Bewustzijn

FILM: We leven in de belangrijkste tijd ooit

Help door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wat hebben wereldrevolutie, kwantummechanica, kosmische straling, oude wijsheden, duurzaamheid, vrije energie en metafysica met elkaar gemeen? Al deze onderwerpen worden samengebracht in de documentaire The Shift.

In de film wordt gekeken naar de revolutionaire verschuiving die ieder aspect van onze wereld beïnvloedt. Mensen worden zich bewust van het controleapparaat waarmee een kleine groep probeert te voorkomen dat ze hun volledige potentieel bereiken.

Bewustzijn en wetenschap komen in de documentaire samen om duidelijkheid te verschaffen over de verschuiving. Er worden praktische manieren aangereikt om uit de overlevingsmodus te stappen en onze natuurlijke staat van vrede en samenwerking te bereiken.

Er komen interviews voorbij met verschillende revolutionaire sprekers en mensen die er al voor hebben gekozen om uit het huidige sociaal-economische systeem te stappen. We zien verborgen technologieën en interessante alternatieven die de weg vrijmaken naar een duurzame toekomst.

1-3-2014 foto: NASA

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
redice
redice
9 jaren geleden

wat zal er veranderen? niets zolang de huidige machtshebbers in plaats blijven, de verrotte elite die alles controleerd!

we hadden al lang een duurzame wereld kunnen hebben!

pietje
pietje
9 jaren geleden

Ook deze mannen worden weer afgemaakt ! Hoop dat ze bewaking of bescherming van wie dan ook krijgen !

pietje
pietje
9 jaren geleden

Zolang de corrupie regeert krijgt niemand dit van de grond !

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Een goede film, daar lusten we er meer van. Het goede bestaat dus wel en heeft het alleen nog tijd nodig, om zich te openbaren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

26
0
We lezen graag je reactie!x