Binnenland

Jurist Jeroen Pols in Den Haag: ‘Het loopt niet lekker met die machtsgreep van Rutte en z’n handlangers’

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!

Wij met z’n allen vormen de allergrootste bedreiging voor de plannen van Rutte en zijn handlangers. Het loopt niet lekker met die machtsgreep van Rutte en z’n handlangers, maar we hebben nog lang niet gewonnen, zei jurist Jeroen Pols zondag tijdens de demonstratie tegen het overheidsbeleid op de Koekamp in Den Haag.

Ondanks de ongekende censuur, intimidatie, pogingen om andere geluiden zoals omroep Ongehoord Nederland te verbieden, wil het maar niet lukken de informatiestromen onder controle te brengen, vervolgde Pols. “En de frustratie daarover is groot, heel groot.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Wij mogen trots zijn

“Waarschijnlijk zijn we inmiddels met enkele miljoenen mensen. Wij mogen met z’n allen trots zijn. Niet alleen omdat zoveel mensen inmiddels begrijpen wat er aan de hand is, maar vooral omdat het gelukt is om geweld te voorkomen. We zitten in een tijd dat de massa langzaam maar zeker aan het ontwaken is,” sprak de jurist.

“Maar er zijn nog steeds miljoenen medemensen die hun ogen gesloten houden. Die niet kunnen of willen inzien dat we geregeerd worden door een absurde ideologie, waarin het in eenzaamheid laten creperen van ouderen een hoogtepunt van solidariteit is. De QR-code de belichaming van vrijheid en het verbieden van afwijkende meningen een feest voor de democratie is. Het sturen van wapens en geld naar een bloedig conflict een ultieme daad van naastenliefde is. Een ideologie waarin het heel gewoon is om een door nazi’s gesteunde oorlogsmisdadiger op herdenkingsdag 4 mei te laten spreken. En een burgemeester die zijn stad tijdens de coronatijd terroriseerde met absurde maatregelen en ongevaccineerden van de samenleving uitsloot, krijgt een lintje voor zijn verbindende rol.”

Frontale aanval

Pols waarschuwde dat we binnenkort een frontale aanval op de vrijheid van meningsuiting kunnen verwachten. “Een wanhoopspoging om ons te stoppen. Maar dat gaat niet lukken. De informatie zal als water blijven stromen tot ze erin verdrinken,” zei Pols.

4.8 365 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Oh Jeroen, wat HOOP ik uit het diepst van mijn hart, dat je gelijk krijgt!

Alles wat je zegt, is WAAR! Wij leven met z’n allen in de méést waanzinnige tijd aller tijden. Dat durf ik gerust luidkeels te zeggen.

Jij zegt dat wij inmiddels met enkele miljoenen zijn. Dat zou mooi zijn, want het zal een titanenklus worden voor het zootje criminelen om enkele miljoenen mensen onder controle te krijgen. Een praktisch onmogelijke taak!

Wat vind ik het ongelooflijk jammer, dat ik daar gisteren niet op de Koekamp heb kunnen staan, maar ik heb een blessure aan mijn knie opgelopen en dus moest ik mijn verstand volgen in plaats van mijn gevoel.

De vorige keer, begin maart in Den Haag was ik er wel bij en heb toen drieëneenhalf uur op dat veld gestaan. Dat was een behoorlijke aanslag op mijn gezondheid.

Vanaf maart 2020 is de aanval ingezet op, in eerste instantie, de ouderen en alleroudsten in onze maatschappij. Wij zijn, zoals de D66 vertegenwoordigers, dat zo “fraai” noemen: dor hout.

Als je die twee woorden “dor hout” gaat analyseren, dat wordt direct duidelijk wat daarmee wordt bedoeld: dor hout verwijder je namelijk definitief.
En DAT is ook precies wat die demonen van D66 bedoelen: WIJ moeten verdwijnen, omdat wij, althans in hun ogen, geen enkele waarde meer hebben.

Maar….. na de aanval op de ouderen, is het inmiddels tijd geworden om de aanval op de jeugd in te zetten. En dan bedoel ik niet de tieners, maar vanaf het babystadium.

Hoe ik daarop kom? Ik heb gisteravond een uitgebreid verslag gelezen van StopWorldControl van David Sörensen.

En het is schokkend om te lezen wat zowel de VN als de WHO voor de kleintjes in petto hebben.

Het zou minimaal een half uur kosten om hier alles neer te schrijven, maar in mijn ogen komt het erop neer, dat kinderen geestelijk EN lichamelijk kapot moeten worden gemaakt. ZIJ noemen het echter iets anders: kinderen moeten geseksualiseerd worden.

Toen ik een paar maanden geleden las over de zogenaamde Lentekriebels, zei mijn onderbuik mij al: dit is een opmaat om pedofilie te normaliseren.

Na het lezen van het uitgebreide verslag van David Sörensen werd mijn gevoel bevestigd.

Zoals in de Bijbel reeds beschreven is: wij leven inmiddels in Sodom en Gomorra.

En wij weten OOK hoe dat afgelopen is.

Piet
Piet
1 jaar geleden

Klopt helemaal, ook Schwab laat al merken dat alles niet volgens plan verloopt gezien het naar voren halen van de planning. Indien men werkt volgens de oorspronkelijke planning loopt men met een aantal zaken achter de feiten aan.
Grotere zorgen dienen we ons te maken omtrent de depopulatie van de wereldbevolking. Zoals Jeroen ook al noemde zijn wij de bevolking het grootste gevaar, daarom wil men die depopulatie ook versneld doorzetten. De resultaten van de spuiten vielen tegen, het opstarten van een wereldoorlog loopt niet. Dus zal men andere middelen grijpen, nucleair ligt niet voor de hand, veel gevaarlijker zijn de biologische en chemische oorlogen. Dit zijn sluipmoordenaars, waarvan de schade langzaam zichtbaar wordt. Het volk vormt de grootste bedreiging voor hun criminele plan, laat dit ook merken.

Mart
Mart
1 jaar geleden

Mooi

Anke
Anke
1 jaar geleden

Geweldig. Ben het helemaal met u eens. Ik spreek de hoop uit dat er betere tijden, zonder deze nazi-aanhangers, zullen aanbreken.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x