Homepagina » Spiritueel » Deze man was zes minuten dood. Hij beschrijft hier wat hij zag
Deze man was zes minuten dood. Hij beschrijft hier wat hij zag

Deze man was zes minuten dood. Hij beschrijft hier wat hij zag

Een man claimt tijdens een bijna-doodervaring een ‘onaards rijk’ te zijn binnengegaan. De man, Bob genaamd, verdronk en was zes minuten lang klinisch dood.

Hij schreef op de website van de Near Death Experience Research Foundation dat hij als kind een bijna-doodervaring heeft gehad toen hij aan het zwemmen was.

Toen zijn oom het water in sprong, werd Bob als gevolg van de plons richting de bodem van het zwembad geduwd.

Zes minuten

Hij kreeg een grote hoeveelheid water binnen en verdronk. Familieleden trokken hem uit het zwembad en probeerden hem te reanimeren.

Pas na zes minuten ‘dood’ te zijn geweest kwam Bob weer bij kennis. Hij zei dat hij in de tussentijd het hiernamaals had bezocht, dat hij omschreef als een ‘mystiek of onaards rijk dat ik kon zien en horen’.

Tegelijkertijd kon Bob naar eigen zeggen zien wat er om hem heen gebeurde.

Geen pijn

“Ik bevond me ongeveer twee meter boven het zwembad,” schreef hij. “Ik herinner me dat ik tegen mezelf zei: ‘Het gaat goed met me’.”

“Het voelde geweldig,” vervolgde hij. “Er was geen pijn. Ik keek omlaag en zag mensen om iemand heen staan aan de rand van het zwembad.”

“Ik wist niet wie ze waren,” klonk het. “Het was alsof ik naar beneden keek, maar die persoon niet was die daar lag. Ik kende Bob niet eens, maar ik was nog altijd mezelf, voor het moment dat ik verdronk.”

Voortleven

“Ik weet niet hoe ik het anders kan uitleggen,” zei hij. “Ik geloof dat ons lichaam sterft, maar dat wij voortleven.”

Vlak voordat hij terugkwam voelde Bob naar eigen zeggen de pijn die het gevolg was van zijn beproeving.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • weg met ons schreef:

  De dood kent vele mysteries:

  ……”PVV-senator Martin van Beek is omgekomen door een ongeluk. Dat meldt fractievoorzitter Marjolein Faber op Twitter. Van Beek (1960) zat met onderbrekingen sinds 2012 in de Eerste Kamer voor de partij van Geert Wilders.

  ,,Tot ons groot verdriet en ontsteltenis hebben wij vernomen dat onze gewaardeerde collega Martin van Beek door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen”, aldus Faber. Het is niet bekend waar en wanneer het ongeluk is gebeurd.”…..

  Nergens kan men vinden wat voor ongeluk en waar het is gebeurd.

  Wie weet meer?

  5 likes
  • Berend schreef:

   Waarom zouden mensen dat moeten weten dan ?

   2 likes
   • weg met ons schreef:

    @Berend

    Eerst een bericht over een PVV’er dood door zelfmoord, plaats en verdere details ontbreken. Dan een PVV’er dood door een ongeluk, plaats en verdere details ontbreken. Zou toch zeker meer informatie willen, om eventueel zelf te kunnen beoordelen of politiek Nederland verrot is of verrot is tot op het bot.
    Na de politieke moord op Pim Fortuyn blijkt Nederland niet zo’n heel onschuldig land te zijn. Dat men hele volksstammen heeft wijsgemaakt dat een dierenactivist hem heeft omgebracht is een kwestie van geloven.

    10 likes
  • mare schreef:

   er staat ook in eerdere berichten
   dat hij was opgenomen in een ziekenhuis
   begin feb zou een martin van beek overleden zijn
   zie nieuws nieuwe kerk Veenendaal Leersum
   wellicht iemand anders
   beetje vreemd

   2 likes
   • weg met ons schreef:

    @mare

    Dank voor je reactie.

    Een zekere Martin van Beek in februari overleden, na een ziek bed? Van dat ziek bed kan kloppen, maar het overlijden -volgens de mainstream- niet.

    Vreemde voorvallen, staat er iets op stapel en worden bepaalde politieke figuren die meer weten afgemaskt? Om maar eens wat vrijuit te speculeren.

    …..”In oktober werd hem wegens ziekte tijdelijk ontslag verleend. Ook dit jaar was hij nog afwezig. In juli hervatte hij zijn werkzaamheden in de Eerste Kamer. Hij was lid van de commissies Buitenlandse Zaken, Defensie, Ontwikkelingssamenwerking, Economische Zaken en Europese Zaken”….

    Hervatte hij werkelijk zijn werkzaamheden?

    Wat staat er op stapel? Ik observeer en zie en bespeur veel signalen die wijzen op een aanstaande ineenstorting?? De signalen zijn voor mij evident aanwezighet, het gaat namelijk weer te mooi en te gladjes en glijdt het volk en natie richting het grote onbekende. Precies zo was het voor de kunstmatig aangewakkerde crisis 1.0 in en voor 2008.

    Crisis 2.0 had volgens de astrologische stand al vorig jaar moeten plaatsvinden, maar kreeg waarschijnlijk ‘hulp’ van jupiter, die maakt dat we een laatste opleving meemaken. Aan de stand van de planeten zou het uiterlijk volgend jaar dan zover moeten zijn. Klinkt bizar en onvoorstelbaar dat de planeten iets zouden kunnen zeggen over de stand van zaken, maar je weet maar nooit. De FED en ECB geloven er duidelijk wel in en hebben na studies en historische technische chart analyses, denk ik, goed door hoe het werkt en probeert men uit volle macht met trillions de astrologie uit te schakelen??? Gaat niet lukken en wordt de aanstaande klap uiteindelijk alleen maar groter.

    0 likes
    • mare schreef:

     sorry ik heb over de zaken die je schrijft te weinig kennis.
     Was alleen dat bericht over overlijden wat ik wat vrëemd vond, Martin van Beek zou in juli weer begonnen zijn met werk, maar toen was er nog reces 1e en 2e kamer.
     ok
     laat het hierbij.
     ws ander persoon

     1 likes
 • Earthaxis schreef:

  Artikel gaat over bijna dood ervaring. Blijf met je poten van dit mooie onderwerp af. Waarom moet er in de reacties over politiek of conspiracies worden gespeculeerd. Hebben jullie smalgeesten dan echt niets beters te doen dan je druk maken over zaken als pvv, messias wilders, politieke moorden vanuit het links establishment. Lachwekkend en sneu. Lekker de hele dag hierover ouwenelen onder het genot van een bakkie koffie en een peukie. Het idee dat je als een van de weinige uutverkorene de hele wereld snapt. Zielig. Dit artikel ging over BDE’s, ga je spinsels maar onder een relevant artikel plempen. Iemand nog iets zinnigs te melden over BDE’s?

  0 likes
  • weg met ons schreef:

   @Earthaxis

   Het bericht van Martin van Beek en dit artikel liepen bijna in dezelfde tijdspanne en heb de vrijheid genomen offtopic te reageren. Wat de PVV verder mag voorstellen, daar ging mijn reactie niet over.

   Het gaat hier uiteraard over een halve dood ervaring, maar wie ben jij om mij aan te vallen op een evenzo heel belangrijk politiek onderwerp op of over een leven en doodstrijd van twee PVV leden waar geen verdere informatie over bestaat. Krijg sterk de indruk dat daar van afgeleid moet worden en daar figuren voor worden ingezet als jou.

   Over halve dood ervaringen is veel geschreven en dat is mooi, prachtig, krijg er tranen van in mijn ogen, maar er is schijnbaar geen aandacht voor een hele dood ervaring, met daaraan een vreemd luchtje.

   Matig je toon en vertel met welk probleem je werkelijk worstelt.

   0 likes
 • weg met ons schreef:

  Bob probeert het hier wetenschappelijk te benaderen, daarom hoor je hem ook niets zeggen over engelen, Jezus of god. En zo wordt deze halve dood ervaring net even weer iets anders dan wat een religeus persoon ervaart bij een HDE?

  Voor troll ambtenaren die zich vervelen kunnen hier verder lezen…. http://www.nderf.org/Dutch/

  0 likes
 • x

  Check Also

  Nooit gezien zoiets: ik zag in de badkamer mijn overleden oma zitten. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Nooit gezien zoiets: in de badkamer zat mijn overleden oma. Hartpatiënt vertelt openlijk over bijna-doodervaring

  Catja de Rijk is al 15 jaar ...

  Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

  Wetenschappers ontdekken dat het hart en brein reageren op toekomstige gebeurtenissen, voordat ze plaatsvinden. Zo werkt het

  Ons onderbewustzijn ‘ziet’ bepaalde gebeurtenissen één tot ...

  >