Paranormaal

Advocaat: ik reisde fysiek terug in de tijd

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel tijdreizen volgens de meeste wetenschappers onmogelijk is, beweert een advocaat uit Washington het tientallen keren te hebben gedaan toen hij tijdens de Koude Oorlog deel uitmaakte van een geheim project.

Andrew Basiago heeft zijn leven nu gewijd aan het onthullen van informatie die de regering meer dan 40 jaar geheim heeft gehouden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Ik ging fysiek terug in de tijd,” zei advocaat Basiago uit Vancouver in de staat Washington. “We deden het meer dan 40 jaar geleden.” Basiago maakte naar eigen zeggen deel uit van Project Pegasus waarbij hij tientallen keren terug in de tijd reisde.

Teleportatie

Het vond allemaal plaats toen hij nog een kind was. “Ik kwam in de herfst van 1969 als 7-jarig jongetje bij het project,” zei Basiago. Hij was één van de 140 kinderen en 60 volwassenen, chrononauten geheten, die hem op zijn eerste reis vergezelden. Onder hen was ook zijn eigen vader.

“Mijn vader hield mijn hand vast, we sprongen door het energieveld en het leek enerzijds alsof we heel snel gingen en anderzijds alsof we stilstonden,” ging hij verder. Basiago voegde toe dat hij uit zijn eigen ervaringen kan opmaken dat teleportatie zoals getoond in de serie Star Trek niet werkt.

Zeepbel

“Als je juist zou zijn aangekomen via kwantumteleportatie op de manier zoals in Star Trek, zou je dood neervallen,” zei hij. “In de tijdruimte opende zich een tunnel zoals een zeepbel die naar een kind wordt geblazen. Toen die bel zich sloot bevonden we ons ergens anders in de tijdruimte op het aardoppervlak.”

Sommigen denken dat Basiago nog steeds in een zeepbel leeft, maar hij durft zijn professionele reputatie op het spel te zetten door te beweren dat tijdreizen geen sciencefiction is. Volgens hem zijn er velen die geloven dat Project Pegasus echt heeft plaatsgevonden.

Bron: Komonews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
raymond
raymond
11 jaren geleden

waarom worden mensen altijd voor schut gezet als ze met zoiets naar buiten komen :s

cc
cc
11 jaren geleden

Zal mij niet verbazen als hij de waarheid spreekt,leefden we nu in de middeleeuwen zoude we ook nooit gedacht hebben dat we ‘nu’ met een mobieltje de andere kant van de wereld konden bereiken of live tv uitzendingen of skype zouden hebben. dus..

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

In het geval van Star trek zou je dematerialiseren en weer materialiseren en dat laatste moet dan wel heel accuraat zijn dus uiteenvallen komt eerder.Maar via een bel naar elders kunnen gaan, en door de ruimte reizen zou technisch gezien kunnen.Net zoals een zender je stem verstuurd, zou dit ook met het fysiek lichaam kunnen.En aangezien wij lang niet alles weten op technisch gebied,(geheimhouding overheden) sluit ik het verhaal van de advocaat absoluut niet uit.

Westbound
Westbound
11 jaren geleden

Totale kletskoek!
Fysiek reizen in de tijd is onmogelijk. Je zou dan de ontmoeting tussen je vader en moeder hebben kunnen voorkomen, waardoor jijzelf nooit geboren zou zijn.
Je zou Stalin of Hitler kunnen doden, waardoor er geen 2e W.O. plaats zou hebben gevonden en ga zo maar door.
Wat gebeurd is, is gebeurd.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x