Great ResetMens en Dier

Aartsbisschop pleit voor verbond tegen Davos-lobby en World Economic Forum: ‘We voeren een historisch gevecht’

Help anderen door dit met je kennissen op je socials te delen!

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft onlangs gepleit voor een internationale alliantie tegen de Davos-lobby en het World Economic Forum.

Hij merkte op dat president Vladimir Poetin terecht heeft opgemerkt dat men de christelijke beschaving wil vervangen door een samenleving van slaven die gehoorzamen aan de Davos-elite. “Een dystopische samenleving zonder verleden en toekomst, zonder geloof en idealen, zonder cultuur en kunst, zonder vaders en moeders, zonder familie en spiritualiteit, zonder leraren en zonder respect voor de ouderen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg
Laatste bastion

Na het ontchristenen van de westerse wereld ziet deze elite Rusland als een vijand die omver geworpen moet worden. De Russische Federatie is het laatste bastion van beschaving tegen barbarisme en verenigt alle landen die niet van plan zijn om te worden gekoloniseerd door de NAVO, VN, WHO, Wereldbank, het IMF en andere organisaties die als doel hebben om de massa te indoctrineren, informatie te manipuleren, overheden te destabiliseren, en chaos en oorlogen uit te lokken, zei de aartsbisschop.

De pandemie en crisis in Oekraïne zijn doelbewust uitgelokt om de wereldbevolking uit te dunnen en de macht te concentreren bij een ongekozen oligarchie die een mondiale staatsgreep heeft gepleegd, aldus Vigano. De aartsbisschop noemde George Soros, Klaus Schwab en Bill Gates.

Beslissende rol

Degenen die hebben verklaard dat Rusland een vijand is, zien Europeanen, Amerikanen, Australiërs en Canadezen ook als vijanden en zij worden dan ook als zodanig behandeld. In het Westen kunnen afgezanten van het World Economic Forum onmenselijke wetten maken en hebben ze de wereldleiders in hun zak. In Rusland hebben ze echter geen regimeverandering kunnen doorvoeren, benadrukte Vigano.

We moeten deze Davos-lobby, deze Leviatan bestrijden, vooraleerst door de punten van de Agenda 2030 en de Great Reset te verwerpen. Er is een Anti-Globalistische Alliantie nodig die de burgers hun macht en landen hun soevereiniteit teruggeeft. De Russische Federatie speelt hierbij een beslissende rol, zei de aartsbisschop. “We voeren een historisch gevecht.”

4.8 278 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Robin hood
Robin hood
9 maanden geleden

Amen!

Doendenker
Doendenker
9 maanden geleden

Ware woorden. Maar wat zei hij over pedoseksualiteit binnen de kerk?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

De Duivel huist in de Romeins Katholieke Kerk, vuile kindermisbruikers, heksenverbranders & inquisiteurs zijn het…Hitler was een Jezuïet en werd in veiligheid gebracht via de Vatican Ratlines, de Noord Atlantische Terroristen Organisatie is opgezet om de belangen van het Vaticaan in het buitenland te beschermen…En wil totale vernietiging van de Russische Orthodoxe Christenen….

Loek
Loek
9 maanden geleden

SLAVA PUTIN!!!!!!!!

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x