Buitenland

Israël: Geen derde prik? Dan ben je na 6 maanden niet langer ‘volledig ingeënt’ en verlies je vrijheden

Help door dit met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel de meerderheid van de Israëlische bevolking volledig is gevaccineerd tegen corona, kampt het land met een recordaantal coronagevallen. Dinsdag werden er 12.940 nieuwe gevallen geregistreerd. Ook het aantal patiënten dat aan de beademing en op de IC ligt, is de afgelopen dagen gestegen.

Israël is de koploper als het gaat om de derde prik: drie miljoen inwoners kregen al een derde dosis van het Pfizer-vaccin. Wie ervoor kiest om geen boostervaccin te halen, wordt zes maanden na het zetten van de tweede dosis niet langer als ‘volledig ingeënt’ gezien, en verliest ook de vrijheden die daarbij horen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Vierde prik

De Gezondheidsraad adviseert om ook in Nederland al voorbereidingen te treffen op het grootschalig inzetten van deze ‘boosters’. “Zodra er een dalende trend van de vaccineffectiviteit tegen ernstige ziekte is, moet boostervaccinatie worden overwogen,” aldus de Gezondheidsraad.

In Israël wordt inmiddels al gesproken over het toedienen van een vierde prik.

Het zal niet blijven bij ‘twee prikjes’

“Laat je niet onder druk zetten met de coronapas. Het zal niet blijven bij ‘twee prikjes’. In Israël ben je de status als ‘superieur mens’ al kwijt na zes maanden. En na 1,5 jaar weten we heus wel dat als ‘iets moet worden voorbereid’, dat het ook gebeurt,” schrijft jurist Ghislen Nysten.

4.5 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

94 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
2 jaren geleden

D.w.z iedere 6 mnd. Een nieuwe gifspuit, anders heb je niets, mijn zegen hebben de mensen die het dan nog niet doorhebben.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Israël geeft precies het “goede” voorbeeld van hoe het NIET moet. Zij begonnen eind vorig jaar als een soort proeftuin. Als ik mij goed herinner, kregen zij van Pfizer grote doses “vaccins” aangeboden. Gratis en voor niets. Alleen niet “gratis” voor de arme bevolking. Die hebben er nu nog de gevolgen van.
Het lijkt alsof de waanzin regeert. Als je toch ziet, dat 1 prik niet helpt, 2 prikken niet helpen. HOE haal je het dan in je botte hersens om maar door te gaan op deze heilloze weg?
Dat kan alleen maar, als je begrijpt, dat het niets met gezondheid te maken heeft, maar het ene heel duister doel.
Deze gentechinjecties maken met hun grafeen oxide de weg vrij voor totale controle.
Kijk maar naar de bevolking van China. Die zien er toch niet meer echt als mensjes uit? Allemaal een soort robotachtige wezens, gelijkend op jaknikkers. Vreselijk!
Ik blijf het herhalen: niet toegeven aan de steeds groter wordende druk. ALS je eenmaal in de fuik gezwommen bent, kan je bijna niet meer ontsnappen.
Ik las trouwens daarnet een berichtje, dat de regering in Zweden 40 miljoen beschikbaar hebben gesteld om daadwerkelijk te gaan jagen op mensen, die zich niet hebben laten prikken.
Ronduit schandalig, als je bedenkt dat die rotzooi nog steeds in een experimenteel stadium verkeert.
Laten wij hopen, dat het hier niet zo ver zal komen.

Marian
Marian
2 jaren geleden

Wat zit er in de derde prik wat in de eerste 2 prikken niet zat???

Bas
Bas
2 jaren geleden

Ik vind jullie artikelen een heerlijke verrijking op het mainstream nieuws, maar…. jullie zouden veel geloofwaardiger zijn als jullie gebruik maken van meer verschillende experts. Nu zijn het steeds dezelfde dokters en virologen die aan het woord zijn en als er een jurist wordt aangehaald, dan is het steeds Ghislen Nysten. Dat vind ik best jammer.

Back to top button
94
0
We lezen graag je reactie!x