Homepagina » Bewustzijn » “Kunstenaar brengt Zonneschijf van Atlantis weer op aarde”

“Kunstenaar brengt Zonneschijf van Atlantis weer op aarde”

Er zijn vele legendes bekend waarin de Zonneschijf figureert. De meest bekende stamt uit het Incarijk in Peru, waar in de Zonnetempel in Cuzco, de hoofdstad van het voormalige Incarijk, een schijf van puur goud zou hebben gehangen die diende als instrument om hoge energiefrequenties te ontvangen en die informatie in zich droeg over de oorsprong en bestemming van de mensheid.

Aan het einde van de zestiende eeuw werd de Zonneschijf volgens de legende afgezonken naar de bodem van het heilige Titicacameer, om te voorkomen dat de goudhongerige Spanjaarden de schijf in handen kregen. In 2010 kwam de Zonneschijf weer in de belangstelling, nadat verschillende indianenstammen uit de bergen bij het Titicacameer bijeenkwamen om in diverse ceremonies de Zonneschijf te eren met als doel ‘het bewustzijn van de Zonneschijf weer onder de aandacht van de mensheid te plaatsen’.

Volgens afstammelingen van de Inca’s is er een tijdperk aangebroken van hoger bewustzijn, waarin mensen elkaar als gelijken zullen gaan herkennen. De Zonneschijf zal weer een prominente plek op aarde innemen. De verdere activering van de schijf kan bijdragen aan de verspreiding van dit bewustzijn onder grotere groepen mensen, zo is de gedachte.

Beeldend kunstenaar Sebe Emmelot is gefascineerd door de Zonneschijf: “Al lezende kwam ik erachter dat dit stralende symbool dat ik in een meditatie had gezien een symbool van creatie, liefde en universeel bewustzijn is, ingebed in een eeuwenoude traditie.” Emmelot kreeg het beeld niet meer van zijn netvlies en besloot de Zonneschijf als fysiek object te fabriceren en te verspreiden. Inmiddels wordt de schijf de hele wereld overgedragen, mediteren mensen met het object en is er een verzoek om audiëntie naar de Paus gestuurd, omdat Emmelot het Vaticaan wil vullen met de hoogfrequente trilling van de Zonneschijf.

“Het is een eer om mezelf als beeldend kunstenaar in dienst te kunnen stellen van het verspreiden van de energie die verband houdt met dit symbool, de energie van liefde en verbinding,” legt Emmelot uit. “Vandaar ook dat we een verzoek tot audiëntie bij de Paus hebben ingediend.” Mensen die een Zonneschijf hebben besteld, mailen of bellen vaak met bijzondere verhalen, aldus de kunstenaar. Zo schreef Selma Sevenhuijsen over haar avonturen met de Zonneschijf, die ze meeneemt naar krachtplekken in Italië.

meer informatie: Zonneschijf.nl

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Henk001 schreef:

  Waar in dit verhaal vind ik Atlantis?

  4 likes
 • Quantumtroll schreef:

  Audiëntie bij de paus?
  De paus is de belichaming van het controlesysteem ‘geloof’
  Rooms katholicisme begon 500 v Chr en sindsdien hebben ze info achtergehouden, niet verspreid. De RKK laten weten dat dat ding bestaat is het meest naïeve ding om te doen. Kennis is macht, de kluizen van t vaticaan liggen vol met kennis waarvan wij niet weten. Waarom zou dit anders zijn en zouden ze de mensheid toestaan spiritueel te groeien? Ik zie eerdaags nog wel een RKK expeditie naar dat meer vertrekken.

  De paus zit ook achter de soevereiniteitsfraude met je geboorterecht. Wordt wakker!

  5 likes
 • Chuen schreef:

  Your faith, your love, your beauty, your truth is a hundred
  times more powerful than doubt. Faith is like the sun,
  doubt is like a cloud. Yes, there are some cloudy days
  and let them be there. The sun will eventually shine.

  The inner light
  http://youtu.be/pvLMk9ZQgAQ

  3 likes
 • Kalki schreef:

  De zonneschijf kan ook in je hoofd en hart aanwezig zijn, als dit het geval is, dan wordt men weer gelukkig en helder.

  3 likes
 • Jonathan Archer schreef:

  Ondanks dat het een legende betreft, geloof ik gelijk dat deze Zonneschijf echt bestaan heeft. En als dit klopt, kunnen we beter nog even wachten met het opvissen van die schijf in dat meer. Want het is niet de bedoeling dat de Elite/Illuminati dit voorwerp in handen krijgt…

  2 likes
 • AM Sungazer schreef:

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.608066049264485.1073741829.608034992600924&type=1

  Geloof zelf in de kracht van de symbool, jaar geleden ben ik begonnen met canvassen te vervaardigen door meditatie en muziek met 432Hz, in combinatie met goud. 22karaat, kan zeker vertellen dat het helpt de vibratie omhoog te krijgen. Ook de omgeving te reinigen.. Maar dat stuk over paus, wat ik er zelf van denkt.. Je gaat direct naar de duivel toe.

  1 likes
 • chuen schreef:

  Bolivia – Lake Titicaca ( Near Island of the Sun)

  In February 2010 Jorge Luis Delgado organized a gathering of people from all over the world to work with indigenous elders of Peru to reactivate the Solar Disc.

  The reactivation of the solar disc reunites the masculine energy with the feminine energy on the earth to begin a new era of peace .

  500 pilgrims from all walks of life and all corners of the earth joined with the Peruvian elders at lake Titicaca to perform this ceremony

  The Golden Sun Disc was recoded in the year 2010. It was activated on November 11, 2011. That was the triple date of 11-11-11.

  http://youtu.be/U-GH9wF_EUw

  http://hiddenlighthouse.wordpress.com/2011/10/07/return-of-the-inner-sun/

  1 likes
 • Evolva schreef:

  “”Volgens afstammelingen van de Inca’s is er een tijdperk aangebroken van hoger bewustzijn, waarin mensen elkaar als gelijken zullen gaan herkennen.””

  Mmm helaas geloof ik hier niet meer in. Sinds er niets is verandert op 21-12-2012 ben ik de moed in de mensheid verloren. Ik merk trouwens dat de mensheid alleen maar aan het verslechten is. MAW meer egoisme, bedrog, leugens etc. En de mensen die het goed bedoelen zijn aan het verdwijnen. Like me … met de moed der wanhoop is het dweilen met de kraan open.

  1 likes
  • Florian schreef:

   Onzin je ziet wel degelijk vooruitgang steeds meer mensen worden spirituele en gevoeliger voor trillingen en vibraties je moet niet vergeten dat de over gang heel veel jaren duurt het kan echt niet in 1 DAG Ver anderen gr flo

   0 likes
 • Kalki schreef:

  Schenk de zonneschijf aan de Wereldleraar en die kan er de gehele mensheid en aarde mee redden.

  1 likes
 • Florian schreef:

  Onzin je ziet wel degelijk vooruitgang steeds meer mensen worden spirituele en gevoeliger voor trillingen en vibraties je moet niet vergeten dat de over gang heel veel jaren duurt het kan echt niet in 1 DAG Ver anderen gr flo

  0 likes
 • x

  Check Also

  Nederland en België tellen ruim 200 krachtplekken uit de prehistorie. Hier vind je er een aantal bijzondere

  Nederland en België tellen ruim 200 krachtplekken uit de prehistorie. Hier vind je er een aantal bijzondere

  In de Achterhoek en Liemers zijn tenminste ...

  >