Mens en Dier

Schokkend: de oorsprong van transgenderisme onthuld

Help mee door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Je wordt tegenwoordig doodgegooid met berichten over transgenders. Overal worden regenboog- en pridevlaggen gehesen. Wat zit daar achter?

Hoewel slechts 0,3 procent van de bevolking zich identificeert als transgender, pleegt 40 procent van de transgenders zelfmoord.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Waar komt die gekte rond genderfluïditeit, de theorie dat er niet zoiets bestaat als biologisch geslacht, vandaan?

Grondlegger

Psycholoog John Money, pleitbezorger van pedofilie, beweerde dat heteroseksualiteit een oppervlakkig begrip is. Hij is verantwoordelijk voor de hedendaagse genderstudies en genderbevestigende operaties.

Money overtuigde de ouders van David Reimer om na een mislukte besnijdenis een geslachtsveranderende operatie te ondergaan.

Het kind, op dat moment slechts 22 maanden oud, werd gecastreerd, kreeg hormoonbehandelingen en werd opgevoed als een meisje genaamd Brenda.

Experiment

Money voerde een experiment uit waarbij hij David en zijn tweelingbroer dwong om te doen alsof ze seks met elkaar hadden. Ook dwong de psycholoog de jongens om hun kleren uit te trekken en elkaars geslachtsdelen te inspecteren, terwijl hij er foto’s van maakte.

De psycholoog beweerde dat dit belangrijk was om ‘een gezonde volwassen genderidentiteit te ontwikkelen’.

Hij publiceerde meerdere papers waarin hij beweerde dat het experiment succesvol was. Zo schreef hij onder meer dat het kind zich gedroeg als een klein meisje.

Kindermisbruik

David Reimer zei zelf dat de ervaringen zeer traumatisch waren. Op 15-jarige leeftijd koos hij ervoor om weer een jongen te worden.

Tweelingbroer Brian ontwikkelde schizofrenie. Beide broers streden jaren tegen ernstige depressie. Brian stierf in 2002 na een overdosis. David schoot zichzelf in 2004 door het hoofd.

Dit is kindermisbruik.

4.7 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

79 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
8 maanden geleden

allemaal door de media goedgekeurde viespeuken!!!!! m m g door de linke globalisten politici!!!!

Henk.B
Henk.B
8 maanden geleden

Gelezen dit artikel, is dit gewoon een creatie van de mens. Ofwel tegen het natuurlijke, tegen de Schepper van hemel en aarde. Hij schiep man en vrouw en zag dat het goed was.

Kabonkel
Kabonkel
8 maanden geleden

waarom doet me dit denken aan silence of the lambs?

noh
noh
8 maanden geleden

Ze gebruiken alles wat men vooruitstrevend ooit zag tegen ons zodat t averechts gaat werken. Ik had nooit problemen in de jaren 80 met al die gender zaken. Boy george zn muziek vond ik leuk. Nooit moeite gehad met homos lesbiennes, kwam zelfs weleens in nichten tenten met vrienden. Maar er lag nooit de nadruk op, iedereen liet iedereen met rust.

Maar dat weten ze en leggen ze er de nadruk op zodat men t gaat uitkotsen en sommige geweld gebruiken. Want die shit begint echt uit de hand te lopen.

Net als t klimaat

Back to top button
79
0
We lezen graag je reactie!x