hele 9/11 gebeuren is de openingszet geweest tot het plan: Full-Spectrum Dominance.
  Ter land, ter zee en in de lucht PLUS (cyber)space.

  13 likes
 6. In weze zegt hij dus niets.

  7 likes
 7. Leuke woorden, die niets zeggen…………..pfff

  7 likes
 8. Dit is nu een duidelijk voorbeeld van, hoe krijg ik een non verhaal de wereld in. Lees het nu eens goed, er staat niets in het verhaal over wat hij nu daadwerkelijk heeft gezien. Een stuk journalistiek van de laagste plank of een opzet om de boel te verdraaien, u bepaald maar.

  7 likes
 9. Als fotograaf kwam hij niet op het idee hier ook wat foto’s van te nemen?

  5 likes
 10. “Ter vergelijk: alle navy seals die betrokken waren bij de flop met de stealth helikopter, en de nep overmeestering en in zee dumpen van een dummie – van hen leeft niet één meer.”

  Echt complete onzin. Check je feiten!

  Het was een andere groep navy seals, wel van hetzelfde team, maar niet die betrokken waren bij “OBL”…

  3 likes
 11. zelf onderzoek doen. Bv. De constructie en bouw van een passagiersvliegtuig ( Boeing ) en Airplane crashes.. Bekijk de film uit ca, 1960 Building de Twin Towers. Bekijk films van demolition buildings.( gecontroleerde sloop dmv explosieven). kern explosies in de ruimte , aan land, onderwater (zee) en Ondergronds, etc….

  Gerbruik de 5 W’s. wie, wat, waar, waarom en wanneer?????
  of
  Probleem, reactie, oplossing, toepassing en profiteurs ?????

  De leugen regeerd en het geld dicteerd.

  3 likes
 12. Als 9/11 werkelijk een inside job was, zouden de grootste vijanden van USA: China, Rusland, misschien nog N-Korea, niet al lang alles op alles hebben gezet om dat aan het licht te brengen?!!

  Zou er niet al lang een gouverneur op zijn gestaan om de gevestigde orde neer te maaien met
  onthullingen?! Zo’n gouverneur zou de verkiezingen met huizenhoge voorsprong winnen.

  2 likes
  • Beste Emka,

   Heb je weleens de TV zender RT gekeken. Is een Russische zender, daar hebben ze regelmatig gasten gehad die toch echt vertellen dat 9-11 een inside job was. Alleen bereiken die beelden onze media niet.

   Ik snap heel goed dat je dat denkt hoor, maar vergeet niet dat je alleen met beschuldigingen kunt komen als je harde feiten hebt. Anders wordt je meteen geslachtofferd in de media en wordt je weggezet als fantast. Ben je meteen alle geloofwaardigheid kwijt al kan je wel gelijk hebben. Daarnaast moet je ook flinke ballen hebben want stel de overheid zit er wel achter wat doen ze met jou als je hun aanvalt met beschuldigingen van feiten?

   Er zijn ook politici in Amerika die pleiten voor openbaring van het onderzoek naar 9-11, maar de overheid wil de laatste 28 pagina’s niet vrijgeven ivm staatsveiligheid. Raar toch als Bin Laden de hoofddader was en hij is al dood, waarom kunnen niet alle stukken vrijgegeven worden dan. Heb jij daar een verklaring voor?

   Persoonlijk vind ik het ook moeilijk om te geloven dat de Amerikaanse overheid er zelf achter zit, maar door alles wat ik erover gelezen heb kan ik niet anders stellen dat ik toch neig naar een inside job. Ik raad je ook echt aan om die lezing waar ik in een ander berichtje een linkje van heb geplaatst te gaan kijken. Is een lezing op de TU delft, daar laten ze niet zomaar onzin zien lijkt me.

   1 likes
 13. Generaal Clark legt het voor je uit:
  https://www.youtube.com/watch?v=9RC1Mepk_Sw

  1 likes
 14. Maar waar is al dat goud gebleven.En was daar ook het NL goud.Ik heb ergens gelezen dat men het goud dagen er voor hebben weggereden.

  1 likes
  • U moet niet alles geloven wat U leest. U zult zelf onderzoek moeten doen. Volg de weg en geschiedenis van het goud en het geld. Dan weer U waar het goud is .

   0 likes
 15. Wat een hoop zeikerds hier zeg…Jullie denken echt dat jullie overal prof.dr.ing zijn .Deze man is zijn vrouw verloren door de waarheid te vertellen.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

aarde

Aarde gaat over 3 dagen ten onder, als we tenminste deze vooraanstaande klimaatdeskundigen mogen geloven

De Duitse website Alles Schall und Rauch ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.