Het Complot

Labour-kandidaat geschorst omdat hij tweette dat terreurgroep IS wordt gefinancierd door de Rothschilds. Dit schreef hij nog meer

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Joseph Dickerson, die zich eerder deze maand verkiesbaar stelde namens de Labour-partij, is geschorst omdat hij zich op social media kritisch heeft uitgelaten over de Rothschilds.

In 2015 tweette Dickerson dat terreurgroep IS werd getraind en bewapend door de CIA en gefinancierd door de Rothschild-familie, ‘net als de meeste andere terroristen op aarde’.

In een ander bericht, dat dateert van vorig jaar, stelde hij dat het Vaticaan nauwe banden onderhoudt met Rothschilds uit Groot-Brittannië, Frankrijk en Amerika.

Centrale banken

Verder noemde de Labour-kandidaat Hillary Clinton een ‘Rothschild-h**r’, meldt de krant Times of Israel.

Hij schreef begin dit jaar in een Facebookbericht dat de Conseil Representatif des Institutions Juives de France (CRIF) zijn marionet, de Franse president Macron, opdracht had gegeven om kritiek op het zionisme gelijk te stellen aan kritiek op Joden. En zo geschiedde, aldus Dickerson.

In 2016 deelde hij een link naar een artikel met een lijst van centrale banken die eigendom zouden zijn van de Rothschilds.

Luisteren

Hij deelde ook een afbeelding van de Britse spreker David Icke met de volgende tekst:

Het door Israël gecontroleerde Amerikaanse Congres nodigt Netanyahu (alweer) uit. Hoe komt het dat een land met acht miljoen inwoners haar wil kan opleggen aan een ‘supermacht’ met meer dan 300 miljoen inwoners? Rothschild.

Hij schreef er het volgende commentaar bij: “De Rothschilds dicteren dat Netanyahu dicteert, en de Senaat en het Congres kunnen maar beter luisteren, want anders…”

[Times of Israel]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
2 jaren geleden

Wat vreemd dat je om zo’n Tweet geschorst wordt? En dat in een contigent waar “vrije meningen” zo gewaardeerd worden?

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Duidelijk waar vervolgens dit vandaan komt: …..”Joodse machtsorganisatie in Groot-Brittannië wil dat Jeremy Corbyn wordt vermoord”…

Nep joden die hun meester Rothschild verdedigen?

Mensen, pas op met je emotie en zeg tegen alle nep joden niet zo in het openbaar te keer te gaan tegen het goyim.

https://youtu.be/FuegEcB7QgI

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x