Binnenland

Ophef in het buitenland over gedwongen onteigening Nederlandse boeren: ‘Klinkt gestoord’

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!

De Britse Daily Telegraph meldt dat de Nederlandse regering voornemens is om tot 3000 boerenbedrijven in de buurt van natuurgebieden te sluiten en op te kopen om te voldoen aan Europese regelgeving.

Het bericht leidt op social media tot een storm van protest, maar in Nederland blijft het vooralsnog stil. “Ze vernietigen de op één na grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld vanwege een agenda,” schrijft de Schotse politiek commentator James Melville.

Dictatuur

De Canadese journalist Keean Bexte voegt toe: “De Great Reset is in Nederland in volle gang nu de overheid op het punt staat duizenden boerderijen te liquideren als straf voor het protest tegen het hongerbeleid.”

“Dit klinkt gestoord. De EU gedraagt zich als een dictatuur. Eén van de vele redenen waarom landen uiteindelijk net als Groot-Brittannië de Europese Unie zullen verlaten,” twittert de Britse analist Nile Gardiner.

Oorlogsverklaring

“Dit is een oorlogsverklaring aan boeren,” stelt Paul Joseph Watson. Het Australische congreslid Craig Kelly klaagt dat er maar geen einde komt aan de klimaatgekte.

Volgend jaar kunnen ‘vervuilende’ veehouders kiezen voor een eenmalige stikstofregeling om te stoppen. In het najaar moet blijken of de doelen daarmee worden gehaald. “Zo niet, dan zal met pijn in het hart overgegaan moeten worden tot dwang, en gedwongen uitkoop van piekbelasters,” zei stikstofminister Christianne van der Wal (VVD).

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

De Nederlandse regering bestaat niet, Sschwab trekt aan de touwtjes en zijn geïnfiltreerde vazallen maken het land volledig kapot!

Hamala
Hamala
2 maanden geleden

Christianne is een weffer daarom opsluiting in isolatie zou haar passen!

Zoete lieve Gerritje.
Zoete lieve Gerritje.
2 maanden geleden

Volstrekt gestoorde gekken

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
2 maanden geleden

De gekte en kwaadaardigheid regeert in NL, door onbenullen die nergens expertise in hebben en gezwicht zijn voor macht en geld!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

165
0
We lezen graag je reactie!x