Homepagina » Buitenland » Mediastilte rond massamoord door moslims in Afrika. Waarom schrijven de mainstream media hier niets over?
Mediastilte rond massamoord door moslims op gelovigen. Waarom schrijven de mainstream media hier niets over?

Mediastilte rond massamoord door moslims in Afrika. Waarom schrijven de mainstream media hier niets over?

Politieke leiders waren er als de kippen bij om hun afschuw uit te spreken over de aanslag op twee moskeeën in Nieuw-Zeeland.

Er kraaide geen haan naar de massamoord op christenen door moslims in Nigeria.

Presidenten, premiers, royals en religieuze leiders spraken na de aanslag in Nieuw-Zeeland hun deelneming uit tegenover de nabestaanden van de slachtoffers.

Met geen woord gerept

Elke grote krant bracht het als voorpaginanieuws en nieuwszenders openden hun uitzendingen ermee.

Ondertussen werd er met geen woord gerept over de moord op vele tientallen christenen door moslimmilitanten in Afrika.

In Nigeria zijn in de afgelopen drie weken tenminste 120 christenen – mannen, vrouwen en kinderen – gedood. Ook werden er meer dan 140 huizen verwoest.

Niets

De grote media, waaronder de New York Times en Washington Post, schreven er niets over.

Op 4 maart hebben Fulani-herders in diverse dorpen in Nigeria aanslagen gepleegd. Daarbij zijn 20 christenen met wapens en kapmessen om het leven gebracht.

Drie dagen na de eerste aanvallen lanceerden de herders een aanval op een ander dorp. Deze keer werden drie mensen gedood.

Veelzeggend

Op het dieptepunt, begin januari 2018, werden meer dan 70 mensen gedood.

Christenen behoren tot de meest vervolgde religieuze groep ter wereld, maar de mainstream media negeren dit feit.

De mediastilte rond de slachtpartij in Afrika is veelzeggend.

[Breitbart]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. Tja ik had ‘t al gelezen van de week en dacht vreemd toch geen reactie vanuit t westen……..
  Maar goed het laat zien hoe er gemanipuleerd wordt in de media ,,alle,, ook veel zogenaamde alternatieve………
  Nou wonen er in Nederland de meest onwetende onrealistische mensen,, en is het hempt nader dan de rok…….
  Maar nee enig teken van medeleven is er niet geweest..Daar komt wel weer verandering in als er straks een mazelen epidemie uitbreekt of zo…… Toch vreemd want ieder koningshuis, al of niet bekende mensen, politici etc……..gaan toch regelmatig naar Afrika……..Natuurlijk eigenbelang , maar zo langzamerhand neemt al die opzichzelf gerichte mensheid toch een vreemde vorm aan……..Oh wacht even ik snap het, het is een HOAX natuurlijk…….fake, nepnews , die mensen leven vredig naast elkaar…..

  17 likes
 2. Of het georganiseerd weg treiteren door het ANC in Zuid-Afrika, van blanke boeren, heb er nog niets van vernomen in krant nog nieuws.

  7 likes
  • John , daar lees je ook niks over, het is al een tijdje aan de gang..
   Wel heb al enige tijd geleden op Vesti News gezien dat Putin een behoorlijk aantal van die boeren heeft binnengehaald , zij hebben een stuk land gekregen en geven Rusland die producten die ze daar nodig hebben…..i.v.m met boycot .
   En die waanzinnige lui in het westen maar denken dat ze slim zijn…..

   4 likes
   • Ja die blanke boeren hebben zich die zuidafrikaanse grond eeuwen terug echt vredelievend en in samenspraak met de oorspronkelijke bewoners toegeeigend. Jip-en-janneke-logica.
    En Putin is de goed cop en het westen de bad cop natuurlijk.
    Och och wat is de blanke man toch zielig.
    Ik ben man, blank, maar zeker niet zielig.
    F*ck je huid, f*ck je ego, f*ck je religie.
    Wees er voor je naasten. Handel naar eer en geweten.
    Help de zwakkeren. Survival of the fittest/ dog-eat-dog mentaliteit is nutteloos voor de mens. De mens is sterk als onderdeel van zijn kudde.
    Mèèèh mèèèh.
    De ondergang van iedere maatschappij en ieder individu:
    Zelfmedelijden. De kracht achter iedere maatschappij: medeleven.
    Zelfmedelijden is een illusie. Je snapt het pas als je uit die illusie stapt. Een mens is veel meer dan de inwoner/burger van een natie. Je ben lid van de wereldwijde menselijke familie. Leiders misleiden je met verdeel-en-heers ideologien. Laat je niet gek maken. Stel alles ter discussie. Niet alleen datgene dat lekker voelt.

    4 likes
 3. Christenen kun je wel hebben! Die hakken je kop er toch niet af,daar hoef je niet bang voor te zijn en beledigd zijn ze ook niet gauw. Natuurlijk laat Bergoglio ofwel de neppaus, zich niet horen. Die vindt het wel goed zo met zijn aanloop naar een Nieuwe Wereldreligie. Daarentegen spreekt hij zijn medeleven uit naar zijn moslimbroeders na de aanslag in Nieuw Zeeland.

  12 likes
 4. ……..En gij zult van allen gehaat worden om Mijn Naam……..
  U zult dus gehaat worden omdat u christen bent. Dit is voldoende om vermoord te worden

  11 likes
 5. Als het niet in het plan past zwijgt men als het graf, hoeveel doden er ook gevallen zijn. Hieruit blijkt de gespeelde verontwaardiging en emoties van de politici over in verhouding (slechts) drie doden die hen zeer goed uitkwamen omdat de aandacht echt heeeel erg nodig weg moest van het politieke toneel alsmede alle stakingen die toevallig plaatsvonden en onmiddellijk werden afgebroken.Ettelijke honderden moorden gepleegd door moslims die ook zo maar ons land binnen kunnen komen met de opzettelijk georganiseerde immigratiestromen, daar heeft men liever geen enkele aandacht voor. Het zou ons zo maar kunnen verontrusten, toch ? De roep van het volk om de grenzen te sluiten zou zo maar aan kunnen zwellen, toch ? Dat is ongewenste angst en dit is zeer gewenste angst, zo is het jammer genoeg maar net.

  11 likes
 6. Zijn er ook andere brinnen dan alleen Breitbart met deze gegevens?

  0 likes
 7. Toen ik het artikel las vond ik het al een opmerkelijk tendentieus stuk, maar toen ik zag waar het artikel vandaan kwam verklaarde dat alles. Alles wat van dat fascistische zionistische platform Breitbart (gefinancierd door bekende Israëlische globalisten/zionisten) afkomt neem ik bij voorbaat al niet serieus. Daarnaast geloof ik er geen moer van dat Breitbart zo begaan is met het lot van christelijke Afrikanen. Al word er altijd met twee hypocriete maten gemeten als het gaat om het stilstaan bij vreselijke gebeurtenissen of ceremoniële evenementen als het gaat om het eren van slachtoffers.

  Overigens horen we deze “defenders of Christianity” nooit over de misdaden tegen de mensgelijktijd uitgevoerd door hun geliefde Israël tegen Israëlische christenen, Palestijnse moslims, Palestijnse christenen, Palestijnse joden, Ethiopische joden en Israëlische ultra Orthodoxe joden (of die familie bezoeken). Wat dat betreft blijft het mij verbazen dat mensen dat platform als legitiem (ontwaking) platform als onderdeel van de “truth movement” zien (al is daar feitelijk niets meer van over) die een betere wereld verlangt voor iedereen.

  4 likes
 8. Ondanks er met twee maten wordt gemeten, maar waarom zou je moslim terroristen een podium willen geven?

  1 likes
 9. Christendom moet weg in het Westen. Katholieke kerk is een criminele organisatie, is geen christendom.
  Daarom stilzwijgen. Ook dit is een reden om geen connectie met Rusland te zoeken, Christendom moet weg. Het proces van de anti-Christ. Het is wellicht geen persoon maar een kracht.

  Moslims worden alleen maar misbruikt om het blanke christelijke Westen te elimineren en om angst te zaaien waarmee weer verder onderdrukt kan worden.

  En de sukkelige SBS/Veronica/NOS kijker laat het gebeuren en gaat klimaat staken

  Tsja, wat moet je dan nog zeggen

  3 likes
 10. over dit hoor je niks over christelijke moorden en ook wat in Israël gebuurt behaleven op sommige site maar in nieuws kranten zwijgen er over wat ik gewoon weg schandalig vindt mensen die alleen nieuws kijken en de krant lezen weten hier niks over maar over dit soort gevallen wordt breed uitgelicht net of dat belangrijker is we leven in een rare tijd

  2 likes
 11. Misschien omdat het in Nieuw Zeeland wat duidelijker was? De dader had een heel mediacirxua voorbereid.
  In Nigeria lijkt het allemaal wat complexer. Bron: http://www.hantenbroeke.nl/index.php/tweede-kamerr/schriftelijke-vragen/3538-antwoorden-op-vragen-over-een-nieuwe-serie-moorden-onder-christenen-in-nigeria

  2 likes
 12. Bas van Stapelberg

  Mediakartel is net als politiekkartel pro islam. Het zijn bevelen direct afkomstig uit het politbureau van de EU in Brussel. Europa zal hoe dan ook geïslamiseerd worden en dan horen berichten over moorden door moslims daar niet bij. Van egoïstische partijen als De en D’66 is dat wel te verwachten maar de christelijke partijen met stumpers als Buma, Seegers en de ergste Van der Staaij gaan een flinke tol betalen.

  2 likes
 13. Op religionofpeace.com wordt de stand nauwgezet bijgehouden. Al meer dan 2000 dode en meer dan 2000 gewonden door moslim aanslagen, sinds 1 januari.
  Daar zijn de onderlinge doden in Jemen nog niet eens meegerekend.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

gebeuren

Er gebeuren overal ter wereld hele bizarre dingen

Er gebeuren allerlei bizarre dingen op aarde. ...

zwarte

Zwarte econoom: ‘Meer blanke slaven in Noord-Afrika dan zwarte slaven in VS’

Na politiegeweld tegen een zwarte man is ...