BuitenlandCorona

Gevaccineerden dragen corona mogelijk net zo makkelijk over als ongevaccineerden: ‘Dit is mega’

Help mee door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook bij de reguliere media begint het kwartje te vallen dat gevaccineerden corona kunnen verspreiden. De krant The Washington Post heeft de hand weten te leggen op een interne presentatie van het CDC, het Amerikaanse RIVM, die dat bevestigt.

De presentatie verwijst naar gegevens over zogeheten doorbraakinfecties, ‘besmettingen’ bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, en studies die laten zien dat gevaccineerde mensen die ‘besmet’ zijn met de ‘deltavariant’ het virus mogelijk net zo makkelijk overdragen als ongevaccineerden. De virale lading bij gevaccineerden is in die gevallen te vergelijken met die van ongevaccineerden, aldus de krant.

Geschrokken

CDC-wetenschappers waren zo geschrokken van het nieuwe onderzoek dat het agentschap de richtlijnen voor gevaccineerde mensen drastisch heeft aangepast voordat de nieuwe data werden gepubliceerd.

De presentatie maakt ook duidelijk dat ouderen een verhoogd risico lopen op ziekenhuisopname en sterfte, ongeacht de vaccinatiestatus.

Doofpot?

Het CDC erkent dat doorbraakinfecties toch niet zo zeldzaam zijn als gedacht en dat gevaccineerde mensen het virus verspreiden. FVD-leider Thierry Baudet zegt over het artikel in The Washington Post: “Dit is mega. En nu? Doofpot?”

“De MSM komen eindelijk aankakken met nieuws wat geridiculiseerde en gecensureerde wetenschappers al maanden eerder vertelden. Vaccinatie doe je vooral voor jezelf en corona is niet weg te prikken,” reageert het Overijsselse Statenlid Johan Almekinders.

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

En het pseudovaccineren voor jezelf heeft ook geen zin tenzij je eerder dood wilt.

Mister
Mister
1 jaar geleden

Ik wacht rustig af als anti (covid) vaxxer.. (ofwel ik ben niet compleet antivax, maar wel dit vaccin in deze ridicule tijd!) Kan niet wachten tot de publieke opinie gaat draaien, maar verwacht geen “sorry” van de gevaccineerden. Ben blij dat je zelf niet zo’n experimenteel goedje in je lijf hebt gespoten en blijf vooral kritisch naar jezelf en anderen. Denk dat dat wel de common sense is van het publiek die elkaar op zoekt o.a. op deze website, in deze moeilijke en lastige tijd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Gevaccineerden hebben hun immuunsysteem op een Zijspoor gezet…Experimentele Gen-Therapie-Opvolg-Booster-VacciNazis zullen het Natuurlijke immuunsysteem van Alle Gevaccineerden verder ondermijnen…Met als gevolg dat met Elke Extra Opvolg-Booster-VacciNazi de VIRALE LADING & dus de Besmettelijkheid van Alle Gevaccineerden a alleen maar exponentieel zal Toenemen….

nos=fakenews
nos=fakenews
1 jaar geleden

Het blijft lachwekkend dat ze denken covid te kunnen uitroeien.
Het is gewoon een influenza virus wat nooit weg gaat.
En met de griep hadden we dat al gewoon geaccepteerd “survival of the fittest”

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x