Homepagina » Buitenland » Filmen van valse vlag-aanval begonnen in Syrische provincie Idlib. Russen zeggen onweerlegbaar bewijs te hebben
Filmen van valse vlag-aanval begonnen in Syrische provincie Idlib. Russen zeggen onweerlegbaar bewijs te hebben

Filmen van valse vlag-aanval begonnen in Syrische provincie Idlib. Russen zeggen onweerlegbaar bewijs te hebben

Beelden die moeten dienen als bewijs dat de Syrische overheid een chemische aanval heeft uitgevoerd in het Syrische Idlib zijn uitgedeeld aan nieuwszenders, zo heeft het Russische leger geclaimd.

Diverse tv-zenders in het Midden-Oosten en een Amerikaans kanaal hebben verslaggevers naar Jisr al-Shughur in Idlib gestuurd om beelden te maken die nodig zijn voor de valse vlag-aanval, aldus het Russische Verzoeningscentrum.

Het centrum zei zich te baseren op informatie die is verzameld door inwoners van Jisr al-Shughur.

Chloor

“Alle beelden van de in scène gezette aanval in Jisr al-Shughur worden afgeleverd bij tv-zenders, die ze na publicatie op sociale media zullen uitzenden,” klonk het.

Het centrum zei ook dat een jihadistische groep twee vaten met chloor had gekregen voor de operatie.

Volgens het Russische leger zijn op de beelden Witte Helmen te zien die vermeende slachtoffers behandelen.

Gewaarschuwd

Moskou heeft al meerdere keren gewaarschuwd dat een valse vlag-aanval met chemische wapens wordt voorbereid in Idlib.

De VS en zijn bondgenoten willen die aanval gebruiken als rechtvaardiging voor een aanval tegen Syrische overheidstroepen.

Tijdens een vergadering van de VN-Veiligheidsraad afgelopen dinsdag benadrukte de Russische ambassadeur Vassili Nebenzja dat Damascus geen chemische wapens bezit.

Onweerlegbaar bewijs

Hij voegde toe dat alleen militanten die tegen de Syrische overheid strijden baat hebben bij aanvallen met dergelijke wapens.

“Het is goed mogelijk dat de tegenstanders van Damascus, die rekenen op gewapende steun uit het buitenland, een valse vlag-aanval zullen uitvoeren,” zei Nebenzja.

“We hebben onweerlegbaar bewijs dat er voorbereidingen worden getroffen,” besloot hij.

Foto: Applodion Wikimedia Commons

[RT]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • William schreef:

  Het vervelende is dat de mainstream media zoveel invloed heeft op het mensenlijk denken dat ook een fals flag aanval, als het maar vaak genoeg getoond word, voor waar word genomen.
  Kijk maar naar 9/11, nog steeds zijn er miljoenen mensen er van overtuigd dat kerosine metaal kan laten smelten waardoor 3 ! gebouwen spontaan in een vrije val neerstoreten. Als de leugen maar vaak genoeg word herhaald word het de waarheid (voor vele mensen). We worden massaal gebrainwashed..

  21 likes
  • Frans2 schreef:

   Niemand beweert dat er bij 9/11 metaal is gesmolten door de brand.
   Dat is een perfect voorbeeld van misinformatie die maar herhaald wordt en dan door sommigen als waarheid wordt verder verteld.

   Staal kan wel zacht worden door brand, zoals het ingestorte TU Delft gebouw en Plasco gebouw bewijzen.

   3 likes
   • Piet Pepper schreef:

    Dat is wel degelijk gezegd en geschreven geen onzin lopen verkondigen troll

    9 likes
    • Snelle Planga schreef:

     Algemeen bekend dat staal zijn sterke verliest als het opwarmt, Tel daarbij het immense gewicht en het wiegen wat dergelijke hoge gebouwen doen bij op en het is volledig verklaarbaar. Heeft te maken met de elasticiteitsmodus en de vloeigrens. Pak een hoekprofiel hang een gewicht aan het uiteinde en verwarm hem maar met een simpel gasbrandertje. Bekijk maar eens de foto’s van een brand in een stalen constructie, gewoon hier in Nederland, 2 verdiepingen. Die storten ook in. Concluderend is de enige die ondoordachte dingen zegt meneer piet pepper zelf.

     2 likes
    • Frans2 schreef:

     Voor jou lieve Piet, zal ik het nuanceren.
     Niemand met gezond verstand en inzicht in de gehaalde temperaturen in de twin towers beweert dat er bij 9/11 metaal is gesmolten door de brand.

     1 likes
  • trix schreef:

   we? wij? of jullie zij ?

   1 likes
 • Louise schreef:

  Het lijkt me zinniger er eens mee te stoppen met al die nep operatie’s, in het grote krankzinnige gesticht , in dit geval aflevering Syrië . De meeste mensen interesseert het niet, degene die het door hebben halen ook hun schouders op….
  We kunnen er altijd nog een musical van maken……Te veel de zelfde beelden neemt niemand meer serieus……
  Vraag me trouwens af of er nog iemand is die de Amerikanen serieus nemen of de infantiele EU … Het westen is terminaal alleen weten ze het zelf nog niet, het is een vreemd soort van dementie, het heet zelfvernietigings drang..
  Gelukkig gaat het wat beter in de rest van de wereld, er is nog hoop…..

  16 likes
  • peter snijder schreef:

   het is wel opvallend en het verhaal wordt steeds eentoniger.
   telkens als Assad bijna klaar is met het opruimen van die islamterroristen bendes,zou hij met gifgas gaan gooien.
   je moet wel gek zijn om dit te doen,als de overwinning onder handbereik ligt.
   nee,het westen,amerika en de witte helmen zijn slechte verliezers.
   arm syrisch volk.

   6 likes
 • Louise schreef:

  @ Hallo Marduk……ik zag Putin gezellig pannenkoeken bakken met Xi , die hadden het naar de zin ….
  Afgelopen dagen,economische bijeenkomst in China met Abe en Xi en Poetin en raad eens wat….end van het jaar vrede’s overeenkomst tussen Rusland en Japan na 70 jaar… Jawel daar wordt een pact gevormd aan de andere kant..
  En natuurlijk is Poetin een oligarch, de rijkste man van Rusland , hoef per definitie niet allemaal slechterikken te zijn,, het ligt er maar net aan in welk deel van de geschiedenis we zitten…..( voorlopig zet hij z’n eigen land op de kaart)
  Dat zal altijd wel zo blijven… en anders verzint de mens weer wat anders…

  3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Louise
   heel dat verhaal is gelogen dat putin de rothschilds uit Rusland had gezet
   dan ben je de slechterik en nog geen klein beetje, via beurs via financiele wereld zie je de bewijzen dat putin vierkant loog, nu met Syrie valt Putin door de mand

   1 likes
   • Marduk's Revenge schreef:

    deze diagram kwam ik 2j geleden tegen…
    Deftig onderzocht (was in shock toen) en alles is waar.
    HEEL dat Rusland is altijd vanaf stalin en lenin van die rothschilds geweest.
    Jeltsin olichargen puppet duidde Putin als opvolger op
    Dat had toen alle alarmbellen moeten laten afgaan,
    bekijk het en google een keer dit

    https://www.dzig.de/sites/default/files/Putin-Rothschild-Rockefeller.htm

    1 likes
    • weg met ons schreef:

     @Marduk’s Revenge

     Niets van wat je beweert zou ik willen bestrijden, maar de logica ontgaat mij wat betreft het verdedigen van Syrië door Rusland en ook het weer innemen van de Krim. Waarom zou een Rothschild, of degene nog hoger, willen stoeien met een vette, sappige vis die ze reeds aan de haak heeft?

     Als Rusland in dr pocket zit van de cabal, waarom dan zo omslachtig daar omtrent? Het enige wat ik zou kunnen bedenken is het aanzwengelen vsn de koude oorlog, maar jee, om het zo omslachtig te doen lijkt me ook totaal overbodig. Een beetje simpel tamtam maken is al genoeg om het oude vuurtje weer wat op te stoken. Er moet meer aan de hand zijn.

     2 likes
     • Marduk's Revenge schreef:

      omdat die cabal zo werkt…
      Alles en iedereen tegen elkaar opzetten en het ook nog eens financieren.
      In dat boek a-z van petrolium wereld werd alles duidelijk,
      gans die north stream pipeline is van die illuminati, ook Qatar waar zogezegd de oorlog om begoh omdat Assad die pijplijn niet door zijn land wou trekken omdat die al deal met Rusland had die feitelijk ook eigendom zijn v/d bankiers. ik verzin dit niet, de bewijzen staaan open en bloot sind 2015 online, daarvoor niet.
      Nu de pijpleidingen die van rusland nu door Turkije naar de EU komt is ook eigendom rothschilds, dan de kaspsische zee, waar de Krim ligt, heel die kant de strategische zaken daar zijn allemaal verbonden tussen ambramovic (goede vriend putin) biden, VS, rothschilds, rockefellers en dezelfde ultra grote petrolium bedrijven in dat Rusland en VS.
      Dan heb je de Golan hoogte waar israehell wilt ontginnen net als voor de kust van israehell waar ze gas willen ontginnen maar de palestijnen zitten nog in de weg, 1x raden wie dat gaat doen…
      Deze nog mini info van hoe dat Rusland zakelijk ineen steekt laat zien dat ook putin stroman is…
      Weg met ons laat ons eerlijk zijn,
      hoeveel jaar zit Rusland in Syrië, dat land is gedeeltelijk volledig kapot gebombardeerd.
      IS, al nusra en al qaida missen ze steeds, IEDEREEN ook Rusland want keer op keer zien wij de evacuatie van IS door de VS en co (NL regering betaalde zelfs IS daar) wanneer ze verslagen zijn.
      1 gifgas aanval te begrijpen dat Rusland dat niet kon voorzien, de tweede… Tja, nu de derde en eigenlijk feitelijk kan putin niets doen?
      Natuurlijk niet gezien de petrolium dynasty rothschilds/rockefeller; daarom draaide putin ook de gaskraan niet toe om EU te laten zien na al die boycotten onder en van VS en EU, als het Russisch gas was kon je dat doen en via BRICS had Rusland zijn miezerige 271 miljoen gebruikers gas verkocht aan CHINA India weet ik het.
      maar BRICS na toetreding China tot IMF jaar of 2-.3 geleden was ineens gedaan.
      Ik heb China zwaar gevolgd toen Trump in Brussel was, toen stond Putin naast XI al de olielanden daar op te wachten, op alle vlakken achteraf gezien heeft China de VS toen verslaan en kort daarna begon Xi lofzang in China over de NWO. Putin staat naast China dan.
      Dit is geen plotse beslissing dit is zorgvuldig uitgekiend.
      Rusland kreeg/krijgt alle zonde over zich heen. Niet met MH17 of nu in Syrië doet Putin IETS wat die deepstate raakt, je zal wel zien we krijgen een herhaling van vorige keer in Syrië.

      Er is maar 1 vraag: waarom ontmaskert Putin de deepstate niet in Syrië, waarom levert Rusland geen bewijzen over die deepstate?
      Omdat rothschilds eigenaar zijn van dat Rusland, indien niet kon de deepstate niet afbrengen in dat Syrië wat ze nu doet, dan was het echt oorlog zoals de Afghanistan oorlog.
      Nog 1 land hierna, Iran gaat eindigen als Syrië, na 9/11 somde ze de 7 landen op, nog 1 land: Iran.

      Als jij morgen in een oorlog zit weg met ons en jij vraagt mijn hulp omdat ik een wereldmacht ben…

      En ik kom u helpen tegen degenen die mijn land roots en volk op industriële schaal hebben uitgemoord en dezelfde eeuw mijn land nog eens ten onder brachten dan verwacht je toch hulp niet?
      Stel nu ik snel u te hulp en de vijand moordt uw gezin,buren landgenoten uit, doen wat gifgas aanvallen en keer op keer ben ik te laat met mijn hulp, hoe reageer je dan?

      Wel deze situatie is doorgedrongen tot velen, in oorlog als je hulp vraagt tegen de deêpstate die gans MO al onder oorlog bracht besef je dat je ten oorlog gaat. je gaat niet picknicken in dat land!!!

      Rusland niet zij zitten in Syrië en laten iedereen maar bombarderen, Als Rusland 1 cm over de Turkse grens vloog haalde Ankara in opdracht deepstate die Russen neer en de piloten werden gelyncht…
      Wat deed Putin? Niets, kort daarna ondertekende beide landen contract pipeline gazprom Rusland door Turkije naar de EU …

      Beste weg met ons, zie je het in?
      Iedereen man en muis zijn rothschild slaven, Putin fietst steeds om de deepstate, mi6 mag nu voor de show de honeurs waarnemen in dit spel.
      De dag dat Putin de deepstate en deze gifgasaanval eraan bewijst zal nooit komen.
      Het is een eenheidsworst van constante blablablablablablbalbalbalbala uit dat Rusland en zero bewijzen wat de deepstate doet in Syrie… 7j is Syrie onder oorlog en putin voert beleid zoals onze leiders het doen: blablabla en geen daden.
      Ik kijk uit naar de blablablabla filmpjes en blablablabla wat Putin gaat geven voor de derde gif false flag aanval, enige werkelijke hulp zie je NIET in Syrië, ik hou mijn hart vast wanneer de VS en EU opnieuw ASSADS volk bombarderen, dat stopt Rusland ook op geen 1 wijze, nee hun vliegtuigen worden uit de lucht geschoten en Rusland ondergaat alles maar, als de VS IS daar redt moven die Russen ook niet! wat een slechte grap qua hulp!

      omdat die cabal zo werkt…
      Alles en iedereen tegen elkaar opzetten en het ook nog eens financieren.
      In dat boek a-z van petrolium wereld werd alles duidelijk,
      gans die north stream pipeline is van die illuminati, ook Qatar waar zogezegd de oorlog om begoh omdat Assad die pijplijn niet door zijn land wou trekken omdat die al deal met Rusland had die feitelijk ook eigendom zijn v/d bankiers. ik verzin dit niet, de bewijzen staaan open en bloot sind 2015 online, daarvoor niet.
      Nu de pijplijdingen die van rusland nu door turkije naar de EU komt is ook eigendom rothschilds, dan de kaspsische zee, waar de Krim ligt, heel die kant de strategische zaken daar zijn allemaal verbonden tussen ambramovic (goede vriend putin) biden, VS, rothschilds, rockefellers en dezelfde ultra grote petrolium bedrijven in dat Rusland en VS.
      Dan heb je de Golan hoogte waar israehell wilt ontginnen net als voor de kust van israehell waar ze gas willen ontginnen, 1x raden wie dat gaat doen…
      Deze nog mini info van hoe dat Rusland zakelijk ineensteekt laat zien dat ook putin stroman is…
      Weg met ons laat ons eerlijk zijn,
      hoeveel jaar zit Rusland in Syrie, dat land is gedeeltelijk volledig kapot gebombardeerd.
      IS, al nusra en al qaida missen ze steeds, IEDEREEN ook Rusland want keer op keer zien wij de evacuatie van IS door de VS en co (NL regering betaalde zelfs IS daar) wanneer ze verslagen zijn.
      1 gifgas aanval te begrijpen dat Rusland dat niet kon voorzien, de tweede… Tja, nu de derde en eigenlijk feitelijk kan putin niets doen?
      Natuurlijk niet gezien de petrolium dynasty rothschilds/rockefeller; daarom draaide putin ook de gaskraan niet toe om EU te laten zien na al die boycotten onder en van VS en EU, als het Russisch gas was kon je dat doen en via BRICS had Rusland zijn miserige 271 miljoen gebruikers gas verkocht aan CHINA India weet ik het.
      maar BRICS na toetreding China tot IMF jaar of 2-.3 geleden was ineens gedaan.
      Ik heb China zwaar gevolgd toen Trump in Brussel was, toen stond Putin naast XI al de olielanden daar op te wachten, op alle vlakken achteraf gezien heeft C Hhina de VS toen verslaan en kort daarna begon Xi lofzang in China over de NWO. Putin staat naast China dan.
      Dit is geen plotse beslissing dit is zorgvuldig uitgekiend.
      Rusland kreeg/krijgt alle zonder over zich heen. Niet met MH17 of nu in Syrie doet Putin IETS wat die deepstate raakt, je zal wel zien we krijgen een herhaling van vorige keer in Syrie.

      Er is maar 1 vraag: waarom ontmaskert Putin de deepstate niet in Syrie, waarom levert Rusland geen bewijzen over die deepstate?
      Omdat rothschilds eigenaar zijn van dat Rusland, indien niet kon de deepstate niet afbrengen in dat Syrie wat ze nu doet, dan was het echt ooorlog zoals de afghanistan oorlog.
      Nog 1 land hierna, Iran gaat eindigen als Syrie, na 9/11 somde ze de 7 landen op, nog 1 land: Iran.
      Als jij morgen in een oorlog zit weg met ons en jij vraagt mijn hulp omdat ik een wereldmacht ben…
      En ik kom u helpen tegen degenen die mijn land roots en volk op industriele schaal hebben uitgemoord en dezelfde eeuw mijn land nog eens ten onder brachten dan verwacht je toch hulp niet?
      Stel nu ik snel u te hulp en de vijand moordt uw gezinburen landgenoten uit, doen wat gifgas aanvallen en keer op keer ben ik te laat met mijn hulp, hoe reageer je dan?
      Wel deze situatie is doorgedrongen tot velen, in oorlog als je hulp vraagt tegen de deêpstate die gans MO al onder oorlog bracht besef je dat je ten oorlog gaat. je gaat niet picknicken in dat land!!!
      Rusland niet zij zitten in Syrie en laten iedereen maar bombarderen, Als Rusland 1 cm over de Turkse grens vloog haalde Ankara in opdracht deepstate die Russen neer en de piloten werden gelyncht…
      Wat deed Putin? Niets, kort daarna ondertekende beide landen contract pipeline gazprom Rusland door Turkije naar de EU …

      Beste weg met ons, zie je het in?
      Iedereen man en muis zijn rothschild slaven, Putin fietst steeds om de deepstate, mi6 mag nu voor de show de honeurs waarnemen in dit spel.
      De dag dat Putin de deepstate en deze gifgasaanval eraan bewijst zal nooit komen.
      Het is een eenheidsworst van constante blablablablablablbalbalbalbala uit dat Rusland en zero bewijzen wat de deepstate doet in Syrie… 7j is Syrie onder oorlog en putin voert beleid zoals onze leiders het doen: blablabla en geen daden.
      Ik kijk uit naar de blablablabla filmpjes en blablablabla wat Putin gaat geven voor de derde gif false flag aanval, enige werkelijke hulp zie je NIET in Syrie, ik hou mijn hart vast wanneer de VS en EU opnieuw ASSADS volk bombarderen, dat stopt Rusland ook op geen 1 wijze, nee hun vliegtuigen worden uit de lucht geschoten en Rusland ondergaat alles maar als de VS IS daar redt moven die Russen ook niet! wat een slechte grap qua hulp!

      2 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Wat een cinema!
  Alsof 1 MSM kanaal die beelden gaat uitzenden!
  Waar zijn die beelden eigenlijk?
  Waarom doet Putin dan geen wereldwijde persconferentie om DIE GIFGAS aanval te stoppen.
  In een normale wereld trekt Rusland al zijn ambassadeurs uit de landen zoals UK USA en israehell uitt die landen en verklaart dan WAAROM
  DIT IS DE REDEN WAAROM ZE SYRIE MET GIFGAS AANVALLEN

  https://hendersonlefthook.wordpress.com/2018/04/25/rothschilds-syria-oil-play/

  DIT IS PUTINS VERRAAD, in 2014-2015 kochten rothschilds via de VS die gazprom op

  https://www.mt5.com/forex_humor/image/8272

  van verraad gesproken putin…
  Wist u dat putin privé mee aandeelhouder is in praktisch alles waar die rothschilds inzitten? Putin bezit zo miljarden op buitenlandse rekeningen.
  Zoek maar op..

  Daarom moet ik putin niet meer, dat Syrisch Volk is geen bal geholpen met Rusland.
  Als een klein kind staat putin te jammeren nu, hij wist het van juni nu moet die niet nep komen klagen, 3. maand later gebeurd die gifaanval toch en verliest Assad weer;
  puppet putin speelt het goed voor die deepstate, ow en ik ben niet alleen die putin doorheeft!
  IEDEREEN trapte in dit, ik niet ik wist toen wie putin is “crypto bastard”

  “Op 21 april vloog de Israëlische premier Benjamin Netanyahu, die zich flink zorgen maakt over de succesvolle Russische interventie in Syrië, naar Moskou om achter gesloten deuren de Syrische “kwestie” met president Vladimir Poetin te bespreken. Het bezoek was eigenlijk niet eens nodig geweest aangezien de Russen, sinds ze gestart zijn met het bombarderen van extremistische groeperingen in Syrië, een directe “hot-line” openden met het Israëlische leger om potentiële militaire confrontaties in de toekomst te voorkomen. Het lijkt er echter op dat de twee een hele andere kwestie bespraken, namelijk de Russische betrokkenheid bij de ontwikkeling van een reusachtige offshore gasveld (Leviathan) voor de kust van Israël in de oostelijke Middellandse Zee. Mochten de twee leiders tot een akkoord komen dan kan dit enorme geopolitieke implicaties hebben voor de strategische rol van Rusland en de Verenigde Staten in het Midden-Oosten..”

  https://destillewaarheid.nl/2016/05/10/het-grote-energieschaakspel-van-poetin/

  Poetin niet de vijand van de oligarchen INTEGENDEEL

  http://www.uitpers.be/BUP/archief/artikel_view.php?id=830

  1 likes
 • Nexus schreef:

  Marduk, wordt jij betaald of zo? Je komt met allerlei wazige zogenaamde bewijzen. Je doet aan cirkelredenatie. Ja Putin werd aangewezen door Jeltsin. Wist je dat zelfs Jeltsin tijdens zijn laatste dagen als president wist dat hij beet genomen was door de elite?

  Putin heeft vervolgens alle olichargen de wacht aangezegd en later meerdere olichargen die deze waarschuwing negeerden het land uit gezet. Het waren o.a. Hans Dietrich Genscher en Angela merkel die deze crimineel persoonlijk kwamen ophalen.

  Allemaal spel, over een periode van 20 jaren? Je zou eens uit kunnen gaan van de harde feiten. Het allerhardste feit wat je zelf kunt zien is dat Syrië nagenoeg bevrijd is. Dankzij Rusland. Het leven van ontelbare mensen is daardoor gered.

  Natuurlijk moeten wij altijd kritisch blijven maar zaken roepen die geen toetsbare bron hebben heeft geen enkele zin.

  Oh ja, wat betreft die satellietbeelden. Rusland stuurde daags na de aanval op MH17 hun beelden, deze worden tot op de dag van vandaag simpelweg genegeerd.

  Groet,

  Nexus

  4 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   Nee hoor niemand betaalt mij
   ik baseer mij op de Afghaanse oorlog waar Sovjet Unie lelijk verloor reeds van die deepstate, die oorlog was de val ook van de SU.

   Als je dat al hebt meegemaakt in het verleden en 30j later vraagt Assad hulp van Rusland is het te gek voor woorden wat daar allemaal gebeurd NU.
   Dan rijst de vraag: wtf doet Rusland in Syrie?

   Na een derde gifgasaanval en sevens de totale vernietiging van Syrie, welk nut had Assad dan aan Rusland?
   Hoe kan in godsnaam mi6 deepstate zo alles binnensmokkelen om die gifgas aanval te doen en die Russen bewijzen dit nooit. Rusland had haar satellieten met RT moeten verbinden EN ZO FILMEN wie hoe wat in Idilib doet. Dan is er bewijs

   Weet ge tot 2000 werden alle oorlogen zo gevoerd MET BEWIJS om aan te tonen wie de opdrachtgever was en wie uitvoerde. Zwaarste oorlogsmisdaad wat je maar kan doen is een chemische aanval…. Waarom bewijzen die Russen dan niet wat die deepstate doet? Putin en deepstate zijn toch vijanden??? niet dus vanwege link rothschild-rusland

   Niet met MH17 kelderde rusland de deepstate en nog minder in Syrie,

   Putin levert geen bewijzen nooit, linken bewijzen ook rothschils RUSSIA via gazprom rosneft en de rest…
   Dat verhaaltje is gelogen over Putin, heeft nooit die rothschilds buiten gegooid
   Rusland heeft nooit geen satelliet beelden gegeven over MH17 wel de primaire radarbeelden.

   1 likes
 • Louise schreef:

  Marduk, je hebt een punt hoor, maar voorlopig heulen wij hier in Europa nog met de verkeerde slechterik….

  3 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   lieve Louise
   het is zover…

   Er is niemand meer op aarde (buiten wat Oostbloklanden, maar daar rekenen ze nog mee af, zeker met Orban) die voor ons het voetvolk-gepeupel opkomt. Het zijn allen verraders en slechterikken wereldwijd die politiek die trouw zweren aan de vrijmetselaarij en illuminati.

   De maskers zijn afgevallen die Xi van China loopt alle dagen bijna nu rond daar kwekkende over de NWO, Putin zal later opnieuw verontwaardigd reageren, de moraal filosoof uithangen en terwijl hij dat doet kan israehel, EU landen alles wat pro Assad is gaan plat bombarderen. De VS kan misschien zoals net recent in Afghanistan een “moederbom” erop droppen, en Rusland coördineert alles, net zoals bij de vorige 2 aanvallen gebeurde…

   het is zover, niets belet hen na dit om hun NWO dan op te starten, Iran sweapen ze zo weg.
   In Iran zullen ze nu wel inzien dat Rusland/China hulp WAARDELOOS is,

   Schrijf het gewoon neer zoals het is; de paniek voor rechts start die NWO nu, ah ja nu kan het nog… Het verzet wordt de kop ingedrukt, wij in B zijn al voorbeeld naar aanleiding schild en vrienden man man de heksenjacht op rechts hier nu en op rechtse studenten…
   Rusland en China hun volk is al geknecht en geslaafd gereed voor de NWO

   nu zijn wij aan de beurt

   1 likes
 • Louise schreef:

  @ Willam , ellende went ook hoor daar kijkt geen hond meer naar , en 9//11 er zijn inmiddels generatie’s die daar niks van weten…. De mensen die naar Gordon liggen te kijken zijn toch al in coma. Misschien zijn zij het gelukkigst ……

  2 likes
 • Jansen schreef:

  Als Rusland niet in Syrie had gezeten dan was Syrie nu net zoiets als Irak en Lybie, leeggeroofd en plat gebombardeerd in naam van zogenaamde westerse democratie (denk ik) Voor dat uw geschiedenis boek gedrukt werd, was de toekomst van planeet Aarde al bekend. Putin dit Putin dat , ik kies voor mijn gevoel de minst slechtste (ieder en alles zit er bij in, is toch geen geheim voor de oplettenden onder ons). Jullie vooraanstaanden nette eerlijke betrouwbare bekendheden zijn ook niet wat je denkt dat ze zijn. De boef zal zich zelf niet voorstellen als boef. Veel zijn dood meer waard voor de toekomstige menselijke beschaving dan levend, echter hebben de sheaple het niet door.

  2 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  nog iets wat niet klopt

  Rusland schreeuwt in juni dat terroristen een gifgas aanval gaan doen…
  Waarom heeft Rusland satellieten??

  Waarom bewijzen die Russen dan niet via satelliet beelden van die witte helmen en geluidsmateriaal wat hun veiligheidsdiensten onderscheppen van MI6?
  Dit mensen verraad veel, 2 vorige keren toen ze ook gifgas aanvallen deden brachten de Russen niets aan bewijs, nu ook niet.
  Als je echt in oorlog met deepstate zijt dan ga je frontaal via je media RT alles openbaren, maar dat doet RT niet, op geen 1 vlak bewijst Rusland iets.
  Brengt me bij MH17…. Ook hier laat Rusland niets zien van satelliet beelden hoe MH17 neer stortte…
  Al deze gegevens plaatsen Rusland in zelfde bed als de deepstate, want wat bewijst die putin eigenlijk nu? GEEN BAL, geen 1 beeld geen 1 bewijs nooit, enkel blablabla net zoals onze politiek doet. En ondertussen moorden ze Assads volk uit en zetten in gans Syrie IS gesteund door EU, israehell en VS daar in de plaats…

  Open uw ogen mensen en stel u de vraag waarom Rusland nu voor de derde keer gifgasaanval heeft onder hun neus en niets via satellieten bewijzen.

  In 91 golf oorlog konden we vanuit de zetel volgen via alle satellieten die toen al de wimpers konden tellen…
  Waarom toont Rusland geen satelliet beelden van Syrie? De vraag stellen is ze beantwoorden
  Sorry 3 x kan de deepstate rusland n**ken in Syrie??? wie dat gelooft is gek!

  1 likes
 • x

  Check Also

  russen

  ‘Ruslandkenner’ waarschuwt dat de Russen komen: ‘Ze zijn duivels slim’

  Poetin probeert de Nederlandse politiek te beïnvloeden, ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >