CoronaMens en Dier

Fleur Agema geeft zorgminister Kuipers uitbrander: ‘Hij weet niet eens wat wel en niet werkt!’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers zei deze week dat het niet helemaal is uitgesloten dat er opnieuw hard moet worden ingegrepen tegen corona. Hij wil daarom dat het juridisch mogelijk blijft om weer snel maatregelen in te kunnen stellen.

Kuipers stelt drie opties voor: de tijdelijke coronawet voor de vijfde keer verlengen, een soort overbruggingswet instellen die ingrijpen mogelijk maakt tot de Wet publieke gezondheid is gewijzigd of het laten vervallen van de coronawet en werken met spoedwetten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Die niet eens werken

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt stevig uit naar de minister. “Hij weet niet eens wat wel en niet werkt!” schrijft ze op Twitter. “Zoek dat eerst eens uit voordat u komt met vrijheidbeperkende coronamaatregelen. Die niet eens werken!”

Vanaf 11 april verdwijnen daarnaast alle coronateststraten. Een zelftest is voldoende. “Grootschalig testen is in deze fase geen doelmatig instrument meer voor het zicht houden op het virus,” licht Kuipers toe in een Kamerbrief.

En daarmee basta

Hij zegt er serieus rekening mee te houden dat we in het najaar nog een flinke opleving kunnen krijgen. Dan kan de coronapas weer van stal worden gehaald.

Agema zegt tegen Kuipers: “Géén herstelbewijs = géén coronatoegangsbewijs = géén digitaal reiscertificaat. En daarmee basta!”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
2 jaren geleden

De werkelijke macht is aan de massa ! Burgerlijke ongehoorzaamheid is een plicht en tevens de enige uitweg uit deze waanzinnige criminele overheidsdwangbuis.

Stephan
Stephan
2 jaren geleden

Joh, laat die kabinet toch zwetsen.. dat niveau is zeker niet mijn niveau. Ben erg benieuwd naaar her gemiddelde IQ in de kamer…

Rop
Rop
2 jaren geleden

Volgens mij , hebben we toch echt geestelijk gestoorde mensen in het ministerie zitten.

Bertusa
Bertusa
2 jaren geleden

PVV heeft voor mij helemaal afgedaan, staande ovatie in het parlement voor een nazi!!!
Bezopen

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x