Homepagina » Mens en Dier » Foto van Rutte met zoon George Soros leidt tot ophef: ‘Nog iemand die twijfelt aan de verborgen agenda?’
rutte
Foto: Hildenbrand / MSC CC BY 3.0 DE Wikimedia Commons

Foto van Rutte met zoon George Soros leidt tot ophef: ‘Nog iemand die twijfelt aan de verborgen agenda?’

Premier Mark Rutte was vrijdag en zaterdag op een veiligheidsconferentie in de Zuid-Duitse stad München.

Deze Müncher Sicherheitskonferenz is de grootste veiligheidspolitieke bijeenkomst van het jaar.

Rutte deed mee aan een paneldiscussie, voerde gesprekken met collega’s en kwam voorbij op de Twitterpagina van de zoon van George Soros, die ook aanwezig was op de conferentie.

Alexander Soros schreef over hem: “Een zeer imposant Europees staatsman!”


Verborgen agenda

De foto maakte op social media veel los.

Patrick Guttenberg tweette: “Nog iemand die twijfelt aan de verborgen agenda, of op z’n minst de politieke beïnvloeding van de politiek leider van ons land?”

Brian Hill voegde toe: “Dan weet je wel welke koers Rutte volgt.”

Trekpop van de Soros-dynastie

“Niet te filmen. Rutte de trekpop van de Soros-dynastie,” constateerde John van Veen.

Nicky Monreau: “Soros senior en Soros junior doen een rondje Europa. Nooit democratisch gekozen, maar de ware broodheren van zowat alle wereldleiders en EU-leiders.”

“De zoon van de linkse miljardair/globalist/lobbyist George Soros is erg tevreden met ‘onze’ premier Mark Rutte (VVD). Dat is veelzeggend. Landverrader,” tweette Joël verontwaardigd.

Verkiezingen veiligstellen

Aethonaia schreef: “Tja, Rutte kiest z’n vrienden met zorg uit. Ook op de payroll van Soros, Mark?”

Djenai zei: “Mark Rutte is de verkiezingen van 2020 alvast aan het veiligstellen.”

Schaamteloos

“Kijk onze minister-landverrader-president eens schaamteloos glunderen met z’n grote vriend Alexander Soros,” aldus Arno FR, die de hashtag #zumkotsen gebruikte om zijn ongenoegen te uiten.

ItismePatty vatte samen: “Wat betekent het woord democratie eigenlijk nog als de familie Soros zich bemoeit met toetreding van Balkanlanden tot de EU (zie bijvoorbeeld foto’s van de zoon van met Rutte en lees waarvoor ze in München waren) en als de Amazon-miljardair Bezos de pro-klimaathysterie gaat financieren?”Vond je deze informatie interessant? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. ik heb hem nooit vertrouwd met zijn benepen glimlachje.
  leuk met iedereen gerust te stellen maar ondertussen een mes in je rug steken.
  WAKKER WORDEN NU.
  wegvagen die partij en ook gelijk het cda en d666 en cu meenemen en trouwens we kunnen dit geloof me.
  zou het dan nog zo zijn dat ze toch nog de grootste worden dan weet je dat er gesjoemeld is en geloof me voor de tweede keer dan zijn de rapen gaar.
  vernietigen het zootje nu heb je nog de kans en anders is het ieder voor zich.

  49 likes
  • Verkiezingen gaan nooit op een eerlijke manier dus niets nieuws onder de zon,

   26 likes
  • @ salvar: hoezo voor de tweede keer zijn de rapen gaar dan?

   4 likes
   • @wolfje
    de rapen zijn gaar wanneer de meesten stemmen op een andere partij en dan toch de vvd de grootste wordt de mensen het op een gegeven moment in de gaten hebben en dan komt het moment dat ze het niet meer zullen pikken.

    14 likes
    • Dan doen ze het zelfde als met de laatste verkiezingen toen de Pvv de grootste was, toen werd er als woordvoerster een jonge vrouw met een uitkering uit een wat mindere woonwijk die vraagtekens bij de uitslag zette gevraagd naar het hoe en waarom en werd ze min of meer te kijk gezet terwijl ze gewoon gelijk had

     11 likes
    • @Salvar beste, ik deel Uw frustratie. Echter verwacht niets van de massa.
     Kijk terug in de geschiedenis: de massa heeft altijd iets nodig gehad om te aanbidden/respecteren ( behalve zelfrespect). Altijd een ‘god’ die als beeldje werd weergegeven en mensen tot op heden te dagen voor dit ding op hun knieen gaan. Nu is de religie op de achtergrond en maken de goden plaats voor sporters en musici. Sporters die handig zijn om een beetje lucht met wat leer er omheen te veplaatsen en daarvoor gigantiscje bedragen ontvangen, betaald door dezelfde domme massa zelfde voor de muziek, waarbij de musicus wordt opgeheveld dmv electronische hulpmiddelen en prachtige meestal occulte video opnamen waar ook zonder morren grove bedragen worden betaald, en dan heb ik het nog niet eens over de mensen die goed zijn in het onthouden van een script en dat karakter goed uitbeelden en niet alleen onbeschoft verdienen maar dan ook nog denken de wijsheid in pacht te hebben en deze op allerlei events ventileren.
     Dus beste zolang bovenstaande nog steeds mogelijk is, kunnen we helaas niets verwachten van de massa die nodig is om het tij te keren. We hebben de Franse beztting gehad, veel franse woorden en gebruiken overgenomen, maar helaas niet de vechtlust als het zelfrespect in gedrang komt.

     5 likes
    • Stemmen is onzin en eigenlijk “landveraderlijk”
     En als U dan toch wil stemmen, STEM dan MET DE VOETEN!!!!!

     Dus gewoon NIET-STEMMEN dus, maar niet NIETS doen.
     Demonstreren en verfbommen tegn de ruiten van het KOTSHUIS.!!!

     1 likes
  • Ga maar eens googelen en zoek maar eens wie zijn ouders zijn ,maar ook naar de biologische vader.
   Dan weet je genoeg

   4 likes
  • Salvar;
   Zo te merken ís het ‘ieder voor zich’ – u doet strikt geen streep meer dan ‘strikt-‘ noodzakelijk.
   U bent zo te merken al in gepakt .

   1 likes
 2. En een van onze prinsen, die mag gewoon gaan racen(zandvoort circuit)? Is dat geen milieu vervuiling/geluidsoverlast enz. dan?
  Het is overduidelijk, dat de agenda niet voor het milieu is, maar voor het opzetten van een NWO. Het verder onderdrukken van gewone mensen en andere snode plannetjes.
  Ik zie hier toch echt overeenkomsten met de serie/films: hungry games.
  Elite mag alles en de gewone man mag niks meer, die wordt langzaam opgeruimd.
  Effe nog een keer benoemen: Rutte en Willem droegen een keppeltje(blauw met sterretjes) bij de Auschwitz herdenking. Ik dacht, dat Willem(ons koningshuis) protestants was, maar ook die is dus omgeturnd. Vraag me wel af of dit onder druk is gebeurt? Je weet niet wat er in hun wereldje allemaal afspeelt.(daar zou ik wel eens een eerlijk/open gesprek over willen voeren met hem) Maar goed, zij zijn beter af dan wij. Hoe zit het met die noord/zuid pijp lijn? Ligt die nu stil? Wat zit hier dan weer precies achter? Amerika/geheime dienst? Zit heel Europa zwaar onder de plak van die Amerikanen/Israel? Ze luisteren ons al jaren allemaal af.(stond gewoon in de kranten/in de politiek nog besproken)
  Mogen wij ook eens weten wat er precies gaande is? Gewoon krankzinnig wat er allemaal nu gebeurt! Is helemaal niet nodig!

  41 likes
 3. Ik zeg NEXIT zo snel mogelijk.😀

  39 likes
 4. Soros kent geen fatsoen.
  https://twitter.com/RealSaavedra/status/1229510910739279873

  Natuurlijk laat Rutte zich sturen. Hij grijpt zich graag vast aan anderen.
  Maar ik vind het landverraad, zoals hij zich misdraagt.

  38 likes
 5. Soros met Rutte samen. De criminele aap komt dus toch (uit)eindelijk uit de mouw. Dit is veel erger nog dan tijdens de Duitse bezetting.

  28 likes
 6. Het is gladde aal deze Haagse nar. Waarom mensen op deze sloper stemmen blijft een raadsel.

  17 likes
 7. Als minimaal zo’n 50% niet gaat stemmen voor de komende 2e kamer verkiezingen dan zou het kunnen.
  Maar helaas dat zal niet gebeuren, de meesten gaan hun stem weer weggeven aan de partijen te Den Haag incl. gecontroleerde oppositie.

  14 likes
 8. Mijn idee is om via alle platforms mensen in de beweging te gaan krijgen om hun stemkaart te retourneren zodat er geen opkomst is. Helaas hier zullen de linkse rakkers gelijk misbruik van maken. Volgende oplossing is net als elders in de Wereld modder strooien over de kandidaten. Ze zullen toch weleens de verzekering hebben opgelicht of meineed gepleegd en Rutte en Jette hebben vast wat vieze plaatjes op hun computer

  13 likes
  • Juist wel gaan stemmen, niet stemmen is niet slim nml.

   3 likes
   • @ Davidoff

    Stemmen heeft geen enkele zin omdat erin de hele tweede kamer geen echte volkspartij zit. Ook al bestond die wel en zou die aan de macht komen, kunnen ze niet zonder grote gevolgen zich compleet afscheiden van het systeem. De NWO is een web, waar alles zo erg met elkaar verweven is dat het een meerkoppig monster is.

    Het is echt verontrustend om te zien dat zovelen denken dat zolang er maar een echte volks regering zit het volk alle macht terug heeft, het is van dezelfde naïviteit en gebrek aan kennis dat zovelen serieus denken dat de Britten hun vrijheid hebben terug gepakt. We verdienen het ook met al dat selectieve ontwaakte linkse en rechtse volk die gewoon echt niet door hebben (hoe vaak je ze er ook mee confronteert) dat hun politieke helden allemaal financieel gesteund worden door dezelfde elite. Selectief ontwaakt volk is nog gevaarlijker dan de meute die nog niets door heeft.

    0 likes
 9. Arme Rutte, zie je het niet in zijn ogen, aan de hele mimiek? Hij zit vast binnen de cirkel.

  Toen hij ooit nog jonger en nog naiver was, en eens mee mocht op pad met de grote politiek jongens, en hij dronk wat te veel, en toen zijn latente homo gevoelens nog borrelden, toen hij met die mooie minderjarige mocht vrijen, en toen hij de volgende keer weer iets meer deed met nog een jongere knul, hoe kon hij vermoeden dat alles op beeld en geluid was gezet, dat dat als chantagemiddel gebruikt zou gaan worden… Z’n moedertje zou zich kapot schamen…

  Nou Mark, dombo, dat had je ook toen al kunnen weten door je in te lezen, door te weten hoe het spel gespeeld wordt, Machiavellli, Sun Tzu, Julius Caesar, Plato….
  En nu heb je alles uitgevoerd voor die club verderfelijke wezens, en je bent maar gewoon een trekpopje.

  Wees een echte kerel Mark, en een echte Nederlander. Ook dat heb je in je, we voelen het ook nog wel.
  Doe eens iets heldhaftigs, iets met opoffering en de waarheid verspreiden, en de wereld wordt weer een stukje beter.

  12 likes
  • Rutte gaat voor het grote, wil op het wereldtoneel iemand zijn. Deze machtsgeile verrader gaat niet voor het landsbelang, is puur op zichzelf gericht. Alleen wat mij het meest ergert is dat het de nederlander hem nog geweldig vindt ook en niet ziet wat er echt speelt.

   17 likes
 10. STEMMEN IN een vereniging.. hier voor krijg je een stempas.. hoor je nu wel of niet tot een vereniging als natuurlijk persoon en hoe zit dat dan met mensen recht art.20 van de UVRM jou recht waarom vergt jij daar niet voor.?!
  dus alle die het niet eens zijn met het punt van vergadering met je stempas naar de aangewezen stemlokatie en meen het (ja het niet jou) stemformulier in ontvangst.. LET NU GOED OP dit formuliet neem je nee naar huis hier mee heb jij jou stem nu eens niet uitgebracht bij een stagnatie van 20% of minder van de stemmen moet de stemming over.. WAT NU DEMOCRATIE is dat 20% stemmen.. dus al komt 50 60 70 of 79% niet stemmen wordt er democratisch wel gestemd derhalve is het dus ook maar nodig om 21% van de stemmen te tellen om een uitslag te hebben..
  en nu mag jij raden hoe ze tellen..
  wie geen waarheid ziet in mijn schrijven, zoek het zelf na dan hoor ik wel waar jij op uit komt.. maar zo simpel zit democratie in elkaar..
  doe maar even het synoniem van politiek googele..

  8 likes
 11. weer een gemiste kans

  3 likes
 12. Niemand twijfelt er nog aan. Maar niemand doet er iets aan. Het is wachten. Wachten op de verlossende slag. Die nooit mag komen want dan heeft het volk het weer gedaan. En dan komt de volgende marionet aan de macht. Je doorbreekt dit niet. Als Den Haag veranderd is in een krater onder de zeespiegel, misschien. En zelfs dat is niet genoeg. Wat je er werkelijk aan kan doen? Niets. Mannen zoals Rutte zijn de kwaadaardige kant van wat infeite wijzelf zijn. Wij zijn kwaadaardig. Pas als ieder van ons dat afleert te zijn, pas dan. En dat duurt heeeeel lang

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

premier

Bepalen de media wie premier van Nederland is? ‘Dit nieuws is ziek’

Er circuleert op dit moment een fragment ...

corona

Wat wist George Soros over de corona-uitbraak? ‘Dit was een aankondiging. Er komt iets groots aan’

Robert Jensen is bezig het complot rond ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.