Homepagina » Buitenland » Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’
duitse
Foto: YouTube/Ärzte für Aufklärung

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’

De coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko Schöning eind mei tijdens een demonstratie in de Duitse stad Hamburg. Hij verwees naar een intern document van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waaruit blijkt dat in maart en april dit jaar 90 procent van de noodzakelijke ziekenhuisoperaties niet is uitgevoerd. “Dit treft 2,5 miljoen mensen.”

Experts wijzen erop dat er tot wel 125.000 mensen gestorven zijn als gevolg van de coronamaatregelen, aldus Schöning. “Daarom staan we hier. Het gaat hier om leven en dood. De maatregelen zijn buitenproportioneel.”

Schöning zegt vele duizenden e-mails te hebben gekregen van radeloze artsen en verpleegkundigen over mensen die sterven vanwege de maatregelen omdat operaties veel te laat of helemaal niet uitgevoerd worden.

Eerlijkheid

“Het coronavirus is niet dodelijker dan de griep. De onderdrukkende maatregelen lijken te suggereren dat we te maken hebben met een killervirus, maar dat is niet het geval. Het enige wat tegen dit virus helpt, is eerlijkheid. Daarom roep ik op: heb de moed om de echte cijfers te noemen.”

Schöning ziet hoe de maatschappij kapot wordt gemaakt en hoe de middenklasse kapot wordt gemaakt, zodat uiteindelijk alleen de grote bedrijven overblijven, die de rest voor een prikje kunnen kopen.

Opstaan

Hij verwijst naar de Mexicaanse grieppandemie van 2009, toen de Duitse media waarschuwden voor honderdduizenden doden in Duitsland. Er stierven uiteindelijk 159 mensen. Ondertussen had de farmaceutische industrie al een fortuin verdiend met de verkoop van het middel Tamiflu.

De arts noemt ook Donald Rumsfeld, de voormalige Amerikaanse minister van Defensie, die in 2006 na de uitbraak van vogelgriep 5 miljoen dollar verdiende met zijn aandelen in Tamiflu-producent Gilead.

“Het is een feit dat de maatregelen tegen corona overdreven zijn,” sloot Schöning af. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht. Samen kunnen we veel bereiken.”

Bekijk zijn speech hieronder:

[Ärzte für Aufklärung]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
8 maanden geleden

Het enigste wat men nog kan doen ,de verantwoordelijke straks als het zover is ,het ten laste te leggen van alle mensen die dit heeft veroorzaakt aan Massa Moord door de regeringen en zijn medewerkers.En gelijkertijd is dat dan ook een soort afschrikking voor de volgen generatie regeringen.

Harry
Harry
Reactie op  rop
8 maanden geleden

Mensen werden opgesloten thuis door Rutte. Willem Engel, gepromoveerd op aerosolen, legt uit dat je dan zieker wordt omdat je continue een stroom aerosolen inademt, daarom kwam er na lockdown een IC piek. Ook deed Rutte niets aan de kamers in bejaardentehuizen waar geen goede luchtcirculatie was en daardoor mensen zieker werden. Dit was al bekend dus Rutte en de media kunnen niet zeggen, wir haben es nicht gewusst. De lockdown heeft de zaken erger gemaakt.

J. Onno Dekker
J. Onno Dekker
Reactie op  Harry
8 dagen geleden

En Rutte dan in het torenkamertje met al die beerputten.

exegese
exegese
8 maanden geleden

“Het is een feit dat de maatregelen tegen corona overdreven zijn,” sloot Schöning af. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht.

Helaas ben ik omringd door domme schapen die dwangmatig en vol angst en braafheid de idiote bevelen van de overheid opvolgen. Een demonstratie hiertegen met een paar wakkere mensen met helder verstand zou niet toegestaan en desnoods met geweld worden neergesabeld zoals we onlangs konden zien. Dit in tegenstelling met de massale demonstratie op de dam omdat dat de strijd tussen rassen juist benadrukt en aanwakkert en dat past precies in het straatje van de satanische plannen.

Willem
Willem
Reactie op  exegese
8 maanden geleden

Ja het is irritant exegese, maar dit is al de zoveelste arts die alarm slaat over zaken die we al lang weten, allemaal mooie verhalen maar er is iets in gang gezet wat we alleen zelf kunnen stoppen. van politici of wat dan ook hoef je echt niks te verwachten, onbegrijpelijk dat ze denken dat de ellende die komt niet voor hen zal gelden.

Gaius Julius Caesar
Gaius Julius Caesar
8 maanden geleden

Verdeel en heers. Dat is wat er nu gaande is. Ik heb nog nooit zoveel verdeeldheid gezien onder de bevolking.

Louise
Louise
Reactie op  Gaius Julius Caesar
8 maanden geleden

Hee kijk nou, op http://www.angel-wings.nl
In Italië is er onderzoek gedaan naar luchtverontreiniging in het gebied waar zoveel mensen zijn overleden aan Sars2, nou blijken er deeltjes in de luchtverontreiniging te zitten…….Alles is mogelijk, lees het even…
Het orginele artikel staat aan gegeven..
Denk dat ik een leuke gekleurde boerka laat maken en een grote zonnebril ………

Willem
Willem
8 maanden geleden

100.000? Weredlwijd? Denk dat er minstens 10,000,000 aan onderdoor gaan, honger, depressie, machteloosheid, ongelijke behandeling, huisuitzettingen, arrestaties, standrechterlijke executies, burgeroorlogen en dat is exact wat “ze” voor ogen hebben en politici denken dat ze dan niks overkomt daarom wakkeren ze dit aan.

Elise
Elise
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Volgens World Food program gaan er 165 miljoen mensen dood van de honger door deze maatregelingen. Op langer termijn. Zo’n 300000 mensen per dag. Is natuurlijk ook een berekening, maar voor mij wel logica.

Willem
Willem
8 maanden geleden

Nog even dit, bereid je maar voor op een permanente 1,5 meter samenleving, politie heeft duidelijke instructies en gaat alles inzetten op het naleven daarvan (niet in Amsterdam natuurlijk behalve bij gewone burgers) en het beboeten en arresteren alsook mishandelen van mensen. Nu al hijgen da handhavers enz in je nek als je in een park zit, ze gluren en hopen dat je op 1,49 gaat zitten. Als niet iedereen hier tegenin gaat, zitten we met enkele weken in deze constante controle/politiestaat, beter is het jezelf goed te beschermen zodat ze je niet als een hond in elkaar kunnen trappen. Ook worden alle posts en reacties bekeken en over een tijdje wordt een ieder die zich negatief heeft uitgelaten over de staat enz hiervoor verantwoordelijk gehouden als vijand van de staat, ze weten precies wie je bent.

Bewust
Bewust
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Die anderhalve meter is bedoeld om je alvast te laten wennen aan een samenleving waarbij iereeen is gevaccineerd inclusief een microchip , die niet goed werkt als je dichterbij iemand anders komt met ook een Bull Gates microchip .
We belanden in een Orwelliaanse wereld waarbij we de vrijheid en blijheid verlliezen en ons laten onderwerpen als mensvee .

Matt
Matt
Reactie op  Bewust
8 maanden geleden

Bewust,
zal niet werken want in je ‘bubbel’ hoeft die 1,5m. niet en ga er maar van uit dat die bubbels steeds groter worden zodat over een paar maanden die 1,5 m. tot het verleden behoren.
Of ze moeten natuurlijk weer wat anders verzinnen zoals een 2 uitbraak zodat er protesten komen en ze de, voor hun zeer gunstige, noodtoestand kunnen afkondigen.
Dat houd in: verplicht vaccineren, thuis opgesloten zitten en mond dichthouden want protesteren = jail.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

lijkt me een logische 2 de stap. Intarnet is eigenlijk een manier om informatie omtrend burgers te verkrijgen.

Verbaas me niets meer als ze straks mensen oppakken.
Heb veel gepost dat niet conform de norm van de Nederlandse Nazie staat is. Weet zeker dat ik ooit een vaccinatie daar tegen krijg . of een blauw gekleurd gaskamertje net als mijn oom. maar dat was schuld van AH

Rob
Rob
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Ja Willem, dat krijg je met een land waar politici, politie maar ook veel burgers doen zonder na te denken wat ze aan het doen zijn. Allemaal gehoorzame medewerkers van de Globalistische NWO agenda maar volgens mij hebben ze dat zelf niet eens door. Dat soort individuën hoor je altijd zeggen ‘ik doe gewoon mijn werk’. Ja, en dat is het grote probleem in dit land. In sommige andere landen legt de politie al de helmen af omdat ze een grens hebben bereikt over hun opgedragen ‘befehlen’ t.o.v. de bevolking. Hier in dit land zijn ze grenzeloos vernietigend en slaan ze mensen desnoods dood als er niet gehoorzaamheid wordt getoond aan de ‘befehlen’. Vorige eeuw was het in de oorlog, nu is het in Nederland: Befehl ist Befehl.

Er is echter meer gaande in de wereld en daarbuiten. Er wordt al lange tijd geschreven en gesproken over een bewustzijnsverandering. Ik weet door een persoonlijke ervaring met zekere mate van bewustzijnsverandering dat dat van binnenuit gebeurt, vanuit de kern in de mens. Ik heb daar al iets over meegemaakt maar dat is nog niet zover gaand als geschreven wordt. Dan weet ik ook dat de meest machtbelusten het straks het moeilijkste krijgen als er inderdaad zo’n verandering gaat plaats vinden als wordt gezegd. Dat alles zo extreem is geworden, is al sinds de toetreding tot de EU. Nederland moest bezuinigen, wat niets anders betekende dan het weg bezuinigen van dienstverlenende en zorgverlenende taken aan de bevolking van ALLE organisaties en instellingen. Het enige waardoor al die organisaties en instellingen dan nog overeind blijven is puur en alleen macht. En DAT wordt steeds extremer. Of is het extremistischer?

salvar
salvar
8 maanden geleden

je hoef maar aan een ding te denken, je wordt slaaf niet goedschiks dan kwaadschiks.
van rijn die inviel voor de ander die in elkaar zakte , iemand iets gehoord hoe het met die man gaat?
volgens mij was hij niet ziek maar wilde niet liegen en daarom was hij weg .
de hele dam twee weken thuis op advies van iemand uit de haarlemmermeer.
ja natuurlijk zal is zo wezen dat er niemand ziek wordt?

rayoflight
rayoflight
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

zou maar zo kunnen , had toen het idee dat er veel meer speelde , de man kon het liegen niet aan niet psychotisch genoeg denk ik ?

Dennis Holland
Dennis Holland
8 maanden geleden

Zweden (Geen gedwongen opsluitingen, geen lockdown, geen angst of paniek maar bescheiden en goed doordachte maatregelen)
Inwoners 10094248
Getest en positief Covid-19 37814 (ca.0,37%)
Overleden 4403 (ca. 0,04%)

Nederland (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
Inwoners 17131827
Getest en positief Covid-19 46750 (ca. 0,27%)
Overleden 5981 (ca. 0,03%)

Verenigde Staten (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
Inwoners 330846486
Getest en positief Covid-19 1811277 (ca. 0,55%)
Overleden 105147 (ca. 0,03%)

Italië (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
Inwoners 60466669
Getest en positief Covid-19 233197 (ca.0,39%)
Overleden 33475 (ca. 0,06%)

rayoflight
rayoflight
8 maanden geleden

Demonstreren tegen NWO mag , maar helpt het ? Argumenten tegen geweld , stupiditeit , ontwetendheid.
Heb heel lang geprobeerd de kudde schapen die mij omringt te overtuigen dat het 1 seconde voor 12 is. Liep als een idioot met een geel vestje. Helpt dat demonstreren ? Petitie aanbieden ? Denk dat het allemaal tijdsverspilling is.

Denk dat Heiko ooit ziek word , of door Merkel stazi word opgepakt en gek verklaard word dat is dan het einde van het verhaal. Moet denken aan stef bos.

Stef Bos

Goed, je mag demonstreren
Maar met je rug tegen de muur
En alleen als je geld hebt dan is de vrijheid niet duur

Vooruitziende blik , alleen had ie het toen over oost Berlijn. Treurig dat de huidige Kudde Nederlanders alles vergeten is.

Illuminaat
Illuminaat
8 maanden geleden

Mensen, er is een bangmaakindustrie die echt groot is: de preppersbeweging.
Deze lieden sporen je aan voedsel en ander spul in te slaan voor minimaal een jaar, geweren te kopen, allerlei overlevingsmaterialen te kopen. M.n. in de VS is deze beweging heel groot.
En waarom? Omdat er een boek is die het einde der wereld voorspelt. Geen enkele van die voorspellingen slaat enige hout, maar believers genoeg. Welk boek? De bijbel of course.
Daarnaast heb je de UFO-believers, de onzichtbare planeet Niburu believers, de Aardbeving believers, de Vulkaanuitbarstingen believers, de komende IJstijd believers en vast nog meer.
Aan believers van het einde van de wereld dus geen gebrek.
Maar het gekke is: als het einde van de wereld is voorspeld, waarom trappen de mensen er dan in dat zij de dans zullen ontspringen (door bunkers te bouwen, van alles op te slaan)? Of je voorspelling is waar of niet en niet half waar, misschien maar, alleen voor anderen waar.
Dus trap er niet in en ga niet in de paniek mode. Que sera, sera.

enki
enki
Reactie op  Illuminaat
8 maanden geleden

dont be scared be prepared

trackback
Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door corona-maatregelen’ | E.J. Bron
8 maanden geleden

[…] Lees verder>>> (h/t “droevige mof”) […]

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x