Natuur en Milieu

‘Godachtige’ figuur verschijnt in wolk boven vulkaan Chili

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de aswolk die is ontstaan na de uitbarsting van de Calbuco-vulkaan in Chili verscheen een mysterieuze ‘godachtige’ figuur. De foto, waarop een wolk in de vorm van een mensachtige figuur is te zien, wordt door lokale bewoners gezien als een teken van de goden.

Na de vulkaanuitbarsting werd de noodtoestand uitgeroepen. De Calbuco, die voor het eerst in 40 jaar is uitgebarsten, blies as in de stratosfeer. De uitbarsting kwam volkomen onverwacht. Er was nog nooit vulkanische activiteit gemeten.

De vulkaanuitbarsting leverde mooie beelden op. Vooral de foto’s van onweer en bliksem boven de spuwende vulkaan zijn indrukwekkend. In verschillende steden en dorpen rond de vulkaan komt de as naar beneden en worden straten en gebouwen bedekt.

Hariet Grunewald (33) woont in de buurt van de vulkaan en legde de figuur vast op camera. “Toen ik de uitbarsting hoorde rende ik naar het raam en begon ik foto’s te maken. Toen verscheen deze man. Eerst dacht ik dat ik de enige was die hem zag. Maar ik liet de foto zien aan mijn vrienden en familie en iedereen was het erover eens.”

“Je kunt duidelijk een hoofd, lichaam, ogen en een neus zien,” zei Manzur Olivo Candelaria (54). “De ogen lijken gesloten te zijn.” Juanma Ortiz Arredondo (60) zei: “God laat door middel van een vulkaanuitbarsting zien dat hij ongelukkig is. Dit is waarschijnlijk een boodschap. Dat hij ons in de gaten houdt.”

Vulkanen hebben in Chili al lange tijd een mythische status.[News.com.au]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
24 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wim
Wim
7 jaren geleden

Eindelijk vrij.

onbelangrijk
onbelangrijk
7 jaren geleden

whahaha heeft die man god gezien aangezien hij zegt een godachtig figuur?? XD volgens rookt hij te dingen waar je raar van word

Foppe1986
Foppe1986
7 jaren geleden

Wat de mens al niet kan zien 😀

Ik zie er ook een mensachtig wezen in, maar dat noemen ze ook wel een visuele “mamma appelsap”. Je ziet wat je wilt zien

Frank
Frank
7 jaren geleden

Ik zag laatst nog een schaap bij ons aan de hemel. Wat zou dat betekenen? Het was een schaap met vijf poten.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

24
0
We lezen graag je reactie!x