Natuur en Milieu

Politiek incorrect boek over global warming gelijk bestseller en uitverkocht. Scepticus onthult hoe de elite ons hersenspoelt

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Marc Morano, oprichter van ClimateDepot.com, heeft een kritisch boek geschreven over global warming. Het werd gelijk een bestseller en was bij Amazon helemaal uitverkocht.

In zijn boek maakt Morano korte metten met mensen die blijven volhouden dat de wereld gedoemd is tenzij we nu actie ondernemen.

In 2009 zei prins Charles bijvoorbeeld dat we nog 100 maanden hadden om de aarde op te schonen voordat we zouden worden getroffen door onomkeerbare rampspoed.

Aanwakkeren van angst

De nieuwsmedia zijn onderdeel van het probleem als het gaat om klimaathysterie, aldus Morano.

Hij wees erop dat wetenschapper James Hansen in 1988 tegenover politici in Washington waarschuwde voor het gevaar van global warming, waarna het VN-klimaatpanel IPCC werd opgericht.

“Hun enige missie is het aanwakkeren van angst voor global warming,” zei Morano.

Gehersenspoeld

Hij haalde fel uit naar Hollywood, aangezien de entertainmentindustrie zijn invloed maar wat graag gebruikt om mensen te hersenspoelen over klimaatverandering.

“De afgelopen vijf jaar zijn alle kinderen gehersenspoeld,” zei hij. “Op het moment dat ze volwassen worden, zullen ze zeggen dat klimaatverandering een vaststaand feit is. Ze hebben nooit de andere kant van het verhaal gehoord.”

Elite

“De gevolgen van de moderne global warming-campagne van de elite zijn: minder vrijheid, meer regulering en hogere kosten,” aldus Morano.

Diezelfde elite heeft wetenschap verruild voor bangmakerij in een poging alles steeds meer te centraliseren, stelt hij.

[Washington Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Politiek incorrect boek over global warming gelijk bestseller

Mensen worden steeds gretiger naar de waarheid. De waarheid krijgt steeds meer kans zich te openbaren. Langzaam maar zeker gaat het de goede kant op. Jaren geleden zou een boek als dit zo makkelijk niet uitgegeven worden.

Frans2
Frans2
4 jaren geleden

En dat op de warmste 19 april ooit!

Julian
Julian
4 jaren geleden

En kan iemand uitleggen waarom hier op vrijdag de lucht weer blauw is zonder chemtrails ? Deze hele week zat alles vol met strepen en smurrie.

Dolex
Dolex
4 jaren geleden

En waarom zou de ‘elite’ ons hersenspoelen? Om minder olie te verkopen?!
PS prins Charles is volgens mij geen wetenschapper.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

10
0
We lezen graag je reactie!x