Spiritueel

Deze man was zes minuten dood. Hij beschrijft hier wat hij zag

Help anderen door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een man claimt tijdens een bijna-doodervaring een ‘onaards rijk’ te zijn binnengegaan. De man, Bob genaamd, verdronk en was zes minuten lang klinisch dood.

Hij schreef op de website van de Near Death Experience Research Foundation dat hij als kind een bijna-doodervaring heeft gehad toen hij aan het zwemmen was.

Toen zijn oom het water in sprong, werd Bob als gevolg van de plons richting de bodem van het zwembad geduwd.

Zes minuten

Hij kreeg een grote hoeveelheid water binnen en verdronk. Familieleden trokken hem uit het zwembad en probeerden hem te reanimeren.

Pas na zes minuten ‘dood’ te zijn geweest kwam Bob weer bij kennis. Hij zei dat hij in de tussentijd het hiernamaals had bezocht, dat hij omschreef als een ‘mystiek of onaards rijk dat ik kon zien en horen’.

Tegelijkertijd kon Bob naar eigen zeggen zien wat er om hem heen gebeurde.

Geen pijn

“Ik bevond me ongeveer twee meter boven het zwembad,” schreef hij. “Ik herinner me dat ik tegen mezelf zei: ‘Het gaat goed met me’.”

“Het voelde geweldig,” vervolgde hij. “Er was geen pijn. Ik keek omlaag en zag mensen om iemand heen staan aan de rand van het zwembad.”

“Ik wist niet wie ze waren,” klonk het. “Het was alsof ik naar beneden keek, maar die persoon niet was die daar lag. Ik kende Bob niet eens, maar ik was nog altijd mezelf, voor het moment dat ik verdronk.”

Voortleven

“Ik weet niet hoe ik het anders kan uitleggen,” zei hij. “Ik geloof dat ons lichaam sterft, maar dat wij voortleven.”

Vlak voordat hij terugkwam voelde Bob naar eigen zeggen de pijn die het gevolg was van zijn beproeving.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

De dood kent vele mysteries:

……”PVV-senator Martin van Beek is omgekomen door een ongeluk. Dat meldt fractievoorzitter Marjolein Faber op Twitter. Van Beek (1960) zat met onderbrekingen sinds 2012 in de Eerste Kamer voor de partij van Geert Wilders.

,,Tot ons groot verdriet en ontsteltenis hebben wij vernomen dat onze gewaardeerde collega Martin van Beek door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen”, aldus Faber. Het is niet bekend waar en wanneer het ongeluk is gebeurd.”…..

Nergens kan men vinden wat voor ongeluk en waar het is gebeurd.

Wie weet meer?

Earthaxis
Earthaxis
4 jaren geleden

Artikel gaat over bijna dood ervaring. Blijf met je poten van dit mooie onderwerp af. Waarom moet er in de reacties over politiek of conspiracies worden gespeculeerd. Hebben jullie smalgeesten dan echt niets beters te doen dan je druk maken over zaken als pvv, messias wilders, politieke moorden vanuit het links establishment. Lachwekkend en sneu. Lekker de hele dag hierover ouwenelen onder het genot van een bakkie koffie en een peukie. Het idee dat je als een van de weinige uutverkorene de hele wereld snapt. Zielig. Dit artikel ging over BDE’s, ga je spinsels maar onder een relevant artikel plempen. Iemand nog iets zinnigs te melden over BDE’s?

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Bob probeert het hier wetenschappelijk te benaderen, daarom hoor je hem ook niets zeggen over engelen, Jezus of god. En zo wordt deze halve dood ervaring net even weer iets anders dan wat een religeus persoon ervaart bij een HDE?

Voor troll ambtenaren die zich vervelen kunnen hier verder lezen…. http://www.nderf.org/Dutch/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x