Mens en Dier

‘Als je door de boeken van Robin de Ruiter uit 2006 & 2011 bladert, begrijp je waarom hij monddood werd gemaakt’

Help mee door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op social media circuleert momenteel een filmpje van iemand die een passage voorleest uit ‘De 13 Satanische bloedlijnen’, een boek van schrijver Robin de Ruiter. “Oh my God,” zegt de persoon.

“Volgens de Internationale Gezondheidsregelgevingen van de Constitutie van de WHO die in juni 2007 van kracht werden, heeft de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen. In dat geval kan worden besloten tot quarantaine, reisbeperkingen en gedwongen vaccinatie, waarbij 194 landen die het verdrag met de WHO ondertekend hebben verplicht zijn deze maatregelen uit te voeren.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Coronacrisis

In het boek wordt ook verwezen naar een ander boek van De Ruiter: ‘Coronacrisis, het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij’. Het gaat om een bewerking van een eerder boek uit 2009, waarin hij suggereert dat het virus de opmaat is naar de vestiging van een nieuwe wereldorde, onder leiding van een leider waaraan de hele wereld is onderworpen.

Bol.com heeft het boek in oktober vorig jaar uit zijn assortiment genomen omdat het ‘ongefundeerde complottheorieën’ zou bevatten.

Het opnieuw opbouwen van de instituties

De Ruiter schreef vorig jaar het boek ‘Covid-19 en de Wereld Erna. Beleidsstukken van de Europese Unie, de Wereldgezondheidsorganisatie en onze regering geanalyseerd’. Daarin valt te lezen: “De hervorming behelst het opnieuw opbouwen van de instituties van onderop, met het recht tot vereniging en de hervorming van het geldsysteem als uitgangspunten.”

Schrijver Erick Overveen reageert: “Toen ik in 2005-2008 als journalist voor het weekblad Aktueel werkte, mocht ik schrijver Robin de Ruiter niet interviewen omdat hij een querulant zou zijn. Maar als je door zijn boeken uit 2006 en 2011 bladert, begrijp je waarom hij toen al monddood werd gemaakt.”

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JoeRi
JoeRi
2 jaren geleden

Robin de Ruiter is een held en profeet ☘??!

Ondergronds.
Ondergronds.
2 jaren geleden

Goed dat de boeken van Robin de Ruiter ter sprake komen. Ik heb de meesten gelezen en adviseer iedereen om eens wat boeken van hem te bestuderen. Je ogen zullen soms openvallen van verbazing. Het geeft een blik achter de schermen, waar je soms niet vrolijk van wordt.

Linda
Linda
2 jaren geleden

Het wordt steeds enger!!!

eindhoven
eindhoven
2 jaren geleden

Trump heeft in zijn brief stevige kritiek op de WHO. Voor velen is het inmiddels duidelijk dat WHO geen onafhankelijke organisatie is. Zo zijn er banden tussen de WHO en Bill Gates; banden tussen Bill Gates en de farmaceutische industrie; banden tussen de WHO en het RIVM en met de Nederlandse overheid. Trump vraagt in zijn brief welke belangen de WHO dient, die van het bedrijfsleven of die van het volk. Hij heeft aangegeven dat hij onderzoek wil naar het functioneren van de WHO.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x