BuitenlandCorona

Duitse arts slaat alarm: ‘100.000 doden door coronamaatregelen’

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronamaatregelen zijn overdreven, zei arts Heiko Schöning eind mei tijdens een demonstratie in de Duitse stad Hamburg. Hij verwees naar een intern document van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken waaruit blijkt dat in maart en april dit jaar 90 procent van de noodzakelijke ziekenhuisoperaties niet is uitgevoerd. “Dit treft 2,5 miljoen mensen.”

Experts wijzen erop dat er tot wel 125.000 mensen gestorven zijn als gevolg van de coronamaatregelen, aldus Schöning. “Daarom staan we hier. Het gaat hier om leven en dood. De maatregelen zijn buitenproportioneel.”

Schöning zegt vele duizenden e-mails te hebben gekregen van radeloze artsen en verpleegkundigen over mensen die sterven vanwege de maatregelen omdat operaties veel te laat of helemaal niet uitgevoerd worden.

Eerlijkheid

“Het coronavirus is niet dodelijker dan de griep. De onderdrukkende maatregelen lijken te suggereren dat we te maken hebben met een killervirus, maar dat is niet het geval. Het enige wat tegen dit virus helpt, is eerlijkheid. Daarom roep ik op: heb de moed om de echte cijfers te noemen.”

Schöning ziet hoe de maatschappij kapot wordt gemaakt en hoe de middenklasse kapot wordt gemaakt, zodat uiteindelijk alleen de grote bedrijven overblijven, die de rest voor een prikje kunnen kopen.

Opstaan

Hij verwijst naar de Mexicaanse grieppandemie van 2009, toen de Duitse media waarschuwden voor honderdduizenden doden in Duitsland. Er stierven uiteindelijk 159 mensen. Ondertussen had de farmaceutische industrie al een fortuin verdiend met de verkoop van het middel Tamiflu.

De arts noemt ook Donald Rumsfeld, de voormalige Amerikaanse minister van Defensie, die in 2006 na de uitbraak van vogelgriep 5 miljoen dollar verdiende met zijn aandelen in Tamiflu-producent Gilead.

“Het is een feit dat de maatregelen tegen corona overdreven zijn,” sloot Schöning af. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht. Samen kunnen we veel bereiken.”

Bekijk zijn speech hieronder:

[Ärzte für Aufklärung]

4.9 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Het enigste wat men nog kan doen ,de verantwoordelijke straks als het zover is ,het ten laste te leggen van alle mensen die dit heeft veroorzaakt aan Massa Moord door de regeringen en zijn medewerkers.En gelijkertijd is dat dan ook een soort afschrikking voor de volgen generatie regeringen.

exegese
exegese
2 jaren geleden

“Het is een feit dat de maatregelen tegen corona overdreven zijn,” sloot Schöning af. “We moeten hiertegen opstaan en we hebben hiertoe het recht.

Helaas ben ik omringd door domme schapen die dwangmatig en vol angst en braafheid de idiote bevelen van de overheid opvolgen. Een demonstratie hiertegen met een paar wakkere mensen met helder verstand zou niet toegestaan en desnoods met geweld worden neergesabeld zoals we onlangs konden zien. Dit in tegenstelling met de massale demonstratie op de dam omdat dat de strijd tussen rassen juist benadrukt en aanwakkert en dat past precies in het straatje van de satanische plannen.

Gaius Julius Caesar
Gaius Julius Caesar
2 jaren geleden

Verdeel en heers. Dat is wat er nu gaande is. Ik heb nog nooit zoveel verdeeldheid gezien onder de bevolking.

Willem
Willem
2 jaren geleden

100.000? Weredlwijd? Denk dat er minstens 10,000,000 aan onderdoor gaan, honger, depressie, machteloosheid, ongelijke behandeling, huisuitzettingen, arrestaties, standrechterlijke executies, burgeroorlogen en dat is exact wat “ze” voor ogen hebben en politici denken dat ze dan niks overkomt daarom wakkeren ze dit aan.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x