BuitenlandCorona

Gevaccineerden dragen corona mogelijk net zo makkelijk over als ongevaccineerden: ‘Dit is mega’

Help ons door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ook bij de reguliere media begint het kwartje te vallen dat gevaccineerden corona kunnen verspreiden. De krant The Washington Post heeft de hand weten te leggen op een interne presentatie van het CDC, het Amerikaanse RIVM, die dat bevestigt.

De presentatie verwijst naar gegevens over zogeheten doorbraakinfecties, ‘besmettingen’ bij mensen die volledig gevaccineerd zijn, en studies die laten zien dat gevaccineerde mensen die ‘besmet’ zijn met de ‘deltavariant’ het virus mogelijk net zo makkelijk overdragen als ongevaccineerden. De virale lading bij gevaccineerden is in die gevallen te vergelijken met die van ongevaccineerden, aldus de krant.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Geschrokken

CDC-wetenschappers waren zo geschrokken van het nieuwe onderzoek dat het agentschap de richtlijnen voor gevaccineerde mensen drastisch heeft aangepast voordat de nieuwe data werden gepubliceerd.

De presentatie maakt ook duidelijk dat ouderen een verhoogd risico lopen op ziekenhuisopname en sterfte, ongeacht de vaccinatiestatus.

Doofpot?

Het CDC erkent dat doorbraakinfecties toch niet zo zeldzaam zijn als gedacht en dat gevaccineerde mensen het virus verspreiden. FVD-leider Thierry Baudet zegt over het artikel in The Washington Post: “Dit is mega. En nu? Doofpot?”

“De MSM komen eindelijk aankakken met nieuws wat geridiculiseerde en gecensureerde wetenschappers al maanden eerder vertelden. Vaccinatie doe je vooral voor jezelf en corona is niet weg te prikken,” reageert het Overijsselse Statenlid Johan Almekinders.

4.8 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

En het pseudovaccineren voor jezelf heeft ook geen zin tenzij je eerder dood wilt.

Mister
Mister
2 jaren geleden

Ik wacht rustig af als anti (covid) vaxxer.. (ofwel ik ben niet compleet antivax, maar wel dit vaccin in deze ridicule tijd!) Kan niet wachten tot de publieke opinie gaat draaien, maar verwacht geen “sorry” van de gevaccineerden. Ben blij dat je zelf niet zo’n experimenteel goedje in je lijf hebt gespoten en blijf vooral kritisch naar jezelf en anderen. Denk dat dat wel de common sense is van het publiek die elkaar op zoekt o.a. op deze website, in deze moeilijke en lastige tijd.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Gevaccineerden hebben hun immuunsysteem op een Zijspoor gezet…Experimentele Gen-Therapie-Opvolg-Booster-VacciNazis zullen het Natuurlijke immuunsysteem van Alle Gevaccineerden verder ondermijnen…Met als gevolg dat met Elke Extra Opvolg-Booster-VacciNazi de VIRALE LADING & dus de Besmettelijkheid van Alle Gevaccineerden a alleen maar exponentieel zal Toenemen….

nos=fakenews
nos=fakenews
2 jaren geleden

Het blijft lachwekkend dat ze denken covid te kunnen uitroeien.
Het is gewoon een influenza virus wat nooit weg gaat.
En met de griep hadden we dat al gewoon geaccepteerd “survival of the fittest”

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x