CoronaMens en Dier

Fleur Agema geeft zorgminister Kuipers uitbrander: ‘Hij weet niet eens wat wel en niet werkt!’

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Zorgminister Ernst Kuipers zei deze week dat het niet helemaal is uitgesloten dat er opnieuw hard moet worden ingegrepen tegen corona. Hij wil daarom dat het juridisch mogelijk blijft om weer snel maatregelen in te kunnen stellen.

Kuipers stelt drie opties voor: de tijdelijke coronawet voor de vijfde keer verlengen, een soort overbruggingswet instellen die ingrijpen mogelijk maakt tot de Wet publieke gezondheid is gewijzigd of het laten vervallen van de coronawet en werken met spoedwetten.

Die niet eens werken

Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV) haalt stevig uit naar de minister. “Hij weet niet eens wat wel en niet werkt!” schrijft ze op Twitter. “Zoek dat eerst eens uit voordat u komt met vrijheidbeperkende coronamaatregelen. Die niet eens werken!”

Vanaf 11 april verdwijnen daarnaast alle coronateststraten. Een zelftest is voldoende. “Grootschalig testen is in deze fase geen doelmatig instrument meer voor het zicht houden op het virus,” licht Kuipers toe in een Kamerbrief.

En daarmee basta

Hij zegt er serieus rekening mee te houden dat we in het najaar nog een flinke opleving kunnen krijgen. Dan kan de coronapas weer van stal worden gehaald.

Agema zegt tegen Kuipers: “Géén herstelbewijs = géén coronatoegangsbewijs = géén digitaal reiscertificaat. En daarmee basta!”

4.9 117 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
9 maanden geleden

De werkelijke macht is aan de massa ! Burgerlijke ongehoorzaamheid is een plicht en tevens de enige uitweg uit deze waanzinnige criminele overheidsdwangbuis.

Stephan
Stephan
9 maanden geleden

Joh, laat die kabinet toch zwetsen.. dat niveau is zeker niet mijn niveau. Ben erg benieuwd naaar her gemiddelde IQ in de kamer…

Rop
Rop
9 maanden geleden

Volgens mij , hebben we toch echt geestelijk gestoorde mensen in het ministerie zitten.

Bertusa
Bertusa
9 maanden geleden

PVV heeft voor mij helemaal afgedaan, staande ovatie in het parlement voor een nazi!!!
Bezopen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x