Binnenland

Ophef in het buitenland over gedwongen onteigening Nederlandse boeren: ‘Klinkt gestoord’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

De Britse Daily Telegraph meldt dat de Nederlandse regering voornemens is om tot 3000 boerenbedrijven in de buurt van natuurgebieden te sluiten en op te kopen om te voldoen aan Europese regelgeving.

Het bericht leidt op social media tot een storm van protest, maar in Nederland blijft het vooralsnog stil. “Ze vernietigen de op één na grootste exporteur van landbouwproducten ter wereld vanwege een agenda,” schrijft de Schotse politiek commentator James Melville.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Dictatuur

De Canadese journalist Keean Bexte voegt toe: “De Great Reset is in Nederland in volle gang nu de overheid op het punt staat duizenden boerderijen te liquideren als straf voor het protest tegen het hongerbeleid.”

“Dit klinkt gestoord. De EU gedraagt zich als een dictatuur. Eén van de vele redenen waarom landen uiteindelijk net als Groot-Brittannië de Europese Unie zullen verlaten,” twittert de Britse analist Nile Gardiner.

Oorlogsverklaring

“Dit is een oorlogsverklaring aan boeren,” stelt Paul Joseph Watson. Het Australische congreslid Craig Kelly klaagt dat er maar geen einde komt aan de klimaatgekte.

Volgend jaar kunnen ‘vervuilende’ veehouders kiezen voor een eenmalige stikstofregeling om te stoppen. In het najaar moet blijken of de doelen daarmee worden gehaald. “Zo niet, dan zal met pijn in het hart overgegaan moeten worden tot dwang, en gedwongen uitkoop van piekbelasters,” zei stikstofminister Christianne van der Wal (VVD).

4.9 114 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

165 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

De Nederlandse regering bestaat niet, Sschwab trekt aan de touwtjes en zijn geïnfiltreerde vazallen maken het land volledig kapot!

Hamala
Hamala
1 jaar geleden

Christianne is een weffer daarom opsluiting in isolatie zou haar passen!

Zoete lieve Gerritje.
Zoete lieve Gerritje.
1 jaar geleden

Volstrekt gestoorde gekken

Rimuru Tempest
Rimuru Tempest
1 jaar geleden

De gekte en kwaadaardigheid regeert in NL, door onbenullen die nergens expertise in hebben en gezwicht zijn voor macht en geld!

Back to top button
165
0
We lezen graag je reactie!x