Buitenland

Voorzitter artsenvakbond Tokio raadt alle artsen aan ivermectine te gebruiken in strijd tegen covid

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het hoofd van de artsenvakbond van Tokio heeft er bij artsen en coronapatiënten op aangedrongen om ivermectine te nemen, dat volgens hem helpt tegen corona. Tijdens een persconferentie op 13 augustus deed dr. Haruo Ozaki een oproep om het medicijn in te zetten in de strijd tegen het stijgend aantal ‘coronabesmettingen’.

“Als we landen in Afrika die eens per jaar ivermectine uitdelen, vergelijken met landen die geen ivermectine uitdelen… Ik bedoel, ze delen geen ivermectine uit om corona te voorkomen, maar tegen parasitaire ziektes… Hoe dan ook, als we kijken naar de coronacijfers in landen die ivermectine verstrekken, bedraagt het aantal gevallen 134,4 per 100.000 en het aantal overlijdens 2,2 per 100.000,” zei dr. Ozaki.

“In Afrikaanse landen die geen ivermectine verstrekken: 950,6 gevallen per 100.000 en 29,3 overlijdens per 100.000,” voegde hij toe. “Het verschil is duidelijk.”

Het is nu tijd om ivermectine te gebruiken

“Je kunt op basis van deze cijfers natuurlijk niet concluderen dat ivermectine effectief is, maar alles in ogenschouw nemend kunnen we niet zeggen dat ivermectine absoluut niet effectief is. Ik in ieder geval niet,” zei de voorzitter van de Tokiose artsenvakbond.

“Ik denk dat we ons in een situatie bevinden waarin we het ons kunnen veroorloven om patiënten deze behandeling te geven,” benadrukte hij.

Afgelopen week zei hij tegenover de krant Yomiuri Shimbun dat ‘het nu tijd is om ivermectine te gebruiken’. Hij voegde toe dat het medicijn effectief is en relatief weinig bijwerkingen heeft.

Boete tot 150.000 euro

Hoe denken onze ‘experts’ over dit middel? De Belgische viroloog Marc Van Ranst schreef gisteren op Twitter: “Blijf van ivermectine af! Je gaat voor covid toch niet 100-150 keer de dosis innemen die voor andere indicaties geldt? Levensgevaarlijk wanneer je dat doet. Luisteren naar nitwits die ivermectine aanprijzen zal je organen ernstig schade toebrengen.”

Nederlandse artsen die ivermectine voorschrijven tegen corona riskeren een boete die kan oplopen tot 150.000 euro.

[Infowars]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
58 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden

Review of the Emerging Evidence Demonstrating the Efficacy of Ivermectin in the Prophylaxis and Treatment of COVID-19

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8088823/

Ivermectin, a potential anticancer drug derived from an antiparasitic drug

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7505114/

Why You Should Not Use Ivermectin to Treat or Prevent COVID-19

https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/why-you-should-not-use-ivermectin-treat-or-prevent-covid-19

‘For $1/Day’… Double-Blind Ivermectin Study Reveals COVID Patients Recover More Quickly, Are Less Infectious

https://www.zerohedge.com/covid-19/double-blind-ivermectin-study-reveals-covid-19-patients-recover-more-quickly-have-reduce

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

De oplichter Marc Van Ranst kan beter z’n bek dicht houden de charlatan.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Dat wisten ze ALLANG voordat ze al die Experimentele Spuit van Drion mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazis überhaupt op de Markt uitbrachten & Operatie-VacciNazi-Depopulatie starten….Er was echter één probleempje:

Als ze Ivermectine & Hydroxychloroquine zouden toestaan voor de behandeling tégen Corona…dan mocht al die Experimentele mRNA-Spike-Eiwitten-Zooi helemaal niet bij Mensen worden geïnjecteerd…Dit is het Grootste Medische Experiment met Menselijke Lab-Ratten in de hele geschiedenis van de Mensheid & een ernstige Schrnding van de Code van Neurenberg…..

Wim bierman
Wim bierman
1 jaar geleden

Niet doorvertellen dit. Straks weet iedereen dit. Dat willen we toch niet?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

58
0
We lezen graag je reactie!x