Natuur en Milieu

‘Godachtige’ figuur verschijnt in wolk boven vulkaan Chili

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de aswolk die is ontstaan na de uitbarsting van de Calbuco-vulkaan in Chili verscheen een mysterieuze ‘godachtige’ figuur. De foto, waarop een wolk in de vorm van een mensachtige figuur is te zien, wordt door lokale bewoners gezien als een teken van de goden.

Na de vulkaanuitbarsting werd de noodtoestand uitgeroepen. De Calbuco, die voor het eerst in 40 jaar is uitgebarsten, blies as in de stratosfeer. De uitbarsting kwam volkomen onverwacht. Er was nog nooit vulkanische activiteit gemeten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De vulkaanuitbarsting leverde mooie beelden op. Vooral de foto’s van onweer en bliksem boven de spuwende vulkaan zijn indrukwekkend. In verschillende steden en dorpen rond de vulkaan komt de as naar beneden en worden straten en gebouwen bedekt.

Hariet Grunewald (33) woont in de buurt van de vulkaan en legde de figuur vast op camera. “Toen ik de uitbarsting hoorde rende ik naar het raam en begon ik foto’s te maken. Toen verscheen deze man. Eerst dacht ik dat ik de enige was die hem zag. Maar ik liet de foto zien aan mijn vrienden en familie en iedereen was het erover eens.”

“Je kunt duidelijk een hoofd, lichaam, ogen en een neus zien,” zei Manzur Olivo Candelaria (54). “De ogen lijken gesloten te zijn.” Juanma Ortiz Arredondo (60) zei: “God laat door middel van een vulkaanuitbarsting zien dat hij ongelukkig is. Dit is waarschijnlijk een boodschap. Dat hij ons in de gaten houdt.”

Vulkanen hebben in Chili al lange tijd een mythische status.[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
9 jaren geleden

Eindelijk vrij.

onbelangrijk
onbelangrijk
9 jaren geleden

whahaha heeft die man god gezien aangezien hij zegt een godachtig figuur?? XD volgens rookt hij te dingen waar je raar van word

Foppe1986
Foppe1986
9 jaren geleden

Wat de mens al niet kan zien 😀

Ik zie er ook een mensachtig wezen in, maar dat noemen ze ook wel een visuele “mamma appelsap”. Je ziet wat je wilt zien

Frank
Frank
9 jaren geleden

Ik zag laatst nog een schaap bij ons aan de hemel. Wat zou dat betekenen? Het was een schaap met vijf poten.

Back to top button
24
0
We lezen graag je reactie!x