Homepagina » Buitenland » Iraans aanslagplan in Denemarken was false flag-operatie van de Mossad. Minister zet vraagtekens bij ongelooflijke toevalligheden
Iraans aanslagplan in Denemarken was false flag-operatie van de Mossad. Minister zet vraagtekens bij ongelooflijke toevalligheden

Iraans aanslagplan in Denemarken was false flag-operatie van de Mossad. Minister zet vraagtekens bij ongelooflijke toevalligheden

De Deense regering beschuldigt de Iraanse geheime dienst van een poging tot aanslag op een in Denemarken levende tegenstander van het Iraanse regime.

Op 21 oktober werd in het Zweedse Göteborg een Noorse man met Iraanse achtergrond aangehouden op verdenking van deelname aan de moordpoging.

Eind september dacht de Deense politie het Iraanse complot al op het spoor te zijn. Toen werd een enorme zoekoperatie naar een verdachte Zweedse auto opgezet.

Inlichtingen

De Deense premier Lars Lokke Rasmussen tweette dat het ‘onacceptabel is wat Iran heeft gedaan’.

Denemarken wil in EU-verband nieuwe economische sancties tegen Iran, zo zei de Deense minister van Buitenlandse Zaken.

Israëlische media onthulden later dat de Mossad Denemarken ‘inlichtingen’ had verstrekt over het vermeende complot.

Mossad

Javad Zarif, de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, zei in een reactie dat de false flags van de Israëlische spionagedienst de banden tussen Teheran en de rest van de wereld niet zullen beschadigen.

De false flags die de Mossad uitvoert versterken alleen maar onze vastberadenheid om ons constructief op te stellen ten opzichte van de rest van de wereld, aldus Zarif.

“Stabiele relaties met onze buren zijn onze prioriteit,” zei hij.


Ongelooflijke toevalligheden

In een tweede tweet zet hij vraagtekens bij een aantal ‘ongelooflijke toevalligheden’.


Woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken Bahram Qassemi zei dat ‘onzichtbare handen’ aan het werk waren om de banden tussen Iran en Europa te beschadigen.

Foto: ManfredFX Wikimedia Commons

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

1 reactie

  1. Ja en vraagtekens dient ingevuld te worden? en dan volgt er nog meer vraagtekens ? doordat vraagteken[s] moet worden beantwoord krijgt men op het antwoord steeds meerdere nieuwe vraagtekens en dan gaat het al gouw naar een complot de chaos dient zich aan door de vele vragen en tekens en alles word mistig door de vraagtekens van een gebeurtenis men vermoord niet alleen maar een persoon men vermoord ook de vragen op alles wat gesteld word..ongelovige toevalligheden bestaan niet ze hebben een oorzaak en de oorzaak vormt nu eenmaal vraagtekens..achter elke vraag zit een beeld vooraf, en meestal is dat beeld op een soort macht berust land of/en persoon en schuilt zich dat achter een verwrongen beeld van Ziekelijke ANGST..

    2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

europarlementariër

Europarlementariër Sophie in ‘t Veld flink op haar nummer gezet: ‘Ik ben het een beetje beu, dat toontje’

Tweede Kamerleden en Europarlementariërs debatteerden maandagmiddag over ...

covi-pass

Binnenkort ook in Nederland: de COVI-PASS, jouw immuniteitspaspoort

Een Britse cyberfirma gaat met een aantal ...