Homepagina » Het Complot » Labour-kandidaat geschorst omdat hij tweette dat terreurgroep IS wordt gefinancierd door de Rothschilds. Dit schreef hij nog meer
Labour-kandidaat geschorst omdat hij tweette dat terreurgroep IS wordt gefinancierd door de Rothschilds. Dit schreef hij nog meer
Foto: Philafrenzy Wikimedia Commons

Labour-kandidaat geschorst omdat hij tweette dat terreurgroep IS wordt gefinancierd door de Rothschilds. Dit schreef hij nog meer

Joseph Dickerson, die zich eerder deze maand verkiesbaar stelde namens de Labour-partij, is geschorst omdat hij zich op social media kritisch heeft uitgelaten over de Rothschilds.

In 2015 tweette Dickerson dat terreurgroep IS werd getraind en bewapend door de CIA en gefinancierd door de Rothschild-familie, ‘net als de meeste andere terroristen op aarde’.

In een ander bericht, dat dateert van vorig jaar, stelde hij dat het Vaticaan nauwe banden onderhoudt met Rothschilds uit Groot-Brittannië, Frankrijk en Amerika.

Centrale banken

Verder noemde de Labour-kandidaat Hillary Clinton een ‘Rothschild-h**r’, meldt de krant Times of Israel.

Hij schreef begin dit jaar in een Facebookbericht dat de Conseil Representatif des Institutions Juives de France (CRIF) zijn marionet, de Franse president Macron, opdracht had gegeven om kritiek op het zionisme gelijk te stellen aan kritiek op Joden. En zo geschiedde, aldus Dickerson.

In 2016 deelde hij een link naar een artikel met een lijst van centrale banken die eigendom zouden zijn van de Rothschilds.

Luisteren

Hij deelde ook een afbeelding van de Britse spreker David Icke met de volgende tekst:

Het door Israël gecontroleerde Amerikaanse Congres nodigt Netanyahu (alweer) uit. Hoe komt het dat een land met acht miljoen inwoners haar wil kan opleggen aan een ‘supermacht’ met meer dan 300 miljoen inwoners? Rothschild.

Hij schreef er het volgende commentaar bij: “De Rothschilds dicteren dat Netanyahu dicteert, en de Senaat en het Congres kunnen maar beter luisteren, want anders…”

[Times of Israel]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

3 reacties

 1. Wat vreemd dat je om zo’n Tweet geschorst wordt? En dat in een contigent waar “vrije meningen” zo gewaardeerd worden?

  7 likes
 2. Duidelijk waar vervolgens dit vandaan komt: …..”Joodse machtsorganisatie in Groot-Brittannië wil dat Jeremy Corbyn wordt vermoord”…

  Nep joden die hun meester Rothschild verdedigen?

  Mensen, pas op met je emotie en zeg tegen alle nep joden niet zo in het openbaar te keer te gaan tegen het goyim.

  https://youtu.be/FuegEcB7QgI

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

cannabis

Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

zorgmedewerkers

Zorgmedewerkers in opstand tegen Macron: ‘Wij zijn wanhopig. Wij geloven niet meer in u’

Nu de Franse lockdown stapje voor stapje ...