Mens en DierCorona

Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen van het coronavaccin neemt met de dag toe. Een arts uit de Italiaanse autonome provincie Zuid-Tirol heeft besloten zich uit te spreken. Een goede vriend van hem zou zijn overleden als gevolg van de coronavaccinatie. De 64-jarige arts die in Brixen werkte, kreeg drie weken na de toediening van de tweede dosis van het Pfizer-vaccin een beroerte waaraan hij uiteindelijk stierf.

Vriend: ‘Deze vaccins zijn gevaarlijk’

De vriend en collega van de dokter denkt dat hij is overleden door de vaccinatie. In een aangrijpende video zegt hij: “Naar mijn mening zijn deze vaccins niet effectief en zelfs gevaarlijk. Ik laat me zeker niet inenten tegen corona!”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ontroerende video: vriend strijdt voor de waarheid

Het incident wordt momenteel onderzocht door het parket van Bozen. De rechtbank stelt bijna altijd een onderzoek in na een overlijden om mogelijke nalatigheid of een misdrijf uit te sluiten.

Steeds meer doden

Een paar maanden geleden overleed in buurland Zwitserland een 91-jarige man enkele dagen nadat hij het coronavaccin had gekregen. Ook in Oostenrijk doen zich vreemde sterfgevallen voor na de vaccinatie. In Zwettl stierf een 49-jarige verpleegster na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Een 35-jarige collega van haar kreeg een longembolie na de vaccinatie en ligt in het ziekenhuis.

De autoriteiten beweren dat er geen verband is tussen de vaccinaties en de sterfgevallen, maar zijn wel tijdelijk gestopt met het prikken met een batch vaccins van AstraZeneca. Gezondheidsautoriteit BASG liet 6000 batches onmiddellijk vernietigen.

[Wochenblick]

4.8 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dat zelfs artsen meegaan in deze hysterie.
Maar goed, de artsen liepen ook voorop in WOII om allerlei experimenten te doen, zie de columns van J B Hommel op zijn site.

Het duurt niet lang meer dat wij deze (corona)totalitarisme moeten ontvluchten naar een land waar zij nog wel goedwijs zijn.
Persoonlijk zit ik te denken aan Florida of South-dakota in de VS. Wat dichterbij dat over land te bereiken is Wit-Rusland, Rusland of Noord-Korea.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Alexa van Google zegt dat het Bill Gates-vaccin wordt gebruikt om meer dan een MILJARD mensen te doden en Bill Gates geeft toe dat COVID19-vaccin JOUW DNA verandert !!
https://beforeitsnews.com/canada/2021/03/googles-alexa-exposes-bill-gates-vaccine-as-a-way-to-kill-over-a-billion-people-3980.html

T!MO
T!MO
2 jaren geleden

Vernietigen????
Hoe simpel kan je zijn, of hoe graag wil je dat er niet naar/in de vaccins wordt gekeken!
De wereld is echt helemaal gek geworden ?

pien
pien
2 jaren geleden

geen doden maar moorden met voorbedachte rade

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x