Homepagina » Natuur en Milieu » ‘Godachtige’ figuur verschijnt in wolk boven vulkaan Chili
'Godachtige' figuur verschijnt in wolk boven vulkaan Chili

‘Godachtige’ figuur verschijnt in wolk boven vulkaan Chili

In de aswolk die is ontstaan na de uitbarsting van de Calbuco-vulkaan in Chili verscheen een mysterieuze ‘godachtige’ figuur. De foto, waarop een wolk in de vorm van een mensachtige figuur is te zien, wordt door lokale bewoners gezien als een teken van de goden.

Na de vulkaanuitbarsting werd de noodtoestand uitgeroepen. De Calbuco, die voor het eerst in 40 jaar is uitgebarsten, blies as in de stratosfeer. De uitbarsting kwam volkomen onverwacht. Er was nog nooit vulkanische activiteit gemeten.

De vulkaanuitbarsting leverde mooie beelden op. Vooral de foto’s van onweer en bliksem boven de spuwende vulkaan zijn indrukwekkend. In verschillende steden en dorpen rond de vulkaan komt de as naar beneden en worden straten en gebouwen bedekt.

Hariet Grunewald (33) woont in de buurt van de vulkaan en legde de figuur vast op camera. “Toen ik de uitbarsting hoorde rende ik naar het raam en begon ik foto’s te maken. Toen verscheen deze man. Eerst dacht ik dat ik de enige was die hem zag. Maar ik liet de foto zien aan mijn vrienden en familie en iedereen was het erover eens.”

“Je kunt duidelijk een hoofd, lichaam, ogen en een neus zien,” zei Manzur Olivo Candelaria (54). “De ogen lijken gesloten te zijn.” Juanma Ortiz Arredondo (60) zei: “God laat door middel van een vulkaanuitbarsting zien dat hij ongelukkig is. Dit is waarschijnlijk een boodschap. Dat hij ons in de gaten houdt.”

Vulkanen hebben in Chili al lange tijd een mythische status.[News.com.au]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Bert schreef:

  Deze figuur lijkt meer op iemand uit de Hades.Vulkanen zijn de direkte poorten naar het binnenste van de aarde waar ook de zielen van sommige overledenen zich volgens de religieuze boeken zouden bevinden. Ooit hebben wetenschappers eens heel diep in de aarde geboord. Ze stopten onmiddellijk met hun werk nadat ze het geschreeuw en gekerm van ontelbare mensen hoorden. Google er maar eens op. Het geluid is toen opgenomen en is op internet terug te vinden. Vulkaan uitbarstingen en UFO sightings zijn ook 2 dingen die onafscheidelijk bij elkaar lijken te horen. Maar zoals met alles: Wie het echt zeker weet mag het zeggen.

  1 likes
 • Foppe1986 schreef:

  Wat de mens al niet kan zien 😀

  Ik zie er ook een mensachtig wezen in, maar dat noemen ze ook wel een visuele “mamma appelsap”. Je ziet wat je wilt zien

  1 likes
 • luna schreef:

  wil niet raar overkomen.. maar ik zie de afbeelding en krijg Michiel de Ruijter door..
  zelfde pose als standbeeld dat we kennen als nuchtere Hollanders

  waar het ook op mag lijken.. het is gewoon een vorm die waarschijnlijk is gevormd door rook en zuurstof etc.

  1 likes
 • Oeboema schreef:

  Als je maar lang genoeg wacht, dan zie je ook een beeld van het vliegend spaghettimonster.

  1 likes
 • Wim schreef:

  Eindelijk vrij.

  0 likes
 • onbelangrijk schreef:

  whahaha heeft die man god gezien aangezien hij zegt een godachtig figuur?? XD volgens rookt hij te dingen waar je raar van word

  0 likes
 • Frank schreef:

  Ik zag laatst nog een schaap bij ons aan de hemel. Wat zou dat betekenen? Het was een schaap met vijf poten.

  0 likes
 • Kalki schreef:

  Dus de mensen zien er een teken in van de Goden, die dus bestaan en niet 1 GOD.

  0 likes
 • ikke schreef:

  En ik maar denken dat het de vulkaan was die uitbarste

  0 likes
 • Cindynl68 schreef:

  Staat niet in de bijbel: gij zult geen beeltenis vormen ?

  0 likes
 • Wim schreef:

  De Aarde leeft en beeft.

  0 likes
 • Tim schreef:

  Hoe hard ik ook probeer het te zien, ik zie geen ogen met neus….lijkt meer op een misvormde sneeuwman.

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Ja precies er is wel een soort van buste vorm te zien maar ogen en neus… Ne wacht nu zie ik wel een zonnebril maar geen neus meer zo’n TMNT gezicht… Tja het zou ook nog een pokemon kunnen zijn.

   0 likes
 • Elise49 schreef:

  Nou, dan is het een slechte god voor dat moment. De as is niet gezond. Zuurstof is weg.
  Niburu, rode planeet, rode stier, planet x, hubes kelubus(kubus/pentagram) is niet de oorzaak van de aardbevingen/vulkaan uitbarstingen. De oorzaak ligt bij de mens zelf. Door het delven van grondstoffen ontstaan wrijvingen en die maken de slapende reuzen wakker(vulkanen). In combinatie met satelliet gebruik. Die zoeken naar grondstoffen en vernietigt tevens de ozonlaag. De zon wordt dus niet meer goed gefilterd en daar kan onze huid niet tegen.(al het levende verbrand)
  Die rode stier/planet x enz. bestaat niet. Het is de benaming van de stof taurine, die wij nodig hebben om gezond te blijven. Taurine vormt zich met zuurstof. Bij afname zuurstof worden we ziek.
  De as/stof zorgt vele jaren later wel weer voor vruchtbaar grond bij juiste atmosfeer. In die zin is het stof wel een god. Dus zo raar is het niet om as als een god te zien.

  0 likes
  • Bassie schreef:

   “De zon wordt dus niet meer goed gefilterd en daar kan onze huid niet tegen.”

   De industrie van zonnebrand crèmes heeft je goed in angst gezet hé.

   Zelf ben ik al meer dan 15 jaar gemiddeld zo’n 4 á 5 uur per dag in de zon onder een meestal stralend blauwe zon (soms helaas met chemtrails, dat is dan wel weer waar). Samen met mij doen velen dat hier en je zult het niet geloven maar het leidt niet tot allerlei enge ziektes hier (in tegendeel).

   0 likes
 • An Archist schreef:

  Man man man, wat een nieuws weer. Met respect: geloof wat je wil geloven, maar…
  Hij (ja met hoofdletter) heeft nu 2000 jaar de tijd gehad om terug te keren.
  Stel dat hij nu die keuze zou maken en zich aan ons te tonen, lijkt mij dan niet dat dat gebeurt met een beetje vage wolk of met een beeltenis in een pannekoek.

  De bijbel en het verhaal levert macht op, maar is niets anders dan (wellicht) overlevering van astrologische gebeurtenissen, mooi verpakt in een zeer lang poetisch en mooi geschreven vers.
  Naderhand zijn er natuurlijk nog extra zaken aan toegevoegd om de macht van het woord nog groter te maken.

  Enige echte levenswijsheid (voor mij dan) : mijn lichaam is mijn tempel

  Overigens ben ik Atheist, met dien verstande dat ik zeker wel geloof dat er meer is dan wij denken. Ik spreek ook uit mijn eigen idee hierover en wil niemand beledigen!

  0 likes
  • eNdEmiOn schreef:

   Ze hebben het over goden, meervoud dus vanwaar jij de bijbel mythologie eraan koppelt?

   0 likes
   • An Archist schreef:

    je kent de uitdrukking misschien niet? “teken van de goden” in een zeer monotheistisch (katholiek voornamelijk) land als Chili….ketterij, of is dit misschien een algemene uitdrukking?

    “God laat door middel van een vulkaanuitbarsting zien dat hij ongelukkig is.”. Dit is de regel waarop ik mijn verhaal baseer….

    0 likes
 • Jack schreef:

  Dit is gewoon een wolk in een vorm waar de hersenen een mens figuur aan geven. Wat je ziet is maar voor een heel mini klein beetje wat er daadwerkelijk is. Voor de rest word het beeld in de hersenen opgebouwd uit herinneringen. Onze hersenen houden ons constant voor de gek. Dit is een illusie niets meer niets minder. Onze hersenen zijn niet krachtig genoeg om alles wat de ogen waarnemen te kunnen verwerken. Daardoor krijg je dit soort dingen te zien. Heeft dus helemaal geen spirituele waarde. Vertrouw op logica, niet op je ogen.

  0 likes
 • welniet schreef:

  Lijkt heel erg op Jimi Hendrix! Hij had ook een toepasselijke tekst in VooDoo Chile.
  Well, I stand up next to a mountain
  And I chop it down with the edge of my hand

  0 likes
 • x

  Check Also

  De wereldbevolking komt massaal in opstand. Is het einde van het kapitalisme in zicht?

  De wereldbevolking komt massaal in opstand. Is het einde van het kapitalisme in zicht?

  Op de puinhopen van de Angelsaksische afbraakpolitiek ...

  Chinese maanrover heeft iets vreemds ontdekt op de achterkant van de maan

  Chinese maanrover heeft iets vreemds ontdekt op de achterkant van de maan

  De Chinese maanrover Yutu-2 heeft een ongewone ...

  >