Homepagina » Buitenland » Forensische analyse ‘bevestigt’ bestaan tweede schutter Las Vegas. Bekijk ‘m hier
Forensische analyse 'bevestigt' bestaan tweede schutter Las Vegas. Bekijk 'm hier

Forensische analyse ‘bevestigt’ bestaan tweede schutter Las Vegas. Bekijk ‘m hier

Op YouTube is de forensische analyse verschenen die Mike Adams van Natural News heeft gedaan van het materiaal over de schietpartij in Las Vegas.

Volgens Adams bewijst zijn analyse dat er een tweede schutter was, die opereerde op een afstand van 230-250 meter.

Aan de hand van verschillende gegevens – zoals het moment waarop de laatste kogel de grond raakte en het moment waarop het vuren ophield – heeft hij de afstand van de schutter berekend.

Schutter twee

“Tijdens de analyse van het geluidsmateriaal van de schietpartij in Las Vegas bleek dat er op hetzelfde moment twee schutters actief waren,” zei Adams.

“Schutter één bevond zich op 390-430 meter, wat overeenkomt met de locatie van het Mandalay Bay-hotel, maar schutter twee bevond zich op 230-250 meter,” vervolgde hij.

Dit blijkt volgens hem uit verschillende filmpjes die op YouTube zijn geplaatst en wordt in de onderstaande video verder uitgelegd.

Vragen rijzen

Ondertussen blijven veel vragen over het bloedbad onbeantwoord. Het blijkt nu dat Stephen Paddock zes minuten voordat hij aan zijn schietpartij begon eerst een bewaker van het hotel neerschoot.

De nieuwe informatie doet vragen rijzen waarom Paddock dan na negen minuten plots stopte met op de menigte te vuren.

Tot nu toe werd aangenomen dat hij de hotelbewaker neerschoot nadat hij door hem gestoord werd tijdens het afvuren van de kogelregen.

Verandert het hele perspectief

Paddock zou zo’n 200 kogels in de hal hebben afgevuurd en de bewaker, Jesus Campos, in zijn been hebben geraakt.

Eerder beweerde de politie steeds dat Campos erger had voorkomen doordat hij Paddock had gestoord.

Deze nieuwe tijdlijn verandert het hele perspectief van de schietpartij, zo zei de gepensioneerde sheriff Charles Sid Heal. Het lijkt er volgens hem op dat er een gat in de communicatie zat.

Foto: YouTube/TheHealthRanger

[Natural News]


Vind je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Is toch wat, 200 kogels afvuren en dan iemand, waarschijnlijk per ongeluk, in het been schieten. Oftewel, geen vaste hand, waarschijnlijk nooit eerder een vuurwapen gebruikt, in mijn ogen weer een teken dat er sprake is van een false flag.

  10 likes
  • – waarschijnlijk per ongeluk
   – Oftewel, geen vaste hand
   – Waarschijnlijk nooit eerder een vuurwapen gebruikt

   Allemaal 100% speculatie waaruit je vervolgens gemakzuchtig false flag concludeert.

   6 likes
 2. ik blijf denken dat het 1 schutter is door dat er op een regelmatige tempo een stilte viel. IK heb maar 1 filmpje voorbij zien koen dat intresant is en dat is dat er op een vele lagere verdieping iemand duidelijk aan het schieten was en niet op de 32 verdieping. Ze hebben gewoon de verkeerde dader te pakkken. False Flag of niet. Niemand hier heeft mij echt kunnen overtuigen dat er meerdere daders waren. Ik ga niet af op dit soort dingen die men hier laat zien. Wilt iemand mij echt overtuigen dat het een false flag is zal men met hele goede bewijzen moeten komen wat ik nog niet gezien heb. Ik heb alleen kunne waarnemen dat men duidelijk de verkeerde dader heeft. Dat het een false flag is, nee dat nog niet.

  2 likes
 3. Zijn theorie is gebaseerd op het feit dat de schutter 1 soort wapen en munitie gebruikte, echter werden er meerdere soorten gebruikt. Zover nu bekend is er .223 munitie gebruikt met het AR-15 type wapen (dat is waar zijn analyse op gebaseerd is), echter is er ook een ander wapen met .308 munitie gebruikt. Dat geeft dan opeens een heel ander plaatje. Overigens is het hoge geluid, het geluid van kogels die over en langs de hoofden/telefoons vliegen. Als een kogel sneller dan het geluid over je hoofd vliegt hoor je een snerpend geluid.

  Wordt hier ook besproken door een oud marinier

  https://www.youtube.com/watch?v=LSX3aEEkl7s

  7 likes
 4. Al is de leugen nog zo snel…

  6 likes
 5. Zijn theorie klopt wel, echter vraag ik mij af of je deze gegevens goed kunt op maken uit het geluidsbestand, hij laat voorbeelden horen waar ik niks uit op kan maken.
  Maar goed, of er nu 1, 2 of 7 schutters waren is niet het belangrijkste, wat duidelijk lijkt te zijn is dat dit weer een false vlag aanval is.
  Waarschijnlijk om een motief te hebben om meer politiestaat en overheidscontrole door te voeren.

  4 likes
 6. Net zo fake als de story telling rondom 9/11.
  Broer Eric Paddock, in een interview versprak zich. “Stephen is an arm ……” De rest slikte hij in.
  Vervolgens probeerde hij de draad van zijn betoog weer op te pakken,
  en toen sprak hij van “armed forces”.
  arm ….. zo mogelijk arms expert, arms dealer, etc. kunnen zijn.

  Doe wat onderzoek. Onderzoek banden met Lockheed Martin, met de CIA.
  Die Paddock is niet slechts de miljonair pensionado, succesvolle accountant/auditor

  De CIA is al ruim 50 jaar bedreven in terreur op eigen bodem, geen sporen nalaten – of die wijzen naar argeloze sukkelaars, obligate vijanden van het systeem. Russen, moslims, oppositie, dierenactivisten, e.d.
  LAS VEGAS MAKES NO SENSE- UNLESS YOU CONSIDER THIS:
  https://www.youtube.com/watch?v=OdkLjxCK48k

  3 likes
 7. Trump zou nu toch echt moeten roepen dat dit fake is….?!

  2 likes
 8. Interessant. Getuigen hadden het voor de camera’s ook over een 2e schutter. Werd gewoon uitgezondsn op RTL nieuws. Deze jongeman zei dat er zeker een 2e schutter moest zijn. Wat ik al raar vond

  2 likes
 9. Multiple shooters, 5 or more sites
  Aside from the Mandalay Bay, the police-radio intercept disclose two other nearby shooting scenes: the Tropicana and New York New York hotels. The Tropicana hotel-casino is located across Las Vegas Boulevard South (aka The Strip) about a half block from the Mandalay Bay (the southernmost on The Strip). It directly adjoins the site of the Route 91 Harvest Festival, opposite the Mandalay.
  The rapid-fire shooting from the Tropicana is, therefore, consistent with eyewitness reports of a “crossfire” by the second shooter, who was likely killed by the police, as reported at the first Metropolitan Police news conference.
  A third shooter, firing from New York New York hotel, is reportedly in detention, presumably captured while trying to flee in a car across the boulevard to the Excalibur. The NYNY is across the boulevard from the Tropicana, or the same side of the street as Mandalay Bay (and the Luxor). It is at a catty-corner across from the open-air concert venue.
  There were three firing points in a deadly triangle, just like the trio at the Paris Bataclan (only 2 gunmen were killed, and one escaped) and Orlando Pulse (1 killed, 2 escaped).

  it is by now certain that Paddock was a contract agent for U.S. intelligence

  In the Hijri calendar, the night of Oct. 1-2, 2017, marked the Islamic New Year, a blood sacrifice followed by a new dawn promising victory.
  http://www.rense.com/general96/isisgunmanvegas.html

  Eerst gaat het ‘Story Telling’ scenario in werk. Tegelijk het wissen van sporen. En tevens het monddood maken van klokkenluiders, ooggetuigen, e.d.. Censuur om de militaire dictatuur overeind te houden.
  Jammer hoor – de VS was – lang geleden – nog een fijn land. Vrij zelfs, toen wel. Nu niet meer.

  ‘Gunmen In Vegas Executed US Defense Spy Paddock’ By Yoichi Shimatsu Exclusive to Rense 10-8-17

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

Dit is hoe de dodelijke schietpartij in El Paso kan worden gelinkt aan het MKUltra-programma van de CIA

Dit is hoe de dodelijke schietpartij in El Paso kan worden gelinkt aan het MKUltra-programma van de CIA

Het kost je maar vijf minuten om ...