Homepagina » Buitenland » Franse inlichtingendiensten waarschuwden voor ‘catastrofaal lek’ uit lab in Wuhan
franse

Franse inlichtingendiensten waarschuwden voor ‘catastrofaal lek’ uit lab in Wuhan

Elf jaar voor de bouw van het Wuhan Instituut voor Virologie waarschuwden de Franse inlichtingendiensten Parijs al voor een ‘catastrofaal lek’ uit het Chinese laboratorium.

In 2004 negeerde Brexitonderhandelaar Michel Barnier, indertijd de Franse minister van Buitenlandse Zaken, deze waarschuwingen en gaf hij toestemming voor de bouw van het lab.

De Franse inlichtingendiensten waarschuwden bovendien dat Parijs de controle over het lab zou kunnen verliezen en dat Peking er biowapens zou kunnen maken, schrijft de Daily Mail.

Franse connecties

In 2015, toen het laboratorium openging, werden die zorgen bewaarheid. De Franse architecten van het project werden door de Chinese Communistische Partij buitengesloten. Vijftig Franse wetenschappers die de Chinezen zouden helpen om het laboratorium op te starten, reisden nooit af naar China.

De betrokkenheid van Barnier kwam aan het licht tijdens een onderzoek naar de Franse connecties met het lab, waar volgens velen het nieuwe coronavirus is ontsnapt.

Toenmalig president van Frankrijk Jacques Chirac drong na de Sars-uitbraak aan op de bouw van het Wuhan-instituut.

De regering van Chirac zag de bouw van het lab als een mogelijkheid om de banden met China te versterken, ondanks waarschuwingen van de Franse inlichtingendiensten.

Extreem gevaarlijk

“Wat je moet begrijpen, is dat een P4-laboratorium een soort nucleaire verwerkingsfabriek is,” zei een bron. “Het is een bacteriologische atoombom. De virussen die er getest worden, zijn extreem gevaarlijk.”

Alain Merieux, de Franse miljardair die nauw betrokken was bij de bouw, verliet het project in 2015. “Ik laat het aan China over, ook al is het ontwikkeld met steun van Frankrijk,” zei hij.

Topje van de ijsberg

Shi Zhengli, de ‘vleermuisvrouw’ die in het Wuhan Instituut voor Virologie experimenteerde met coronavirussen die mensen kunnen besmetten, heeft daarnaast gezegd dat ‘het coronavirus slechts het topje van de ijsberg’ is.

“Als we de mensheid willen beschermen en een volgende uitbraak van een besmettelijk virus willen vermijden, moeten we de onbekende virussen die we al ontdekt hebben, leren kennen,” zei ze in een interview met de Chinese staatsomroep CGTN.

[Zero Hedge via Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Nog even voor mensen die willen demonstreren op 30 mei, blijf maar thuis want het zal geen indruk maken zoals gewoonlijk en de regels zijn zeer streng. https://www.omroepwest.nl/nieuws/4050790/Gemeente-Den-Haag-omzeilen-coronaregels-bij-demonstraties-niet-toegestaan

  • rayoflight schreef:

   Inderdaad , demonstreren heeft alleen zin binnen een democratie , is Nederland eigenlijk nog een democratie ?
   Weet eigenlijk niet meer wat nederland is ?

   • Willem schreef:

    Nederland is een constitutionele monarchie en met een koningshuis dat heeft bewezen in oorlogstijd/onrust de maand er voor alweer vlucht kun je er niet veel van verwachten. Een democratie wil alleen maar zeggen dat je met stemmen je eigen stem weg geeft aan een of andere dombo met een goed betaald baantje. Raar dat niet iedereen ziet dat we in een politie/boa staat leven waarin de Boa’s de rol van bruinhemden uitstekend verolken.

    • Rob schreef:

     Willem, daarom zeg ik altijd dat stemmen bedoeld is om het volk het zwijgen op te leggen. Als je je stem aan een ander geeft ben je niet meer in staat zelf te praten en je Zelf uit te drukken. En dat moet je letterlijk zo zien. Dat is de wereld van macht en controle. Als je dan je Zelf wilt uitdrukken moet je je stem ook niet meer aan een ander geven. Maar dat moet weer eerst tot je Zelf doordringen.

   • Sebastiaan schreef:

    Nederland is een populistische technocratie geworden met een communistisch sausje er overheen.

  • Louise schreef:

   Willem je hebt gelijk hoor, het spel is nu in volle gang het is judgement time de komende jaren…….
   Maar ik vind wel dat mensen zich even moeten. afreageren er is zoveel onrust onder de mensen,, alleen de beweegredenen zijn verschillend, dus ben benieuwd wat er gaat gebeuren….

 • Louise schreef:

  Kan zo maar kloppen, ik had al eerder gelezen dat de Fransen er bij betrokken waren in het verleden ….. Er komt niks bij toeval aan ellende in deze wereld. Er zijn inmiddels zoveel autopsie’s gedaan in verschillende landen, er komt allemaal hetzelfde uit………alle organen zijn aangetast ……Nou dat krijgt een griepvirus niet voor elkaar…. Frankrijk is trouwens bijzonder streng met de .lockdown… Bovendien de wereldwijde paniek bij al die wereldleiders……. En de paniek van de medische wereld die ook maar wat aangeklungeld heeft…..Lekker zooitje de mensheid …..Al zijin er op onze planeet nog tal van andere onbekende virussen te vinden……Opvallend stil nu in China..
  Op naar de volgende ellende, ernstige weersomstandigheden , het is nu al te droog en geloof me het water komt er achteraan…(wanneer?)…

 • edwin schreef:

  er wordt nog steeds gewerkt om biologische wapens te ontwikkelen, misschien kan dit gestopt worden

  • Joris schreef:

   Biolabs level 3 en 4 moeten overal ter wereld onderzocht worden.

   Rond Fort Detrick brak vorige zomer een vreemde longziekte uit en daarna zijn ze tijdelijk gesloten omdat ze de virusadministratie niet op orde hadden.

   Dr. Fauci’s DARKEST SECRET Surfaces As His Predictive Model Crushes Trump Economy | Dr. Mikovits pHd24:24 min. Did it emerge exidetally from a Chinese research lab? What is your take?Mikovits: It’s very clear that this wasn’t a natural evolution of a CV. Any time you go by way of a laboratory, it’s not natural evolution.

   And in fact in those original studies that where published in 2015, Toni Fauci, the NIH ID, Ian Lipkin through the New Centres for Discovery, that’s also NIH Aid ID money and diagnostics, actually funded the cell line strains that were used to grow the virus.

   And that cell line strains came directly from Fort Detrick in USAMRIID. So an unintended release maybe, but USAMRIID was shut down in 2019 for safety concerns. It’s says right in the paper where the cell line that was used to grow and propagate and spread these CV’s around the world. Because they shipped them to the laboratories. That’s how research works.

   So, that it came from a laboratory is clear. And I thing not only the Wuhan bio safety level 4 , but the bio safety level 4 at fort Detrick, USAMRIID US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases right there in Fort Detrick where I worked for 22 years and directly in that laboratory I did research on Ebola. It’s clear that these two labs colluded under the direction of Toni Fauci, when infect it was illegal in this country to do this studies.”*) USAMRIID = United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases
   https://www.youtube.com/watch?v=qq2uuHfmq8k

 • Willem schreef:

  Hier nog een voorbeeld van het grote aantal Nsb’ers/verraders dat er in Nederland rond lopen.

  Een interview met een meldkamer agent,

  “Is er nog iets opvallends in, in het soort meldingen?

  “Heel veel overlastmeldingen. We krijgen de ene naar (moet na zijn maar het zijn tegenwoordig allemaal analfabeten) de ander melding binnen van buurtbewoners die melden dat er te veel bezoek bij de buren binnen zit, dat de jongeren op straat geen 1,5 meter afstand houden of dat er te veel mensen in een supermarkt lopen.”
  (Bron Omroep Zeeland)

  Fijn he onze medelanders,

  • Rob schreef:

   Willem, die types hebben ook totaal geen idee wat er daadwerkelijk gaande is in de wereld. Ze weten helemaalniet hoe de wereld werkt waar ze zelf aan mee doen. Simpel gezegd, het gaat alleen maar over macht en controle. Als dat niet bekend is dan zitten ze er zelf middenin en dan krijg je dit soort NSB-ers. Die denken dat de politiek het goed met ze voor heeft terwijl ze zelf net zo worden beperkt in hun vrijheden en rechten als iedereen. Uiteindelijk stemmen ze dan zelf toe om van hun vrijheden en rechten beroofd te worden. Ze gedragen zich er dan ook netjes naar en verraden anderen. Maar als het daadwerkelijk zo massaal gaande is dat er meer mensen bij elkaar komen dan de staat beveelt, wat willen ze daar dan aan doen? Op kleine schaal kan het nog door de stoottroepen (politie) aangevallen worden maar op grote(re) schaal wordt dat toch moeilijker.

  • rayoflight schreef:

   Bruinhemden

   De verrader slaapt nooit. Mijn wijlen vader zat in het verzet , heeft zich in oorlogstijd 3 jaar in een bos schuil gehouden. Van hem heb ik gehoord dan 90% van de Nederlanders fout was in de oorlog.

   Weet nu dat 90% van de Nederlanders fout is in welke oorlog dan ook. Gelukkig hoeft mijn vader dat niet mee te maken.

 • salvar schreef:

  demonstreren moet ook al denk je dat het niets uithaalt.
  geef je het op dan heeft de duivel gewonnen.

 • Elise schreef:

  De knappe koppen hadden hier alles goed moeten onderzoeken wat er precies aan de hand is. Voor mij is het wel duidelijk dat niet alleen het virus de oorzaak is.(denk dat het corona virus type 1 is/het gewone virus bestond al langer) Dus moeten we het buiten het lichaam gaan zoeken.
  Nu is er van alles gaande in de ruimte.(binnenkort kan men zelfs een zonsverduistering creëren) We zijn begonnen met 5g. enz enz.
  Ziekenhuizen/verpleegtehuizen/bejaardentehuizen hebben de laatste jaren veel geïnvesteerd in technologie. Er zit niet eens een baliemedewerksters meer in een bejaardentehuis. Dus die huizen hangen vol met bedrading/camera’s enz. Zelf gezien dat ze dit aan het maken waren in het plafond.
  Men gebruikt bv kalium bij laseronderzoek.(sommige satellieten die kunnen door de aarde heen kijken) Wat gebruikt men dan nog meer bv voor geoengeneering enz.
  Als er bacteriën zijn die plastic kunnen eten, dan kunnen er ook andere dingen plaatsvinden.
  En ja, het is wel heel erg droog. Maak maar wat waterbakjes in de tuin voor de dieren. Is dit door natuurlijk klimaat of komt dit omdat ze in de ruimte bezig zijn?
  We kunnen dit alleen oplossen als men open en eerlijk is.
  Logica: het valt allemaal samen met de agenda21/30. Veel mensen wereldwijd waren in opstand gekomen door het beleid en dat ligt nu ook stil. Financieel systeem/wereldeconomie was al in aan het storten. enz enz. Het “virus” kwam dus wel heel goed uit. EU die bezig is met een vaccinpaspoort. Teveel toeval is verdacht. Stel dat dit allemaal gebeurt omdat er aardveranderingen plaats gaan vinden, dan kan ik het enigszins nog wel begrijpen. Maar dan nog hoef je de mens/dier(die moeten ook chipjes) niet verder in te slaven.

 • hadookndersgekunnen schreef:

  Trumpp had moeten ingrijpen

 • sterntaler schreef:

  Hoezo onbekende virussen, gewoon mee geëxperimenteerd.

 • Joris schreef:

  Dr. Francis Boyle discusses the coronavirus outbreak in Wuhan, China and the Biosafety Level 4 laboratory (BSL-4) from which he believes the infectious disease escaped. He believes the virus is potentially lethal and an offensive biological warfare weapon or dual-use biowarfare weapons agent genetically modified with gain of function properties, which is why the Chinese government originally tried to cover it up and is now taking drastic measures to contain it. The Wuhan BSL-4 lab is also a specially designated World Health Organization (WHO) research lab and Dr. Boyle contends that the WHO knows full well what is occurring.https://www.bitchute.com/video/KhWH0DxlPGbn/

  Mercola met Boyle: https://www.youtube.com/watch?v=VVTbW47hPmo

 • Straalmans schreef:

  Als de handelsoorlog tussen de VS en China gaat door lopen, dan sturen de Chinezen rond november – voor de verkiezingen in de VS – misschien wel Covid-20 de wereld in. Kennelijk hebben ze al een hele arsenaal aan virussen, als ik die vleermuisvrouw goed begrijp.

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  marechaussee

  Marechaussee-docent loopt mars tegen ritueel misbruik: ‘Grotere pandemie dan corona’

  Als je een voorbeeldfunctie hebt en je ...

  >