Bewustzijn

“Kunstenaar brengt Zonneschijf van Atlantis weer op aarde”

Help anderen door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn vele legendes bekend waarin de Zonneschijf figureert. De meest bekende stamt uit het Incarijk in Peru, waar in de Zonnetempel in Cuzco, de hoofdstad van het voormalige Incarijk, een schijf van puur goud zou hebben gehangen die diende als instrument om hoge energiefrequenties te ontvangen en die informatie in zich droeg over de oorsprong en bestemming van de mensheid.

Aan het einde van de zestiende eeuw werd de Zonneschijf volgens de legende afgezonken naar de bodem van het heilige Titicacameer, om te voorkomen dat de goudhongerige Spanjaarden de schijf in handen kregen. In 2010 kwam de Zonneschijf weer in de belangstelling, nadat verschillende indianenstammen uit de bergen bij het Titicacameer bijeenkwamen om in diverse ceremonies de Zonneschijf te eren met als doel ‘het bewustzijn van de Zonneschijf weer onder de aandacht van de mensheid te plaatsen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Volgens afstammelingen van de Inca’s is er een tijdperk aangebroken van hoger bewustzijn, waarin mensen elkaar als gelijken zullen gaan herkennen. De Zonneschijf zal weer een prominente plek op aarde innemen. De verdere activering van de schijf kan bijdragen aan de verspreiding van dit bewustzijn onder grotere groepen mensen, zo is de gedachte.

Beeldend kunstenaar Sebe Emmelot is gefascineerd door de Zonneschijf: “Al lezende kwam ik erachter dat dit stralende symbool dat ik in een meditatie had gezien een symbool van creatie, liefde en universeel bewustzijn is, ingebed in een eeuwenoude traditie.” Emmelot kreeg het beeld niet meer van zijn netvlies en besloot de Zonneschijf als fysiek object te fabriceren en te verspreiden. Inmiddels wordt de schijf de hele wereld overgedragen, mediteren mensen met het object en is er een verzoek om audiëntie naar de Paus gestuurd, omdat Emmelot het Vaticaan wil vullen met de hoogfrequente trilling van de Zonneschijf.

“Het is een eer om mezelf als beeldend kunstenaar in dienst te kunnen stellen van het verspreiden van de energie die verband houdt met dit symbool, de energie van liefde en verbinding,” legt Emmelot uit. “Vandaar ook dat we een verzoek tot audiëntie bij de Paus hebben ingediend.” Mensen die een Zonneschijf hebben besteld, mailen of bellen vaak met bijzondere verhalen, aldus de kunstenaar. Zo schreef Selma Sevenhuijsen over haar avonturen met de Zonneschijf, die ze meeneemt naar krachtplekken in Italië.

meer informatie: Zonneschijf.nl

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jonathan Archer
Jonathan Archer
10 jaren geleden

Ondanks dat het een legende betreft, geloof ik gelijk dat deze Zonneschijf echt bestaan heeft. En als dit klopt, kunnen we beter nog even wachten met het opvissen van die schijf in dat meer. Want het is niet de bedoeling dat de Elite/Illuminati dit voorwerp in handen krijgt…

Henk001
Henk001
10 jaren geleden

Waar in dit verhaal vind ik Atlantis?

Quantumtroll
Quantumtroll
10 jaren geleden

Audiëntie bij de paus?
De paus is de belichaming van het controlesysteem ‘geloof’
Rooms katholicisme begon 500 v Chr en sindsdien hebben ze info achtergehouden, niet verspreid. De RKK laten weten dat dat ding bestaat is het meest naïeve ding om te doen. Kennis is macht, de kluizen van t vaticaan liggen vol met kennis waarvan wij niet weten. Waarom zou dit anders zijn en zouden ze de mensheid toestaan spiritueel te groeien? Ik zie eerdaags nog wel een RKK expeditie naar dat meer vertrekken.

De paus zit ook achter de soevereiniteitsfraude met je geboorterecht. Wordt wakker!

AM Sungazer
AM Sungazer
10 jaren geleden

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.608066049264485.1073741829.608034992600924&type=1

Geloof zelf in de kracht van de symbool, jaar geleden ben ik begonnen met canvassen te vervaardigen door meditatie en muziek met 432Hz, in combinatie met goud. 22karaat, kan zeker vertellen dat het helpt de vibratie omhoog te krijgen. Ook de omgeving te reinigen.. Maar dat stuk over paus, wat ik er zelf van denkt.. Je gaat direct naar de duivel toe.

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x