Homepagina » Mens en Dier » Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap
arts
Foto: Unsplash

Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap

Het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen van het coronavaccin neemt met de dag toe. Een arts uit de Italiaanse autonome provincie Zuid-Tirol heeft besloten zich uit te spreken. Een goede vriend van hem zou zijn overleden als gevolg van de coronavaccinatie. De 64-jarige arts die in Brixen werkte, kreeg drie weken na de toediening van de tweede dosis van het Pfizer-vaccin een beroerte waaraan hij uiteindelijk stierf.

Vriend: ‘Deze vaccins zijn gevaarlijk’

De vriend en collega van de dokter denkt dat hij is overleden door de vaccinatie. In een aangrijpende video zegt hij: “Naar mijn mening zijn deze vaccins niet effectief en zelfs gevaarlijk. Ik laat me zeker niet inenten tegen corona!”

Ontroerende video: vriend strijdt voor de waarheid

Het incident wordt momenteel onderzocht door het parket van Bozen. De rechtbank stelt bijna altijd een onderzoek in na een overlijden om mogelijke nalatigheid of een misdrijf uit te sluiten.

Steeds meer doden

Een paar maanden geleden overleed in buurland Zwitserland een 91-jarige man enkele dagen nadat hij het coronavaccin had gekregen. Ook in Oostenrijk doen zich vreemde sterfgevallen voor na de vaccinatie. In Zwettl stierf een 49-jarige verpleegster na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Een 35-jarige collega van haar kreeg een longembolie na de vaccinatie en ligt in het ziekenhuis.

De autoriteiten beweren dat er geen verband is tussen de vaccinaties en de sterfgevallen, maar zijn wel tijdelijk gestopt met het prikken met een batch vaccins van AstraZeneca. Gezondheidsautoriteit BASG liet 6000 batches onmiddellijk vernietigen.

[Wochenblick]
5 40 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

Dat zelfs artsen meegaan in deze hysterie.
Maar goed, de artsen liepen ook voorop in WOII om allerlei experimenten te doen, zie de columns van J B Hommel op zijn site.

Het duurt niet lang meer dat wij deze (corona)totalitarisme moeten ontvluchten naar een land waar zij nog wel goedwijs zijn.
Persoonlijk zit ik te denken aan Florida of South-dakota in de VS. Wat dichterbij dat over land te bereiken is Wit-Rusland, Rusland of Noord-Korea.

Louis
Louis
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Sorry, maar ontvluchten naar USA of naast gelegen landen die jij benoemt kan jouw leven niet reden. Vooral Amerika niet waar je de grootste evil Bill Gates hebt die dit allemaal ingang heeft gezet met nog andere 130 machtigste mensen die een geheime ontmoetingen houden, zonder dat de buiten wereld dat mag weten. Dat is ooit op de RTL nieuws uitgezonden in 2001. Ga eens het fragment van RTL Boulevard vinden waarin dit werd gezegd.

johan
johan
Reactie op  Louis
2 maanden geleden

Sorry maar de slimme mensen zijn allang gevlucht.

Als je hier nu nog bent, dan kun je beter hier blijven en strijden.

Rob
Rob
Reactie op  johan
2 maanden geleden

Dus Wilhelmina die voor de oorlog vluchtte was ook slim? Het is maar hoe je het bekijkt. Het kan misschien confronterend zijn maar alleen bange mensen vluchten. Maar dat betekent ook dat je onmachtig bent en niet de KRACHT hebt om zelf op te staan. Maar als je zelf vlucht en de rest vertelt dat ze moeten strijden dan ben je dus ook een lafaard want je ontvlucht zelf de strijd en je laat je eigen mensen in de steek. Slimme mensen weten volgens mij hoe de wereld werkt en hoe de boel kan veranderen en daar zijn er best veel van. Maar daar horen de vluchtelingen dan helaas niet bij. Met wat mij duidelijk is hoeft er helemaal niet gestreden te worden om iets te veranderen. Integendeel, je moet juist NIET meer mee doen en als volk in zijn geheel het leven weer oppakken. Dat gebeurt nog niet maar dat kan nog wel steeds. Er moet een kritieke massa komen en het lijkt er wel op dat het langzaamaan begint door te dringen. In Nederland duurt het misschien langer dan in sommige andere landen maar er komen wel steeds meer signalen van alle kanten. In het algemaan ziet Nederland eruit als een machteloos volk maar toch zijn er velen die door hebben wat er gaande is. Dan is het enige punt dus gewoon dat iedereen zit te wachten. Als je vlucht dan ben je ook machteloos en dat verandert niet als je in een ander land gaat wonen. Als je hier iets wil zien veranderen, net als over de hele wereld, dan moet de mens zijn KRACHT terug vinden. En dan gaat het alleen maar om de kracht om op te staan en niet meer mee doen aan de macht spelletjes. Als dat gebeurt dan is het afgelopen met de machtswellustelingen. Er verandert nergens op de wereld iets iets door te vluchten. Als er al vanuit de politie zijn die hetzelfde zeggen dan moet dat toch wel iets betekenen. Want van daaruit wordt ook al gezegd: als de massa die op staat te groot is dan is het klaar. Dan zijn zij niet in staat om de maatregelen te handhaven en dan verliest de politiek een belangrijke tak om de macht te houden. De politie doet alleen maar het vuile werk op straat en als dat weg valt dan staat de politiek er zwak voor wat hun macht betreft. Iedereen kent wel het gezegde ‘you can run but you can’t hide’. Dat gaat in deze tijd voor iedereen op want het is een eindstrijd die gaande is over de hele planeet. Dan haal een uitspraak aan van het orakel uit de film The Matrix: one way or the other, this war will end. Dan gaat het om de toekomst van de hele planeet en niet dat van het individu. Als de oorlog verloren wordt dan ben je er straks niet meer, ongeacht waar je naartoe vlucht. Als de oorlog voortijdig eindigt ben je er nog steeds, ongeacht waar je bent.

Elfin
Elfin
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ik denk ook over Rusland!

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Vergeet de VS maar. Die is al sinds begin vorig jaar faiiliet en de problemen zijn enorm. Mensen hebben ook geen geld meer en zitten eindeloos op de zogenaamde stimulus checks te wachten die er maar niet komen. Als vlucht, vlucht je van de ene hel naar de andere hel. Daarbij kan het volk hier zelf voor een verandering zorgen door gewoon alles weer open te gooien en het leven weer op te pakken. Het is een feit dat dat nog niet gebeurd is. Maar als er hier een keer echt wat gebeurt kun je je afvragen waar je beter zit. Ergens kan ik je geen ongelijk geven en snap ik het wel. Maar aan de andere kant weet je nooit zeker of je ergens anders beter af bent. Nu kan dat zo lijken maar niemand kan de (echte) toekomst voorspellen. Ook de globalisten niet die agenda punten als voorspellingen voor doen. Er is zich iets aan het uitspelen en dat is mondiaal, niet lokaal. Als het mis gaat gaat het overal mis, als het goed gaat gaat het overal goed. Als het overal mis gaat is er straks nergens meer iemand, als het goed uitpakt blijven er overal mensen bestaan. Overal is wel iets dat niet echt is want de hele wereld is een duistere wereld.

Matt
Matt
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

In Amerika staat een burgeroorlog met zwaar bewapende tegenstanders tegen het regime in de startblokken. Daar kun je beter niet tussen gaan zitten nu.

Johnny
Johnny
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ik was ruim op tijd om dit te ontvluchten maar ben hier geboren en getogen, heb veruit het grootste gedeelte van mijn leven hier doorgebracht en heb bijna mijn hele familie in Nederland en dus ben ik bewust gebleven. Ik ben daar (voorlopig) nog steeds blij om ondanks alle narigheid en diepe ellende.
Als men nog wil ‘vluchten’ dan is Mexico een goede keuze vanwege het feit dat mensen daar toch niet naar hun overheid luisteren. Ook Nicaragua en andere centraal Amerikaanse landen doen het redelijk goed qua vrijheid. En landen met een dictator doen het ook opvallend veel beter (Wit-Rusland , Turkmenistan enz.). Tanzania en Burundi zijn covid-vrij en sowieso is Afrika momenteel ok. En veel Aziatische landen (Vietnam bijv.) hebben erg lage ‘besmettings’-en/of doden-cijfers. Mogelijkheden genoeg dus, maar als het even kan: blijf en help mee te ‘vechten’ en mensen helpen te ontwaken in ons eigen kleine landje. Het lijkt vaak uitzichtlozer dan het werkelijk is, ondanks al die mondkapjes fetishisten in onze supermarkten. Er zijn er veel bij die dat kapje heel graag afdoen maar niet durven. En deze tiepjes durven natuurlijk al helemaal niet zonder kapje, stel je voor dat iemand er iets van zegt!🤣

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Alexa van Google zegt dat het Bill Gates-vaccin wordt gebruikt om meer dan een MILJARD mensen te doden en Bill Gates geeft toe dat COVID19-vaccin JOUW DNA verandert !!
https://beforeitsnews.com/canada/2021/03/googles-alexa-exposes-bill-gates-vaccine-as-a-way-to-kill-over-a-billion-people-3980.html

T!MO
T!MO
2 maanden geleden

Vernietigen????
Hoe simpel kan je zijn, of hoe graag wil je dat er niet naar/in de vaccins wordt gekeken!
De wereld is echt helemaal gek geworden 😔

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  T!MO
2 maanden geleden

Erger, de gevolgen zijn niet mals! Reken maar op totale gekte. Gates is al super gek en psychopaat! Hij heeft letterlijk schijt aan alles en gaf toe wat hij wil bereiken..Ik twijfel aan alle verspreide media bedotting, vooral op de tv; maar niet aan de vernietigingsdrang van deze zieke allesbeheerser!

pien
pien
2 maanden geleden

geen doden maar moorden met voorbedachte rade

Annette
Annette
2 maanden geleden

Wat een geweldige vriend is deze arts! Helaas zal het allemaal niets helpen. Hij blijft een roepende in de woestijn. De mensen die deze video zien en horen, weten het al. De mensen die het zouden moeten zien en horen, zullen als struisvogels met hun kop in het zand blijven steken. Hoe lang blijft deze ellende nog voortduren? Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen? IK heb de keuze om mij niet te laten prikken en mijn man ook. Maar als je werkzaam bent in de medische wereld is het een ander verhaal. Dan is het net een soort van Russische roulette. Krijg je de kogel of heb je mazzel? Ik vind dit alweer een diep triest verhaal.

Tigron
Tigron
Reactie op  Annette
2 maanden geleden

Beste Anette,
Het is maar net tot hoever je wil gaan met persoonlijke principes.
Als je werkt in de verzorging of medische sector en de werkgever eist van het personeel dat ze een vaccinatie nemen of anders ontslag dan komt het er op aan welke keuze je belangrijk vind.
Het is dan een duivels dilemma waar je voor staat.
Mogelijk verlies van gezondheid of zelfs je leven, of verlies van je baan( maar wel gezond)
Iedere keuze heeft gevolgen, het is een persoonlijke afweging.
Bedenk daarbij ook wat de gevolgen zijn voor je directe omgeving die je met jouw keuze opzadelt; dat je kinderen en/of partner jou de rest van je leven moeten helpen omdat je mogelijk blijvend invalide bent geworden.
Of, als je een andere keuze maakt om jezelf niet te laten vaccineren, het gezin zonder, of minder inkomen krijgt waardoor je mogelijk je huis zal moeten verlaten en maar afwachten waar je met je gezin terechts komt.
Ik weet het, zoals het er staat geschreven komt onmenselijk over echter, de huidige waarheid is knalhard.
Praat erover met jouw naasten hoe zij er tegenaan kijken zodat je een meer afgewogen besluit kunt nemen zodra het moment daar is.

Lieve groet,

Tigron

Elfin
Elfin
Reactie op  Tigron
2 maanden geleden

Tja ik zit er middenin; mannen ik staan lijnrecht tegenover elkaar in deze. Hij wil het vaccin heel graag en ik onder geen beding. Heb hem gezegd dat ik niet voor hem
ga zorgen als hij er iets aan overhoudt. Hard maar waar. Heb zat gewaarschuwd. Het trekt vele relaties uit elkaar vrees ik want wij zijn de enigen niet.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Elfin
2 maanden geleden

Dat laatste is waar, dat zie je al gebeuren, bedoeld is dan ook, mensen tegen elkaar opzetten, erger kan niet. De mensheid is te beklagen, we moeten hieruit! Sterkte!

Ron
Ron
Reactie op  Annette
2 maanden geleden

Russische roulette? Covid heeft een IFR van 0,05% onder de 70 jaar. Het is dus niet meer dan stevige griep.

Jacob
Jacob
2 maanden geleden

Nogmaals een ernstige waarschuwing aan allen: LAAT U NIET VACCINEREN> het wordt uiteindelijk uw dood. Men wil zoveel mogelijk mensen uit de weg ruimen, want volgens Bill Gates zijn we met teveel mensen op deze aarde. Het zijn moordenaars en horen achter de tralies, voor altijd zonder vervroegde vrijlating.

Tom
Tom
Reactie op  Jacob
2 maanden geleden

Gisteren sprak ik met iemand die het Astrazenica vaccin heeft gekregen enkele weken geleden. Deze was 2 dagen zwaar ziek (voelde als een ferme griep) kon niets en moest op bed blijven. Daarna nog minimaal ‘n week niet goed voeldend en nu langzaam weer beetje gezond voelend, maar op de achtergrond nog steeds het gevoel dat er iets niet klopt in het lichaam. Pfff, zo zie je het is echt rotzooi, omdat deze goed gezond was heeft het lichaam voldoende kracht om de rommel op te ruimen, maar als bejaarde vrees ik toch het ergste. De persoon zei dat het best tegenviel die vaccinatie.

Willem
Willem
2 maanden geleden

Triest , we zijn /worden Proefkonijnen!

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
2 maanden geleden

Polish Doctor Mocks Critics Of COVID-19 Vaccine While Taking Jab. Dies Just Days Later
https://greatgameindia.com/doctor-mocks-vaccine-critics-dies/

Ikke
Ikke
2 maanden geleden

Dat zegt al geno eg dat ze gestopt zijn met inspuiten , en de overheid heeft zig nl al ingedekt voordat het vaccin op de markt kwam .laffe zooitje de WEF vd Bedrijven en multinationals Dik Betaald krijgen om mee doen nieuwe ziektens en ontvolking

rop
rop
2 maanden geleden

Uit eindelijk valt dit ook onder een Misdrijf, gestimuleerd door overheden, om zich te laten inenten, en aan waarheden storen ze zich niet aan ,Waarheden kunnen ze niet veel en hebben niks aan waarheden wat veelal doen ze dingen in het verborgene, en alles wat verborgen is ,kan nooit een waarheid zijn, onwaarheden verkoopt goed ,waarheden stagneert het.

x

Check Also

prinses

Prinses Michael van Kent (76) ziek door bloedproppen na coronavaccinatie: ‘Verontrustend’

Prinses Michael van Kent is al een ...

prik

Anesthesieassistent maakt zich zorgen: ‘Deze prik is recept voor auto-immuunellende, meiden doe het niet!’

Enkele weken geleden plaatste anesthesieassistent Lynn Casotti, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x