Buitenland

Iraans aanslagplan in Denemarken was false flag-operatie van de Mossad. Minister zet vraagtekens bij ongelooflijke toevalligheden

Help mee door dit artikel met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Deense regering beschuldigt de Iraanse geheime dienst van een poging tot aanslag op een in Denemarken levende tegenstander van het Iraanse regime.

Op 21 oktober werd in het Zweedse Göteborg een Noorse man met Iraanse achtergrond aangehouden op verdenking van deelname aan de moordpoging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Eind september dacht de Deense politie het Iraanse complot al op het spoor te zijn. Toen werd een enorme zoekoperatie naar een verdachte Zweedse auto opgezet.

Inlichtingen

De Deense premier Lars Lokke Rasmussen tweette dat het ‘onacceptabel is wat Iran heeft gedaan’.

Denemarken wil in EU-verband nieuwe economische sancties tegen Iran, zo zei de Deense minister van Buitenlandse Zaken.

Israëlische media onthulden later dat de Mossad Denemarken ‘inlichtingen’ had verstrekt over het vermeende complot.

Mossad

Javad Zarif, de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken, zei in een reactie dat de false flags van de Israëlische spionagedienst de banden tussen Teheran en de rest van de wereld niet zullen beschadigen.

De false flags die de Mossad uitvoert versterken alleen maar onze vastberadenheid om ons constructief op te stellen ten opzichte van de rest van de wereld, aldus Zarif.

“Stabiele relaties met onze buren zijn onze prioriteit,” zei hij.


Ongelooflijke toevalligheden

In een tweede tweet zet hij vraagtekens bij een aantal ‘ongelooflijke toevalligheden’.


Woordvoerder van het Iraanse ministerie van Buitenlandse Zaken Bahram Qassemi zei dat ‘onzichtbare handen’ aan het werk waren om de banden tussen Iran en Europa te beschadigen.

Foto: ManfredFX Wikimedia Commons

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rob
rob
5 jaren geleden

Ja en vraagtekens dient ingevuld te worden? en dan volgt er nog meer vraagtekens ? doordat vraagteken[s] moet worden beantwoord krijgt men op het antwoord steeds meerdere nieuwe vraagtekens en dan gaat het al gouw naar een complot de chaos dient zich aan door de vele vragen en tekens en alles word mistig door de vraagtekens van een gebeurtenis men vermoord niet alleen maar een persoon men vermoord ook de vragen op alles wat gesteld word..ongelovige toevalligheden bestaan niet ze hebben een oorzaak en de oorzaak vormt nu eenmaal vraagtekens..achter elke vraag zit een beeld vooraf, en meestal is dat beeld op een soort macht berust land of/en persoon en schuilt zich dat achter een verwrongen beeld van Ziekelijke ANGST..

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x