Buitenland

Filmpje: Congreslid zegt dat hij inhoud laptop uit de hel van Hunter Biden in bezit heeft, Democraten in paniek

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

Woensdag werd de cyberchef van de FBI door het Amerikaanse congreslid Matt Gaetz ondervraagd over de beruchte laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden.

Op de vraag waar de laptop is, antwoordde Bryan Vorndran: “Ik ben hier niet om over de laptop te praten, ik ben hier om over het cyberprogramma van de FBI te praten.”

“Ik wil weten waar de laptop van Hunter Biden is. Waar is de laptop?” vroeg Gaetz nog eens. “Dat weet ik niet,” zei de FBI-cyberchef. “Dat vind ik verbazingwekkend,” reageerde het congreslid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is correct

“Een computerwinkel overhandigde de laptop in 2019 aan de FBI en nu vertelt u mij dat u drie jaar na dato niet weet waar de laptop is?” vroeg Gaetz. Dat is correct, aldus Vorndran.

Het is schokkend dat u niet weet of op deze laptop wordt gesproken over internationale zakendeals, smeergeld of afpersing, dingen die de familie Biden kunnen compromitteren, zei Gaetz.

“U heeft de laptop niet, u weet niet wie hem heeft, u weet niet waar hij is,” resumeerde hij. “Dan laat Gaetz weten alle inhoud van Hunters laptop in bezit te hebben. Complete paniek hoorbaar bij de Democraten,” merkt journalist Annelies Strikkers op.

Gedagvaard

De inhoud van de laptop zal worden opgenomen in het officiële verslag, zodat mensen er zelf een oordeel over kunnen vellen. Het congreslid vindt dat Hunter Biden gedagvaard moet worden.

Journalist Eric van de Beek reageert: “Is Joe Biden chantabel? De Amerikaanse Deep State – waar elementen van de FBI deel van uitmaken – weet van alle smerigheid van hem en zijn zoon.”

4.9 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Naam*
Naam*
4 maanden geleden

De eerste arrestatie zal wereldwijd een Great Awakening veroorzaken. Joe Biden krijgt de komende anderhalf jaar maximale tegenslag en de bergen met bewijzen gaan als lawines de wereld over. In 2024 zijn er weer verkiezingen en dan moeten de democraten weer keihard vals spelen om te kunnen winnen en de macht te houden om de satanische WEF/NWO agenda te voltooien. Biden wordt na de verkiezingen in 2024 gearresteerd en met hem iedereen die hem heeft gesteund en dan valt het doek ook voor de Europese satanisten. Houd vol allemaal… ontwikkel jezelf, leer en groei, laat de lage vibratie (angst) los en wordt de hoge vibratie (liefde) die wij van nature zijn. Verenig en omarm anderen, wees open en eerlijk. Wordt de verandering die de wereld nodig heeft… liefde.

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Laat de wereld maar zien hoe smerig politiek is. en laat de Deep State en de WEF bloeden voor hun daden tegen de menselijkheid.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
4 maanden geleden

De beerput gaat open en wie weet wat er nog allemaal meer te voorschijn komt en of Donald Trump er voordeel van heeft.

Jaco
Jaco
4 maanden geleden

1 ding doen! Onderste met strontbesmeurde baksteen boven halen en dan……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x