CoronaBuitenland

Ondertussen in Japan: rechtszaken wegens verdoezelen vaccinatieschade aanstaande

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Een groep Japanse onderzoekers onder leiding van emeritus professor Fukushima van de Universiteit van Kyoto is van plan de overheid voor de rechter te slepen wegens het verdoezelen van vaccinatieschade. Dat heeft de groep laten weten tijdens een persconferentie.

Fukushima zei dat hij in samenwerking met verschillende experts een onderzoek is gestart naar de schade die de coronavaccins veroorzaken.

Hij voegde toe dat er obductie is uitgevoerd bij mensen die zijn gestorven na de vaccinatie. Het ministerie van Volksgezondheid blijft ontkennen dat er een causaal verband is tussen het vaccin en de sterfgevallen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Rechtszaken

Als het ministerie voet bij stuk houdt, zullen er rechtszaken volgen, waarschuwde de professor. Hij eist dat het ministerie de vaccinatieslachtoffers compenseert. Daar hoeft geen nieuwe wet voor te worden ingevoerd, aangezien er al een wet voor is, lichtte hij toe.

Professor Fukushima, die eerder opriep om de vaccinaties op te schorten, gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de slachtoffers gecompenseerd worden.

Buitengewoon alarmerende situatie

Een journalist wees erop dat het aantal ziektegevallen en aantal gevallen van myocarditis en gordelroos in Japan de hoogte in schiet, en zei dat dit in zijn ogen een buitengewoon alarmerende situatie is. Hij vroeg Fukushima wat hij wil zeggen tegen de medische professionals.

De emeritus professor zei dat de overheid alle gevaccineerden een handleiding voor vaccinatieschade zou moeten geven.

4.9 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ohje
ohje
1 maand geleden

Handleiding om dood te gaan ,je verwacht het niet.

Hans
Hans
1 maand geleden

Goed zo, Japan. Nu Nederland nog!

joost
joost
1 maand geleden

De MSM berichten niet hierover en toch moeten bij hun eigen werknemers en familie ook slachtoffers vallen dat kan niet anders. Intern moet er dan toch ook onrust zijn vraag ik mij af ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x