BinnenlandCorona

Coronademonstrant Marco van Onrecht TV ‘in buik geschoten’ bij rellen Rotterdam

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Rotterdam zijn zeven gewonden gevallen bij rellen die uitbraken bij een protest tegen de coronamaatregelen. Het protest op de Coolsingel liep rond 21.00 uur uit de hand. Er werd met vuurwerk en voorwerpen gegooid en ook staken betogers politieauto’s in brand. De ME voerde charges uit.

Bij de rellen hebben agenten gericht geschoten op mensen. Er is ook een bekende coronademonstrant neergeschoten, zegt de actiegroep Onrecht TV. Het zou gaan om Marco Buis, die vervolgens in het Erasmus MC is geopereerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Stabiel

Buis zou in zijn maag en darmen zijn geschoten. Onrecht TV schrijft op Facebook dat zijn maag en darmen twee keer zijn geperforeerd. “Er is een stuk darm weggehaald waarvoor zijn hele buikwand open moest. Het lijkt er nu op dat hij stabiel is, maar het is nog afwachten hopende dat er geen infecties optreden,” schrijft Eline van ’t Noordende.

“We hebben vanuit betrouwbare bronnen te horen gekregen dat er drie mensen zijn overleden,” aldus Eline. Gisteravond schreef Onrecht TV: “Marco (man met rode jas) is neergeschoten. Opgehaald met de traumahelikopter.”


Het AD meldde om 23.37 uur: “Een coronademonstrant is neergeschoten terwijl hij ter hoogte van de C&A aan het filmen was. Dat bevestigen mededemonstranten, die zich bij het ziekenhuis waar hij op dit moment ligt hebben verzameld. De man zou in zijn borst zijn geraakt en werd door de ME achter de linie gezet.”

Een boodschap van Marco:

4.7 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

188 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Don
Don
2 jaren geleden

Zo, meneer GrapperNAZI. Heb je eindelijk je zin?! Waren knuppels niet meer genoeg en dacht je “waarom gebruiken we niet gewoon kogels tegen dat klootjesvolk die maar om teruggave van hun vrijheid blijven doordrammen.” Je zal ze wel weer wegzetten als ‘aso’s’ of ‘untermensch’ of iets dergelijks. Tja, als je een volk bijna twee jaar lang onderdrukt en blijft liegen en bedriegen en mensen alles afneemt wat ze vreugde en ontspanning geeft; dan moet je natuurlijk nu geen krokodillentranen gaan zitten huilen, maar gaan nadenken wie hiervoor verantwoordelijk zijn. Begin eens in Den Haag zou ik zeggen…… Ik ben niet voor geweld, maar ik geloof inmiddels wel dat de weg van de liefde niet altijd de beste manier is om duidelijk te maken dat GENOEG GENOEG IS. Het regime heeft er in ieder geval erg weinig boodschap aan, zo hebben we al anderhalf jaar gezien. En de geschiedenis heeft ons geleerd dat grote veranderingen en het terugveroveren van VRIJHEID helaas nog nooit zonder bloedvergieten zijn bereikt……. Marco en medeslachtoffers van dit fascistische regime; ik wens jullie alle sterkte en beterschap toe! X Don Roemer (hierbij mijn volledige naam voor de AIVD en het leger; scheelt jullie weer opzoekwerk)
Minder tonen

Niq
Niq
2 jaren geleden

Ondanks dat de ziekenhuizen overvol zijn?

Mike
Mike
2 jaren geleden

Allemaal voor de volksgezondheid gelooft u het nog…

bezorgde henkie
bezorgde henkie
2 jaren geleden

De kranten en main stream nieuws verafschuwen dit geweld .
maar wat ik zie zijn mensen die opkomen voor onze vrijheid en proberen te voorkomen dat ook wij verplicht worden om mee te doen aan het experimentele mrna behandeling . wat nu al een oversterfte veroorzaakt in alle leeftijdsgroepen.
moeten we dit gedrag veroordelen of moeten we met zijn allen meedoen ???
Mijn gevoel is dat de grens steeds meer vervaagt en meer en meer mensen zich geroepen te voelen om geweld te gebruiken.
zie colom van maurice de hond van vandaag.
rivm manipuleert de cijfers met trucs . kijk en begrijp.
mensen hou vol en verdedig je huis en gezin.

Back to top button
188
0
We lezen graag je reactie!x