Mens en Dier

‘Frans Timmermans wordt een grotere ramp dan mevrouw Kaag’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Rutte had al veel eerder moeten opstappen, zegt Johan Derksen, die vanwege de zomerstop even niet dagelijks op tv is.

“Na de toeslagenaffaire en Groningen dan zou je, als je dat in het bedrijfsleven geflikt had, binnen vijf minuten buiten staan. Zo gaat dat,” aldus Derksen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Geen enkel huis meer

Hij heeft ook een uitgesproken mening over de kandidatuur van Timmermans voor het rood-groene lijsttrekkerschap. “Ik denk dat Frans Timmermans een grotere ramp wordt dan mevrouw Kaag,” zegt hij over zijn premier-ambitie.

“Frans Timmermans is geobsedeerd door de Green Deal en als-ie dat hier door gaat voeren, dan wordt er de komende 40 jaar geen enkel huis meer gebouwd in Nederland en dan mogen we dadelijk nog 30 op de snelweg rijden.”

Hele gevaarlijke man

Eerder noemde Derksen Timmermans een ‘hele gevaarlijke man’. “Dat noem ik de groene gek, die is helemaal losgeslagen.”

“Als hij de ruimte krijgt, dan ontregelt hij het land nog erger dan Kaag ooit kan doen,” zei hij in Vandaag Inside. “Die man moet boswachter worden, geen politicus.”

Op dat pleuriswijf stem ik niet

Kaag is volgens Derksen overigens de ‘allerlaatste’ die premier moet worden. “D66 is onder haar leiding een splinterpartij geworden. En zij heeft de gunfactor niet, want als je het eens bent met haar politieke mening, dan zit je voor de tv naar haar te kijken en denk je: op dat pleuriswijf stem ik niet.”

4.7 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Josef
Josef
8 maanden geleden

De green deal= een totale leugen. Gebaseerd op een totaal foutieve grondslag die, als mensen de werkelijkheid zouden begrijpen, alle groene partijen in één klap overbodig maken.

Meer dan een kwart eeuw geleden presenteerde de Oostenrijks-Amerikaanse astrofysicus Thomas Gold plausibel bewijs dat de indeling in “hernieuwbare” en “fossiele” energiedragers tot een misvatting maakt.
In werkelijkheid zijn olie, aardgas en steenkool zelfvernieuwende stoffen uit een hete biosfeer binnen onze planeet. Het enige fossiele residu is zuurstof.

Dus groenen…..awake!

Annette
Annette
8 maanden geleden

NATUURLIJK wordt Frans Timmermans nog een grotere ramp dan Mark Rutte tot nu toe was.

Daarvan ben IK 100% overtuigd.

Maar…. laat DAT nu juist de bedoeling zijn van de “kleine”, maar helaas zéér machtige groep sadisten (kan ze niet anders noemen).

NEDERLAND is uitverkoren om HIER de Great Reset als eerste te voltooien.

Daar zijn, althans naar mijn mening, verschillende redenen voor: het TWEEDE land ter wereld wat betreft de uitvoer van land- en tuinbouwproducten, met daarnaast natuurlijk ook veel producten afkomstig van de veeteelt.

Dan hebben “ze” ook nog eens gekeken naar HOE de Nederlanders zich in het algemeen gedragen. Dat is uiteraard heel goed ontvangen. Wij zijn een laf, wegkijkend en gedwee volk.

De groep die het NIET eens is met alle maatregelen van nu en in de nabije toekomst is nog steeds te klein om ECHT een verschil te maken.

Wat betreft Frans Timmermans: een groot deel van de Nederlandse bevolking wil deze “natuurramp” helemaal niet als minister-president.

DAT is een feit, maar dat maakt in de huidige maatschappij, waarin wij met z’n allen leven, geen bal uit.

Zoals in de afgelopen tijd al meerdere malen is bewezen, gaat het niet om diegenen die stemmen, maar om diegenen die de stemmen tellen.

En HOE dat gaat aflopen, daar heb je niet eens meer een glazen bol voor nodig.

King of light
King of light
8 maanden geleden

Derksen mag dan ongezouten zijn mening geven, waar hij in dit geval volkomen gelijk heeft, maar hij is soms zelf ook een gevaarlijk man die vaak ook mee is gegaan in de staatspropaganda. neem de coronaspuit maar, antivaxxers heeft ie zwaar veroordeeld en zo heeft ie wel vaker zo zijn mening waar ik van denk “nou nou Johan”.

Marco
Marco
8 maanden geleden

Zelfs Johan Derksen zegt nog wel eens wat zinnigs.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x