Mens en Dier

Frans Bauer krijgt veel steun na uitspraken over vaccineren: ‘Goed zo!’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zanger Frans Bauer zei gisteren aan tafel bij Humberto dat je als artiest neutraal moet zijn over vaccineren. Hij werd meteen aangevallen door journalist Frits Wester. Die vroeg hem of hij zich via de achterdeur bij zijn huisarts laat vaccineren als hij nog een prik gaat halen. “Zo van: ik wil niet gezien worden, want het is zo privé.”

“Ik vind dat je als artiest niet moet promoten of je wel of niet gevaccineerd wil worden,” zei Bauer. “Dat is niet mijn taak. Maar dat staat los van wat ik zelf doe als persoon. Ik vind dat je zelf moet informeren.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Betekent dat dan dat als jij je zou hebben laten vaccineren, dat je dat stiekem via de achterdeur van je huisarts had gedaan zodat niemand het ziet?” vroeg Wester.

“Ik wil graag dat iedereen serieus genomen wordt, of je nou wel gevaccineerd bent of niet,” benadrukte Bauer. “Iedereen heeft daar zijn eigen motivatie voor. En dat vind ik belangrijk.”

Niet meewerken aan de medische apartheid

De zanger oogst veel lof met zijn tv-optreden. “Nooit gedacht dat ik Frans Bauer de slimste van dit gezelschap zou vinden. Wat een gebrek aan feitenkennis en domme kletspraat bij de rest van het gezelschap. Niet alleen in dit fragment, maar ook in de rest van het gesprek,” schrijft producent Dick Maas.

“Goed zo, Frans Bauer. Niet meewerken aan de medische apartheid, de tweedeling, de medische dictatuur. Bovendien blijkt steeds vaker dat gevaccineerden óók in het ziekenhuis belanden. In Israël is zelfs 60 procent van de coronapatiënten gevaccineerd,” merkt gezondheidswetenschapper Yvonne Simons op.

De enige integere persoon

“Goed zo, Frans Bauer! Jammer dat iedereen zo onbeschoft door je heen ging praten. Zeker Frits Wester met zijn ‘door de achterdeur’-opmerking. Kinderachtig om zo te doen alsof hij de kern niet begrijpt,” reageert verpleegkundige Alicia.

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle voegt toe: “Frans is daar de enige integere persoon. Wat een gezelschap. Bah.”

“Van Frits Wester moet vaccineren een openbare geloofsbekentenis aan de gek geworden gemeenschap zijn,” stelt publicist en vlogger Sietske Bergsma.

4.9 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

188 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Truus
Truus
2 jaren geleden

Geweldig Frans! Inderdaad meer gezond verstand dan dat van de rest bij elkaar.
Petje af!

Blijf sterk, het Licht overwint het Kwaad.
Blijf sterk, het Licht overwint het Kwaad.
2 jaren geleden

Frits Wester; gatver, brrrr!

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Gatverderie die foute kaalkop frits wester met zijn onbeschofte muil er allemaal maar doorheen zitten te wauwelen. Frans Bauer heeft groot gelijk. Niemand heeft iets met je medische gegevens te maken. Of gaat de kaalkop ook vertellen als hij behandeld wordt voor een druiper heeft. Hopelijk heeft dat vaccie volk een echte gif spuit gekregen.

NooT
NooT
2 jaren geleden

Frsns, je muziek is niet mijn smaak, behalve dat nummer met Rammstein.
Je was de enige met ruggegraat aan die Tantafel. Alle respect.

Back to top button
188
0
We lezen graag je reactie!x