Homepagina » Mens en Dier » Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap
arts
Foto: Unsplash

Dode arts: vriend en collega strijdt voor waarheid over coronavaccinatie met videoboodschap

Het aantal meldingen van ernstige bijwerkingen van het coronavaccin neemt met de dag toe. Een arts uit de Italiaanse autonome provincie Zuid-Tirol heeft besloten zich uit te spreken. Een goede vriend van hem zou zijn overleden als gevolg van de coronavaccinatie. De 64-jarige arts die in Brixen werkte, kreeg drie weken na de toediening van de tweede dosis van het Pfizer-vaccin een beroerte waaraan hij uiteindelijk stierf.

Vriend: ‘Deze vaccins zijn gevaarlijk’

De vriend en collega van de dokter denkt dat hij is overleden door de vaccinatie. In een aangrijpende video zegt hij: “Naar mijn mening zijn deze vaccins niet effectief en zelfs gevaarlijk. Ik laat me zeker niet inenten tegen corona!”

Ontroerende video: vriend strijdt voor de waarheid

Het incident wordt momenteel onderzocht door het parket van Bozen. De rechtbank stelt bijna altijd een onderzoek in na een overlijden om mogelijke nalatigheid of een misdrijf uit te sluiten.

Steeds meer doden

Een paar maanden geleden overleed in buurland Zwitserland een 91-jarige man enkele dagen nadat hij het coronavaccin had gekregen. Ook in Oostenrijk doen zich vreemde sterfgevallen voor na de vaccinatie. In Zwettl stierf een 49-jarige verpleegster na toediening van het AstraZeneca-vaccin. Een 35-jarige collega van haar kreeg een longembolie na de vaccinatie en ligt in het ziekenhuis.

De autoriteiten beweren dat er geen verband is tussen de vaccinaties en de sterfgevallen, maar zijn wel tijdelijk gestopt met het prikken met een batch vaccins van AstraZeneca. Gezondheidsautoriteit BASG liet 6000 batches onmiddellijk vernietigen.

[Wochenblick]
4.8 52 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Dat zelfs artsen meegaan in deze hysterie.
Maar goed, de artsen liepen ook voorop in WOII om allerlei experimenten te doen, zie de columns van J B Hommel op zijn site.

Het duurt niet lang meer dat wij deze (corona)totalitarisme moeten ontvluchten naar een land waar zij nog wel goedwijs zijn.
Persoonlijk zit ik te denken aan Florida of South-dakota in de VS. Wat dichterbij dat over land te bereiken is Wit-Rusland, Rusland of Noord-Korea.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

Alexa van Google zegt dat het Bill Gates-vaccin wordt gebruikt om meer dan een MILJARD mensen te doden en Bill Gates geeft toe dat COVID19-vaccin JOUW DNA verandert !!
https://beforeitsnews.com/canada/2021/03/googles-alexa-exposes-bill-gates-vaccine-as-a-way-to-kill-over-a-billion-people-3980.html

T!MO
T!MO
7 maanden geleden

Vernietigen????
Hoe simpel kan je zijn, of hoe graag wil je dat er niet naar/in de vaccins wordt gekeken!
De wereld is echt helemaal gek geworden 😔

pien
pien
7 maanden geleden

geen doden maar moorden met voorbedachte rade

x

Check Also

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

pandemie

Jurist: ‘Dit is een pandemie van misdaden tegen de menselijkheid’

Oostenrijk denkt aan lockdowns voor ongevaccineerden als ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

38
0
We lezen graag je reactie!x