Universum

VIDEO: “60 meter hoge torens ontdekt op het maanoppervlak”

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De UFO-jagers van Secureteam zeggen met behulp van Google Earth enorme torens aan de rand van een krater op de maan te hebben gevonden. Dat melden Britse media vandaag.

Het maanlandschap is bezaaid met grote structuren die bewijzen dat de maan bewoond is, zo stellen ze. Een filmpje op YouTube over vijf torens van 60 meter hoog gaat momenteel het internet rond.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De korrelige beelden lijken piramidevormige structuren te tonen. “Als je na het kijken gelooft dat er geen enorme kunstmatige bouwwerken op de maan staan, zul je waarschijnlijk nooit overtuigd raken,” klinkt het stellig.

Aan de rand van een andere krater zou een 90 meter lang cilinder- of sigaarvormig object zijn gespot. Secureteam claimt dat de NASA met een digitaal gummetje over oudere foto’s is gegaan waardoor de bouwwerken daarop niet meer zichtbaar zijn. “We hebben bewijs dat NASA ze heeft weggepoetst.”

In het filmpje zijn ook andere structuren te zien die volgens het ruimteagentschap stenen zijn, maar die in de ogen van UFO-jagers bewijzen dat er buitenaardse bouwwerken op de maan staan.

[Mirror]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Bewijs van ET-bestaan bewezen!

illuminotty
illuminotty
8 jaren geleden

Zie ook eens het boek “Extraterrestrial Archeology”

Tikkertje
Tikkertje
8 jaren geleden

Natuurlijk staan er enorme bouwwerken op de maan. Dacht je van niet dan? Als je dat niet gelooft ben je echt gek. Welke alien zo er nou niet in zo’n toren willen verblijven, daar op de mooie maan. Die 5 bouwwerken is nog maar het topje van de ijsberg. Nasa heeft hele straten vol gebouwen allang weggepoetst. De maan is een komen en gaan van buitenaardsen. Als je daar een hotel begint, ben je binnen.

Back to top button
12
0
We lezen graag je reactie!x