Buitenland

‘F**k de prik, lang leve Australië’: Tienduizenden leggen snelweg in Melbourne plat uit protest tegen lockdown

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Miljoenen Australiërs hebben hun buik vol van de lockdowns en vaccinatiedwang. Dinsdag liep in Melbourne een boze menigte een drukke snelweg op met als gevolg dat het verkeer stil kwam te liggen. Ondertussen probeerde de politie de betogers te verjagen.

In filmpjes op social media is te zien dat demonstranten flessen en andere voorwerpen naar de politie gooien. Sommigen liepen met hun handen omhoog op agenten af en riepen: ‘Jullie dienen ons’. Eén iemand riep: ‘Dit is onze brug’.

Elke dag

De politie zette traangas in en vuurde rubberen kogels af. Via een luidspreker werden de betogers opgeroepen het gebied te verlaten. De menigte scandeerde: ‘Elke dag’, waarmee de betogers aangaven dat ze elke dag zullen protesteren tot hun eisen zijn ingewilligd.

Organisatoren van het protest, die vooral communiceren via Telegram, zeiden dat er pas een einde komt aan de demonstraties als de overwinning is uitgeroepen. De overheid in Victoria schatte dat er dinsdag meer dan 20.000 mensen op de been waren. Maandagavond werd aangekondigd dat alle bouwprojecten twee weken worden stilgelegd.


[Zero Hedge]

5 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koster
koster
1 jaar geleden

Fantastisch. Geweldig!

Annette
Annette
1 jaar geleden

De autoriteiten zijn nu ECHT te ver gegaan daar in Australië.
Ik heb de hele tijd gedacht, dat het een stelletje watjes waren, die gedwee deden wat er van hen verwacht werd, maar gelukkig keert het tij.
Een paar weken geleden de vrachtwagenchauffeurs (is trouwens gedurende die periode maar heel summier informatie onze kant op gekomen, werd geblokkeerd). En nu dan de constructiewerkers, neem aan dat dat de bouwvakkers zijn.
Als antwoord op de ongeregeldheden komt de premier van Victoria met het stilleggen van de werkzaamheden voor een periode van 14 dagen.
Dat is natuurlijk een pure strafexpeditie, want dan zullen de bouwvakkers ongetwijfeld geen loon ontvangen.
Het is overduidelijk dat de hotshots in Australië ook allemaal aan de leiband van Klaus Schwab met zijn World Economic Forum lopen.
Je ziet eigenlijk overal hetzelfde beeld.
Toch krijg ik nog steeds berichtjes binnen over de Verenigde Staten. Achter de schermen schijnt er veel te gebeuren. Pedofielen worden opgepakt, er zijn rechtszaken. Maar wat er allemaal echt waar is, daar kan ik mijn vinger niet op leggen.
Ik maak me maar niet blij met een dooie mus. Dat schiet ook niet op.
Het enige dat wij kunnen doen is afwachten.

dirk
dirk
1 jaar geleden

Nergens ter wereld heeft een demonstratie tegen coronaregels iets opgeleverd , dus ook niet in Australië , helaas. Frankrijk was ook vele male het toonbeeld van massa demonstraties , maar ook daar kon men het tij niet keren. Ik ben compleet uit het lood geslagen dat we dit in het echt zouden meemaken. Verschrikkelijk is het.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Het Verzet zal alleen maar verder toenemen…hoe meer DWANG die Babylonische Nazis & Vrijmetselaars gaan proberen aan het VOLK op te leggen…Hoe Groter het VERZET zal Groeien…De Praetoriaanse Garde van die Elite-Parasieten is bij Lange na niet in staat ENORME Mensenmassa’s tegen te houden…Kordons worden eenvoudig Doorbroken als het Volk een EENHEID vormt…Die Puppeticians & hun Praetoriaanse Garde zijn Helemaal NIETS!!! De DAADWERKELIJKE MACHT BEHOORT AAN HET VOLK…die Satanische Elite-Parasieten zullen d e Consequenties van hun Handelen vanzelf ervaren…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x