Mens en Dier

Uitspraken D66-leider Kaag zetten kwaad bloed: ‘Dit moet toch een grapje zijn’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Nederland zal een verklaring onderschrijven dat de eurolanden terughoudend zullen zijn met het financieel steunen van burgers en bedrijven. “We moeten beseffen dat we collectief een stukje armer zullen worden,” zei minister Sigrid Kaag van Financiën in Brussel.

“Het continu willen of kunnen compenseren is gewoon niet mogelijk, is financieel niet houdbaar,” aldus de D66-leider.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Met de heer Schwab afgesproken

Haar uitspraken zetten kwaad bloed. “Saampjes met Kaag een stukje armer worden, klootjesvolk! En dan is het mens nog verbaasd dat ze de meest gehate politicus van het decennium is,” reageert columnist Arthur van Amerongen.

“Kaag: ‘Ik heb met de heer Schwab afgesproken dat we u allemaal een stukje armer gaan maken’,” schrijft journalist Joost Niemoller. Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) haakt hierop in: “Met andere woorden: ‘You will own nothing and you will be happy’.”

Dit moet toch een grapje zijn

“Niks ‘samen’. Het volk wordt armer. Mede dankzij waardeloze ministers van Financiën die niet netjes op de schatkist passen, maar onze centjes aanwenden voor globalistische agenda’s,” stelt mediadirecteur van Ongehoord Nederland Peter Vlemmix.

Filosofe Welmoed Vlieger, ambtelijk secretaris van Groep Omtzigt, twittert: “Samen een stukje armer. Dit moet toch een grapje zijn. Minstens 1,2 miljoen mensen dreigen in diepe ellende terecht te komen. Niet als gevolg van onmacht van het kabinet, maar als gevolg van politieke keuzes. Dat is de harde realiteit.”

De tip van de week komt van Jan Roos: “Misschien ons eigen geld aan onszelf uitgeven en 25 miljard stikstofonzin terugstorten in de kas.”

Dit kan wel:


4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

190 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Knettergek!😠

wolfje168
wolfje168
1 jaar geleden

Wat heeft dat mens toch een gemene kop.

Annette
Annette
1 jaar geleden

“DIT MOET TOCH EEN GRAPJE ZIJN.”

Nee….. DIT is bittere ernst.

ALLES wat er op dit moment gebeurt, is afgesproken werk. En dan bedoel ik “werk”, waar WIJ, als oorspronkelijke inwoners van dit kleine land, helemaal niets, maar dan ook niets, in betrokken waren, zijn en zullen zijn.

Wij leven zogenaamd in een “democratie”, dat wil zeggen een instituut, waarbij het volk via gekozen volksvertegenwoordigers zeggenschap over hebben.

Dat was lang geleden (misschien) nog het geval. Ik zet dit met opzet tussen aanhalingstekens, omdat dat discutabel is.

Maar 100% zeker is, dat Nederland alleen nog maar in naam een democratisch land is.

Dat is in ieder geval met 4 kabinetten Rutte compleet door de plee gespoeld.

De heks Sigrid Kaag zegt, dat WIJ (dan zou je zeggen dat zij zichzelf daar ook mee bedoelt) allemaal een beetje armer zullen worden. Nu…. dat zal vast en zeker niet voor haar en haar familie gelden.

ZIJ waant zich momenteel de Zonnekoningin, die kan doen en laten, wat haar goed dunkt.

Het aloude spreekwoord zegt: HOOGMOED KOMT VOOR DE VAL.

En terwijl wij met z’n allen (de één wat meer dan de ander) geconfronteerd worden met enorme prijsstijgingen van zo ongeveer ALLES, is zij ook nog eens zó brutaal om een bak geld (dat trouwens ook niets meer waard is, minder dan wc-papier) te schenken aan het corrupte bewind van de Oekraïne.

Een ander gezegde is: “het hemd is nader dan de rok.” Dat zou dus betekenen, dat zij, als zijnde lid van de regering, EERST en vooral aan de noden van het Nederlandse volk zou moeten denken.

Maar dáár is natuurlijk al lang geen sprake meer van. Wij worden, als het aan onze “mooie” regering ligt, door het afvoerputje gespoeld.

Volgens deze machtswellustelingen zullen diegenen, die uiteindelijk na, ik weet niet hoeveel, experimentele gentechinjecties, helemaal niets meer bezitten en, VERRASSING, héél erg gelukkig zijn.

IK zie het totaal anders. I HAVE A DREAM, dat wij met z’n allen ZELF het heft in eigen handen nemen en een liefdevolle samenleving gaan creëren.

Piet
Piet
1 jaar geleden

Weg met dat vuile wef kabinet, die NIKS voor het gewone volk over heeft en alleen Schwabber en de multinationals dient. Nexit NU en de macht bij echte volksvertegenwoordigers en niet de volksverlakkers die er nu zitten. ( op een paar goede na)

Back to top button
190
0
We lezen graag je reactie!x