Binnenland

Financieel expert over Nederland: ‘Misschien wel één van de meest corrupte landen ter wereld’

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

Financieel expert Ab Flipse heeft de afgelopen 20 jaar heel veel klokkenluiders gesproken die werden bedreigd. “Wij hebben het idee dat Nederland een heel keurig land is, maar misschien zijn we wel één van de meest corrupte landen ter wereld,” zei hij tegen Blckbx-verslaggever Edwin Taams, die een dag met hem meeliep.

“We zijn het enige land in de wereld waar zoveel brievenbusfirma’s zijn, waar zoveel internationale bedrijven zijn die feitelijk geen belasting betalen. We hebben geen idee wat voor land dit land is,” voegde Flipse toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onbenullen

“Wij denken dat we bestuurd worden door politici, maar feitelijk zijn het de Big Pharmas, de Big Finance, de Big Foods, de Big Energies.”

“Een kleine groep is zich daar bewust van, maar de massa niet. De massa hobbelt gewoon mee, zit in die functie, doet wat ze moeten doen, het zijn onbenullen. Sorry dat ik het zeg, het merendeel is onbenul. Maar er zijn er een paar bij die héél goed weten waar ze mee bezig zijn.”

Over en uit

Hierover komt steeds meer informatie naar buiten via de alternatieve media. Flipse vreest dan ook dat er wetgeving komt die het onmogelijk maakt om het vrije woord te spreken. Zonder de alternatieve media ‘is het over en uit’, waarschuwt hij. “De vrije media bestaan niet meer in dit land. Daar moet tegen opgetreden worden.”

4.9 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

In hoeverre wordt tirannie nog door de burger geslikt?

Mar
Mar
1 jaar geleden

Het moet stppen. Mensen weten het, maar weten niey goed hoe se het moeten stoppen. Contant hetalen, nergens in meegaan en madsaal opstaan. Dat is wat wij niey doen. Helaas

Inhetmeer
Inhetmeer
1 jaar geleden

Tis mij al jaren bekend…..maar ja…..ik ben maar een mannetje aan de zijlijn bij een verkochte wedstrijd.
Dit is alles wat ik doen kan.

Ton Nuiten
Ton Nuiten
1 jaar geleden

Dat de (overgrote) massa uit onbenullen samengesteld is, is al duidelijk af te leiden uit de vele zinloze commentaren van mensen op sociale media; of het nu om die giftige coronavaccins of bijvoorbeeld om de stikstofhoax gaat, de termen die er het meest de ronde doen zijn (onder meer) “wappie” en “complotdenker” (zonder enige verdere uitleg van die mensen)…

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x